Gość: tomCrac IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 22:55 Pogoń - Kolporter Korona 1:1 Cracovia - Stal 2:1 Tabela III ligi 1. Cracovia 27 65 74:18 2. Kolporter Korona Kielce 26 52 39:17 a Wiselka wygrala 0:3 w Plocku i zdobyla Puchar Polski! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mikolaj7 Re: Pilkarski Krakow IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 23:02 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Pogoń - Kolporter Korona 1:1 > Cracovia - Stal 2:1 > > Tabela III ligi > > 1. Cracovia 27 65 74:18 > 2. Kolporter Korona Kielce 26 52 39:17 > > a Wiselka wygrala 0:3 w Plocku i zdobyla Puchar Polski! :) coz moge powiedziec.. poczekam rok dluzej na te flaszki !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Pilkarski Krakow IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 23:08 > coz moge powiedziec.. poczekam rok dluzej na te flaszki !:)) obiecuje, ze oddam je w nienaruszonym stanie po uprzednim oproznieniu z okazji swietowania powrotu Cracovii do I ligi! skoro tak Ci na nich zalezy, to przeciez nie bede sie upieral ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
grabex Re: Pilkarski Krakow 14.05.03, 23:04 A wiec wszystko się układa doskonale dla piłkarskiego Krakowa. Oby tak dalej. Marzy mi sie, zeby za 2 lata oglądać derby Krakowa jako pojedynek na szczycie ekstraklasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Pilkarski Krakow IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 23:10 > Marzy mi sie, zeby za 2 lata oglądać derby Krakowa jako pojedynek na szczycie oj, nie tylko Tobie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: Pilkarski Krakow IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 23:11 grabex napisał: > A wiec wszystko się układa doskonale dla piłkarskiego Krakowa. > Oby tak dalej. Marzy mi sie, zeby za 2 lata oglądać derby Krakowa jako > pojedynek na szczycie ekstraklasy... > taa i najwieksza bitwe miedzy kibicami w tym wieku w Polsce ... juz widze jak obie hordy nacieraja na siebie z obu stron bloni ;))) a w srodku np. policja, hehe serio - tak by bylo Odpowiedz Link Zgłoś
grabex Re: Pilkarski Krakow 14.05.03, 23:28 No cóż, trzeba sie też liczyc z negatywnymi konsekwencjami takich meczów :( Ale by rzeczywiście niezła jatka była: Wisła-Sląsk-Lechia:Cracovia-Legia-Arka. Największy pojedynek kiboli... Może jednak dobrze, ze jezeli juz cracovia awansuje to policja ma cały rok na własciwe przygotowanie się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygiel Re: Pilkarski Krakow IP: *.chello.pl 21.05.03, 00:17 Arka LECH Cracovia Legii nie kochamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Pilkarski Krakow 15.05.03, 09:48 Gość portalu: mikolaj napisała: juz widze jak obie hordy nacieraja na siebie z obu > stron bloni ;))) a w srodku np. policja, hehe > serio - tak by bylo z racji twego mlodego wieku Ci wybacze, ale bywalem na pojedynkach derbowych w towarzystwie kobiet zresztą i nie przypominam sobie ŻADNYCH zadym w moim bezposrednim otoczeniu moze gdzies na osiedlach sie tłukli, ale wtedy co to miało do meczu? i tak sie codziennie tłuką.... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Pilkarski Krakow 15.05.03, 18:53 m.in napisał: > Gość portalu: mikolaj napisała: > juz widze jak obie hordy nacieraja na siebie z obu > > stron bloni ;))) a w srodku np. policja, hehe > > serio - tak by bylo > > z racji twego mlodego wieku Ci wybacze, ale bywalem na pojedynkach derbowych > w towarzystwie kobiet zresztą > i nie przypominam sobie ŻADNYCH zadym w moim bezposrednim otoczeniu > moze gdzies na osiedlach sie tłukli, ale wtedy co to miało do meczu? > i tak sie codziennie tłuką.... no coz - ja pamietam drugoligowe derby i demolke okolic aleji przy stadionie cracovii... chodzilem tam do szkoly i wiem jak bywalo jeszcze pare lat temu, teraz jest w miare normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Pilkarski Krakow 21.05.03, 16:18 mikolaj7 napisał: > no coz - ja pamietam drugoligowe derby i demolke okolic > aleji przy stadionie cracovii... chodzilem tam do szkoly i > wiem jak bywalo jeszcze pare lat temu, teraz jest w miare > normalnie za przeproszeniem: zdemolowane samochody czy cóś to jasne, moglo być ale nie pamietasz na pewno ZADNEJ ZADYMY między kibicami na tych derbach ani przy kaluzy, ani przy reymonta byłem to wiem (no chyba ze w. sie bila np z policja - tego to nie wiem, bom ja nie z tej ekipy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Pilkarski Krakow IP: 80.48.253.* 15.05.03, 10:08 a swoja droga ciekawi mnie, dlaczego nie zrobili jeszcze meczu charytatywnego obu druzyn, chyba nie ze wzgledu na kiboli? Odpowiedz Link Zgłoś
rustle Re: Cupczevski Kraków 21.05.03, 00:12 Ja myślę, że można by rozegrać mecz przyjaźni działacze i sędziowie z MZPN - contra Cupczevia - ojojo byłoby chlania tyle co w Nowym Sączu po meczu ..Sandy z Kolporterem. Jeszcze daleka droga Wam do Wisły. Narazie macie skład z Proszowici rezerwy białej gwiazdy. Gdyby Wdowiec tak smarował w związku, sędziom i piłkarzom ekip przeciwnych to byłby na waszym miejscu w tabeli.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygiel Re: Cupczevski Kraków IP: *.chello.pl 21.05.03, 00:22 zomowski prowokatorze jak masz dowody to idz do prokuratury czy tez opublikuj je tutaj, kazdy moze takie zarzuty wyrzucac na forum publiczne tym bardziej na forum internetowym zal wam dupe sciska ze na Craxe przychodzi kibicow czasami wiecej niz na wasza 1 lige ? poza tym obluda mi tu traca, bo nawet jesli jakis zielony stolik wchodzi w gre to przypomne ci ze jak wasza zwisla byla w 2 lidze to rowno kupowala mecze na prawo i lewo zeby do 1 ligi awansowac, takkiej passy wynikow 3:0 co wtedy wisla miala to liga dawno nie widziala 2 liga, 1 liga, champions league !! Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Cupczevski Kraków 21.05.03, 16:20 Gość portalu: tygiel napisał(a): > zomowski prowokatorze jak masz dowody to idz do prokuratury czy tez opublikuj > je tutaj, kazdy moze takie zarzuty wyrzucac na forum publiczne tym bardziej na > forum internetowym > > zal wam dupe sciska ze na Craxe przychodzi kibicow czasami wiecej niz na wasza > 1 lige ? > > poza tym obluda mi tu traca, bo nawet jesli jakis zielony stolik wchodzi w gre > to przypomne ci ze jak wasza zwisla byla w 2 lidze to rowno kupowala mecze na > prawo i lewo zeby do 1 ligi awansowac, takkiej passy wynikow 3:0 co wtedy > wisla miala to liga dawno nie widziala > > 2 liga, 1 liga, champions league !! co kto kupuje to nie wiem ale moim ulubionym "dziwnym" meczem był wisla-legia przed laty 5 czy 6 do zera czy jakoś tak... :) Odpowiedz Link Zgłoś