Dodaj do ulubionych

Nowa inwestycja Krak System Gustawa Morcinka

IP: *.multisoft.com.pl 11.04.07, 12:09
Witam czy ktoś moze rezerwował mieszkanie w KRAK SYSTEM NA GUSTAWA MORCINKA
bo nie wiem co o tym sadzić ogłoszenie niby jest w prasie ale na stronach
internetowych jako nowa inwestycja nic pozatym nie wiadomo co z umowami miały
byc a nie ma czy ktos wogóle interesował sie ta inwestycją a może wie co tam
słychać w KS będa budowac, czy ktos sie juz starał o kredyt i co bank na to
pozdrawiam i poszukuję przyszłych sasiadów

Julita
Obserwuj wątek
    • Gość: beata Re: Nowa inwestycja Krak System Gustawa Morcinka IP: *.chello.pl 11.04.07, 17:15
      Ja mam tam zarezerwowane mieszkanie dzwoniłam do nich w zeszłym tygodniu i
      mówili ,że po 16 będą podpisywać umowy.Jeżeli chodzi o kredyt to nie ma problemu
      dowiadywałam sie już w kilku bankach.Mam nadzieję , że to w końcu kiedyś
      ruszy!!!!!!!!!!!!
      pozdrawiam
      • Gość: magda Re: Nowa inwestycja Krak System Gustawa Morcinka IP: *.veranet.pl 11.04.07, 19:52
        Z kredytem nie ma problemu, już pytałam.
        Przeraża mnie tylko dojazd. Ja zamierzam zarezerwować w przyszłym tygodniu o ile
        zostaną jeszcze wolne mieszkania?

Co sugerujecie, bo ceny są po ok. 4200/m na parterze bo takie ja chcę zakupić?

Czy to spokojna okolica? Czy może ktoś zna plany zagospodarowania tamtego rejonu?
        • Gość: PAWEł Re: Nowa inwestycja Krak System Gustawa Morcinka IP: 212.244.59.* 12.04.07, 16:55
          Sugeruję ci kupić, tam ma być gdzieś niedaleko obwodnica w przyszłości to ci się
          komunikacja polepszy, mają też budować IV etap ACTIV i na Piasta Kołodzieja oraz
          w rejonie Bohomolca na oświecenia, tylko że w innej cenie.
          • Gość: wokas0 Re: Nowa inwestycja Krak System Gustawa Morcinka IP: 89.124.139.* 12.04.07, 22:18
            Moze jakis link podacie?
            • Gość: polo Re: Nowa inwestycja Krak System Gustawa Morcinka IP: *.chello.pl 14.04.07, 14:21
              mnie ta firma dwa razy wystawiła a wręcz oszukała obracała moimi pieniędzmi i
              nie tylko przez prawie dwa lata i nie wybudowali nawet piwnicy. owszem oddali
              to co wpłaciłem ale po dwóch latach to nie ta kasa zwłaszcza ze mieszkania
              poszły sporo do góry w tym czasie. nie polecam tej firmy bo to oszuści i
              cwaniaki
        • Gość: g Re: Nowa inwestycja Krak System Gustawa Morcinka IP: 195.33.69.* 16.04.07, 15:50
          bylem tam zapisany na TBSa u nich. Po ROKU zwodzenia oddali kase w kwocie jaka
          wplacilem i powiedzieli ze TBSa nie bedzie, bedzie mozna kupic jako hipoteczne.
          ale przez ten rok to krecili tak, ze jak sobie przypomnie to mnie jeszcze nerwy
          biora! nie wiem czy widzialas okolice tej inwestycji, troche koszmarna. ruiny
          zakladow, cegielnia (chyba czynna, wiec daje 24h) budynki socjalne w okropnym
          stanie , ruiny garazy i nie zanosi sie na to zeby to zniknelo, wiec przy
          ewentualnej odsprzedazy to mieszkanie zbyt atrakcyjne nie bedzie :(
          • Gość: gość Re: Nowa inwestycja Krak System Gustawa Morcinka IP: *.multisoft.com.pl 19.04.07, 12:04
            coś tu cicho wiecie cos juz co z ta inwestycja
            • Gość: beata Re: Nowa inwestycja Krak System Gustawa Morcinka IP: *.chello.pl 19.04.07, 18:01
              Hej no właśnie dalej nic nie wiemy a może ktoś do nich dzwonił???
              W prasie piszą że termin rozpoczęcia przełom marca kwietnia a tu dalej nic.
              Odezwijcie się!!!!
              • Gość: gość Re: Nowa inwestycja Krak System Gustawa Morcinka IP: *.chello.pl 20.04.07, 19:18
                ????????
                • Gość: polo Re: Nowa inwestycja Krak System Gustawa Morcinka IP: *.chello.pl 21.04.07, 11:13
                  Odradzam wam tę firme jak i okolice . Firma już wystawiła dużo ludzi którzy
                  wpłacili na tbs-y , na pewno cena którą proponują nie jest ostateczna i będą
                  dawac aneksy do podpisu w wiadomych celach. Obok bloków jak powstaną
                  oczywiście , jest cegielnia która ma sie dobrze i na pewno będzie uciążliwa dla
                  was chyba że ktoś lubi mieszkać pod kominami,poza tym osiedle które tam już
                  stoi to zagłębie żuli i ciemnych typów nie mówiąc już o ruinach budynków które
                  będziecie mieć przed oknami. Ogrodzenie terenu nic nie da bo i tak będą pić i
                  sr.. wam pod oknami. Zastanówcie sie dobrze nad tą inwestycją pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka