IP: *.brzesko147.tnp.pl 16.04.07, 07:51
napiszcie prosze wszytko co wiecie o x w krk interesują mnie również
internaty które są w pobliżu bo mieszkam daleko i dojezdzanie z góry wykluczam
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna co to jest x? n/t IP: *.66.pxs.pl 16.04.07, 10:33
      • Gość: gość Re: co to jest x? n/t IP: *.brzesko147.tnp.pl 16.04.07, 14:57
        x lo w krk :/
    • Gość: Zo$ka Re: x w krk IP: 193.239.36.* 01.07.07, 20:41
      Ja juz wiem ze od wrzesnia bd uczeszczac do XLO i nawet dyrektorki się nie
      boję ;P jestem mądra "przed szkodą" xD Bo xlo to ja w ostatniej chwili
      wybrałam, do 8 mnie nie przyjeli bo brakło mi paru pkt, a 15 wybierałam jako
      trzeciego wyboru :) Moze we wrześniu bd narzekać ale narazie się boję jak to
      będzie z ludziskami bo odemnie z gim nikt nie poszedł do XLO... o zgrozo! :O
      Jak ktoś też idzie do XLO to pliska o kontakt bo boje sie być sama jak
      rodzynek ;P gg:1512040 <klikać bom na niewidoku xD> a co do "natów" to
      niewiem... Pzdr4all! :*
    • mk_88 absolwentka :) 02.07.07, 17:55
      hej :)
      jestem tegoroczną absolwentką X LO i powiem,że narzekać nie można :] ale to
      zależy na co kto liczy-nauka,zabawa,impreza,towarzystwo? mi akurat klasa trafiła
      się genialna!!! do dziesiątki szłam sama,bez żadnych znajomych co polecam
      KAŻDEMU!!! owszem-początki straszne... nowe miejsce,obce twarze,bleee... ale z
      czasem byłam zachwycona z tego,że brak starych znajomych-nikt na Ciebie nie
      zerka, nie opowiada co Ty robisz a czego nie. ogólnie jest super i gdybym miała
      się decydować drugi raz-zrobiłabym tak samo. choć na początku września gruuuubo
      tego żałowałam :] ahhh... teraz już mam 3 lata w tym LO za sobą... zobaczymy czy
      to 'renomowane liceum' (jak twierdzi jedna pani prof. :D) da mi wymażone studia.
      choć teraz ktoś mógłby się doczepić-ale to nie od szkoły a od nauki każego z
      osobna zależy. i z tym też się zgodzę :) ajjj,mogłabym tak pisać i pisać :D
      pozdrawiam :)
      • Gość: aaa Re: absolwentka :) IP: *.oke.krakow.pl 13.07.07, 13:24
        Chyba w tej X nie uczą zasad ortografii - mareznia pisze sie przez "rz".
        • Gość: kako Re: absolwentka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 17:40
          "mareznia" - a co to jest ? też błąd po prostu, może zdarzyć się każdemu, tobie też

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka