Dodaj do ulubionych

Radni będą zawstydzać nad Rudawą

IP: 62.233.214.* 20.04.07, 03:11
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Radni będą zawstydzać nad Rudawą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 07:12
      a może lepiej by było

jakby spróbowali zawstydzić tych co śmiecą ????
      • Gość: Ja Re: Radni będą zawstydzać nad Rudawą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 12:40
        cała akcja to jawne przywolenie dla zaśmiecających..bo radni i tak posprzątają
    • Gość: ez Radni będą zawstydzać nad Rudawą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 08:21
      Czy nie prościej byłoby po prostu utrzymywać porządek na bieżąco? Wielkie
      akcje, pompa, radio, TV, prasa, muzyka a potem piwo i butelki/puszki do Rudawy.
      A to jest Polska właśnie.
      • Gość: witek Podoba mi się ta akcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 09:05
        Fajnie, że w końcu coś się dzieje w tej sprawie a radnym udało się nagłośnić
        tak ważną sprawę- może w końcu ktoś się zajmie uporządkowaniem wałów Rudawy i w
        ogóle terenów zielonych.
        • thorsynodyna Re: Podoba mi się ta akcja 20.04.07, 17:03
          Podobne akcje powinny zostac zorganizowane w Nowej Hucie nad Dlubnia :) ta
          piekna rzeka tonie w smieciach niedlugo pod nimi zniknie.
    • Gość: krakowiak rowery wypędziły ptaki i ludzi IP: *.markom.krakow.pl 20.04.07, 09:41
      znad Rudawy juz dawno. Osobniki na dwóch kołach zamiast nóg, zmieniły to
      unikalne siedlisko min słowików w hałaśliwy tor wyścigowy.
      • Gość: ciekawa Re: rowery wypędziły ptaki i ludzi IP: 129.35.231.* 20.04.07, 10:16
        co jest halasliwego w jezdzie na rowerze? Byles w ogole nad Rudawa? bo ja tam
        widuje mnostwo ludzi...
        • Gość: krakowiak Re: rowery wypędziły ptaki i ludzi IP: *.markom.krakow.pl 20.04.07, 10:33
          Bywalismy z zona i bywamy LUDZI TLUMY , rządzą rowerzysci i co rusz trzeba
          stawac zeby ich przepusczac, Zbluzgaja jak nie ustapisz dostatecznie szybko
          • Gość: ciekawa Re: rowery wypędziły ptaki i ludzi IP: 129.35.231.* 20.04.07, 16:54
            wyobraz sobie, ze ja tam jezdze na rowerze, co chwila zwalniam, bo piesi
            zajmuja cala szerokosc drogi i jakos mi to nie przeszkadza, nie robie dramatu,
            ze musze zwolnic lub przystanac (tez sie zdarza) i choc pewnie trudno Ci w to
            uwierzyc, nigdy jeszcze nikogo nie zbluzgalam.
            Czy wg Ciebie to te glosne bluzgi rowerzystow wyploszyly ptaki? bardzo mnie
            ciekawi ta teoria
    • Gość: jan.grz Rudawa IP: *.dll.se 20.04.07, 19:07
      Lza sie w oku kreci na wspomnienie "dawnej" Rudawy. Rzeka byla czysta i byl to
      zankomity teren do plazowania i plywania. Co przez te lata zrobiono z Rudawa?
      Ludzi coraz wiecej, a teren coraz bardziej zaniedbany. Krakow od lat nie ma
      prawdziwych gospodarzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka