Gość: Z pijanego gangu IP: 62.233.214.* 20.04.07, 03:11 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Radni będą zawstydzać nad Rudawą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 07:12 a może lepiej by było jakby spróbowali zawstydzić tych co śmiecą ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Radni będą zawstydzać nad Rudawą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 12:40 cała akcja to jawne przywolenie dla zaśmiecających..bo radni i tak posprzątają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ez Radni będą zawstydzać nad Rudawą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 08:21 Czy nie prościej byłoby po prostu utrzymywać porządek na bieżąco? Wielkie akcje, pompa, radio, TV, prasa, muzyka a potem piwo i butelki/puszki do Rudawy. A to jest Polska właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Podoba mi się ta akcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 09:05 Fajnie, że w końcu coś się dzieje w tej sprawie a radnym udało się nagłośnić tak ważną sprawę- może w końcu ktoś się zajmie uporządkowaniem wałów Rudawy i w ogóle terenów zielonych. Odpowiedz Link Zgłoś
thorsynodyna Re: Podoba mi się ta akcja 20.04.07, 17:03 Podobne akcje powinny zostac zorganizowane w Nowej Hucie nad Dlubnia :) ta piekna rzeka tonie w smieciach niedlugo pod nimi zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowiak rowery wypędziły ptaki i ludzi IP: *.markom.krakow.pl 20.04.07, 09:41 znad Rudawy juz dawno. Osobniki na dwóch kołach zamiast nóg, zmieniły to unikalne siedlisko min słowików w hałaśliwy tor wyścigowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: rowery wypędziły ptaki i ludzi IP: 129.35.231.* 20.04.07, 10:16 co jest halasliwego w jezdzie na rowerze? Byles w ogole nad Rudawa? bo ja tam widuje mnostwo ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowiak Re: rowery wypędziły ptaki i ludzi IP: *.markom.krakow.pl 20.04.07, 10:33 Bywalismy z zona i bywamy LUDZI TLUMY , rządzą rowerzysci i co rusz trzeba stawac zeby ich przepusczac, Zbluzgaja jak nie ustapisz dostatecznie szybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: rowery wypędziły ptaki i ludzi IP: 129.35.231.* 20.04.07, 16:54 wyobraz sobie, ze ja tam jezdze na rowerze, co chwila zwalniam, bo piesi zajmuja cala szerokosc drogi i jakos mi to nie przeszkadza, nie robie dramatu, ze musze zwolnic lub przystanac (tez sie zdarza) i choc pewnie trudno Ci w to uwierzyc, nigdy jeszcze nikogo nie zbluzgalam. Czy wg Ciebie to te glosne bluzgi rowerzystow wyploszyly ptaki? bardzo mnie ciekawi ta teoria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan.grz Rudawa IP: *.dll.se 20.04.07, 19:07 Lza sie w oku kreci na wspomnienie "dawnej" Rudawy. Rzeka byla czysta i byl to zankomity teren do plazowania i plywania. Co przez te lata zrobiono z Rudawa? Ludzi coraz wiecej, a teren coraz bardziej zaniedbany. Krakow od lat nie ma prawdziwych gospodarzy. Odpowiedz Link Zgłoś