Gość: krakus IP: *.fortisbank.com.pl 20.04.07, 15:58 a dlaczego mają odwoływać, KAŻDY, powtórzę KAŻDY ma prawo do bycia kim chce i demonstrowania tego w sposób pokojowy. A jeśli komuś to nie pasuje to Syberia jest do zasiedlenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
king-dong dzieci polskie pobiją zboczeńców bo starsi nie chc 20.04.07, 16:03 chcą tego robić Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: dzieci polskie pobiją zboczeńców bo starsi ni 20.04.07, 21:10 Bzdura. Dzieci, to mają więcej rozumu, niż. Moja córka w wieku 8 lat była na pierwszym marszu. Objaśniłam jej, co to tolerancja - powiedziała, że jest za. Pod wrażeniem szarży łysków, których ty chyba nazywasz "dziećmi polskimi" moje, nie mniej polskie dziecko, oświadczyło: Będę mieć włosy na głowie a pod nimi rozum i nie będę nikogo lać, bo to obciach. Potem uświadomiłam ją, co oznaczają słowa gej i lesbijka. Pomyślała chwilę i powiedziała: To oni nie mogą mieć dzieci. - Tak.- Biedni są, nie trzeba ich jeszcze lać! Tyle wniosków ośmiolatki. Myślę, że inne dzieci nie są durniejsze. Dziecka już nie zabieram, właśnie ze względu na chrześcijan kamienie miotających. Ja będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacemonkey Re: dzieci polskie pobiją zboczeńców bo starsi ni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 21:42 brawo! jestem pod wrazeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teodolot Re: dzieci polskie pobiją zboczeńców bo starsi ni IP: 62.233.214.* 21.04.07, 13:47 Ale nie powiedziałeś oczywiście (jak rozumiem celowo a nie przez niedopatrzenie), że wśród tych degeneratów są również i biseksualiści, którzy nie tylko sobie wpychają w odbyt, ale póżniej mogą zarazić twoją matkę, żonę i córkę?. To już Ci do pustego łba nie wpadło?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tim Re: dzieci polskie pobiją zboczeńców bo starsi ni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 21:57 musimy przeszkodzić pedałom bo zrobią z naszego miasta gay club Odpowiedz Link Zgłoś
jpl5 Re: dzieci polskie pobiją zboczeńców bo starsi ni 21.04.07, 08:35 partia z liczbą członków 14000 -14 tys jest w sejmie i ma v-ce premiera Na dodatek ma bojówkę By zaistnieć głosi fobie i skandalizuje GDZIE MY ŻYJEMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wu-szu Re: dzieci polskie pobiją zboczeńców bo starsi ni IP: 62.233.214.* 21.04.07, 13:55 A skąd wiesz, że nie chcą?. Chcą, ale nie mają już siły na walkę z dewiantami, dlatego liczą na młodych patriotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agak Re: Wszechpolacy: odwołajcie Marsz Tolerancji! IP: *.171.87.198.crowley.pl 20.04.07, 16:17 jestem hetero i pójdę w tym marszu. co wy na to? promocja homoseksualizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: Wszechpolacy: odwołajcie Marsz Tolerancji! 20.04.07, 16:56 to ze sie wspierasz pederastow jest twoja prywatna sprawa tylko dlaczego dzialasz na szkode normalnej wiekszosci spoleczenstwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll też pójdę w tym marszu :) 20.04.07, 17:04 choć jestem hetero - bo widzę w nim przede wszystkim demonstrację tego, że jesteśmy równi, choć różni, a to idea, która społeczeństwo akurat wzmacnia, a nie osłabia :) Odpowiedz Link Zgłoś
o90 nie na to place podatki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.04.07, 16:22 w zeszlym roku podczas zlotu pederasci skakali po Grobie Nieznanego Zolnierza czy w tym roku zrobia to ponownie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marszrut Placisz podatki gejom za skakanie/? IP: *.telnet.krakow.pl 20.04.07, 17:26 Gratuluje trafnosci inwestycji. Przy takich stratach nic dziwnego, ze piana ci z pyska leci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CC Re: Wszechpolacy: odwołajcie Marsz Tolerancji! IP: *.chello.pl 20.04.07, 17:10 Każdy powiadasz?? A neonaziści, którzy odetną się od "wypatrzeń hitleryzmu" i pokojowo będą promować ideę narodowego-socjalizmu, państwa narodowego, czystej rasy - pokojowo, tylko słowa. Skoro każdy, to każdy! A co z tymi, którzy chcą demonstrować - oczywiście pokojowo - przeciwko homoseksualizmowi? Czy oni też są ci "każdzi"?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec lysa zaraza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 19:41 wale patrzec na faceta idacego z facetem za reke i sie krzywic, niz lysego agresywnego gnoja ktory jest zdolny do wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzek Re: lysa zaraza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 20:58 a potem ten facet z facetem pokojowo rzuca w Ciebie kotem. Jedni drugich warci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Jest okazja aby wyłapać zboczeńców w siatki IP: *.kur.kolornet.pl 20.04.07, 17:31 i wywieźć do lasu, niech tam sobie protestują swoje zboczenia a nie na oczach normalnych ludzi. Gejostwo jest zboczeniem tak jak inne, człowiek nie jest fizjologicznie przystosowany do pchania penisa w odbyt. A w konsekwencji prowadzi to do rozluźnienia zwieraczy odbytu i trudności z utrzymaniem kału. Strasznie agresywnie wdzierają się w przestrzeń publiczną, dlatego rownie agresywna musi być obrona jej. Najgorsze są jednak działania na rzecz zmiany prawa i zmuszania normalnych ludzi do akceptacji ich. Odpowiedz Link Zgłoś
na_und no jasne! 20.04.07, 17:43 Poczekaj, bo ktos cos znajdzie na ciebie i tez bedzie chcial wywiezc. A co do agresywnego wpychania sie w przestrzen publiczna - co sie dzialo w ostatnia sobote w Krakowie? Nikomu nie przeszkadzaly brunatne koszule i glupie lyse paly jawnie propagujace faszyzm, 52 lata po zakonczeniu drugiej wojny swiatowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikita Re: Jest okazja aby wyłapać zboczeńców w siatki IP: *.ssm.lama.net.pl 20.04.07, 19:50 Z choinki się urwałeś? Co Ci przeszkadza jakiś penis w czyjmś tyłku?? To że próbowałeś i teraz masz problemy z opróżnianiem to Twoja sprawa!! Mnie to nie obchodzi!! Pampersa zmień!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tonfa Re: Jest okazja aby wyłapać zboczeńców w siatki IP: 62.233.214.* 21.04.07, 13:39 Niektórym a szczególnie degeneratom i adeptom tegozezwierzęcenia, prawdopodobnie nic poza laniem nie trafi do tych zamroczonych smrodem łbów. BRAWO!!! M W , jesteśmy z Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cailith Re: Jest okazja aby wyłapać zboczeńców w siatki IP: *.237.spine.pl 21.04.07, 10:41 No tak, pchanie penisa w odbyt to domena tylko gejów, tak? A w seksie hetero to co, zawsze grzecznie i po bożemu niby? A może uważasz, że usta kobiety są "fizjologicznie przystosowane" do tego, żeby mężczyzna pchał w nie penisa? Hipokryta z Ciebie, próbujący udowodnić, że jest bardziej papieski od samego papieża. _____ Generalnie nie chodzi o seks, a Ci, którzy tak nie uważają, to zapewne frustraci seksualni. Generalnie chodzi o tolerancję dla różnorodności(!), bardzo szeroko pojętej. Jestem niepełnosprawna i pójdę z tymi "zboczeńcami" dzisiaj, bo boję się, że jak katofaszyści się poczują bezkarnie, to niepełnosprawni też pójdą do gazu, zaraz po gejach i lesbijkach, jako nieprzystosowani i nieprzydatni społecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Wszechpolacy: odwołajcie Marsz Tolerancji! IP: *.kur.kolornet.pl 20.04.07, 17:32 "w 1973 roku Amerykanskie Towarzystwo Psychiatryczne usunelo haslo "homoseksualizm" z "Podrecznika zaburzen psychicznych", za decyzja ta opowiedzialo sie 58 proc. czlonków tej instytucji. Jednym z najwiekszych zwolenników wykreslenia homoseksualizmu z rejestru zaburzen byl wówczas doktor, dzis zas profesor psychiatrii Robert Spitzer z Uniwersytetu Columbia. W roku 2000 publicznie odzegnal sie on od swego stanowiska z roku 1973 i stwierdzil, ze oswiadczenie ATP bylo zbyt pochopne i nie poprzedzone nalezytymi badaniami." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Do obrońców moralności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 18:34 Moglibyście mi wytłumaczyć, co mam powiedzieć dziecku, które pyta się co robią te ludziki na plakatach z napisem "zakaz pedałowania"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAAF Re: Do obrońców moralności IP: *.wieczysta.krakow.pl 20.04.07, 18:45 NAZI RAUS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luke17 Re: Do obrońców moralności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 19:01 kochaja sie a co maja robic Odpowiedz Link Zgłoś
luke17 Re: Do obrońców moralności 20.04.07, 19:03 kochaja sie.a co maja robic.maja do tego takie same prawo jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Do obrońców moralności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 21:05 Po pierwsze nie jest to pytanie do Ciebie. To jest pytanie do Wszechpolakow, ktorzy tak dbaja o moralnosc i nie podba sie im zgorszenie siane przez paradujacych homoseksualistow. Tymczasem, to dzieki nim jestem poniekad zmuszany do tlumaczenia dziecku, ze sa panowie lubiacy wkladac sobie siusiaki w rozne miejsca. Chcialbym inaczej wprowadzac dziecko w sprawy seksu (co tez zreszta zrobie, bo pytanie nie padlo). I w ogole wolalbym, zeby nikt nie angazowal mnie w to, gdzie sobie co wklada, bo mnie to calkowicie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Do obrońców moralności 20.04.07, 21:29 Gość portalu: ds napisał(a): > Po pierwsze nie jest to pytanie do Ciebie. To jest pytanie do Wszechpolakow, > ktorzy tak dbaja o moralnosc i nie podba sie im zgorszenie siane przez > paradujacych homoseksualistow. Tymczasem, to dzieki nim jestem poniekad zmuszan > y > do tlumaczenia dziecku, ze sa panowie lubiacy wkladac sobie siusiaki w rozne > miejsca. Chcialbym inaczej wprowadzac dziecko w sprawy seksu (co tez zreszta > zrobie, bo pytanie nie padlo). I w ogole wolalbym, zeby nikt nie angazowal mnie > w to, gdzie sobie co wklada, bo mnie to calkowicie nie interesuje. To prawda, że to dzięki walecznym świętoszkom nasze dzieci rosną wśród zabijania nienarodzonych, wpychania siusiaków, spisków i agentów co krok... Moja córka w wieku 8 lat była na pierwszym Marszu Tolerancji (relacja i jej wnioski powyżej)- być może dzięki temu zobaczyła sprawę z normalniejszej strony, bycie homoseksualistą zdefiniowałam jej sama... i kwestia wkładania siusiaków w różne miejsca nie powstała. Miałam fart :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofiafil Re: Do obrońców moralności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 23:59 Gość portalu: ds napisał(a): > Po pierwsze nie jest to pytanie do Ciebie. To jest pytanie do Wszechpolakow, > ktorzy tak dbaja o moralnosc i nie podba sie im zgorszenie siane przez > paradujacych homoseksualistow. Tymczasem, to dzieki nim jestem poniekad zmuszan > y > do tlumaczenia dziecku, ze sa panowie lubiacy wkladac sobie siusiaki w rozne > miejsca. Chcialbym inaczej wprowadzac dziecko w sprawy seksu (co tez zreszta > zrobie, bo pytanie nie padlo). I w ogole wolalbym, zeby nikt nie angazowal mnie > w to, gdzie sobie co wklada, bo mnie to calkowicie nie interesuje. Czy widok heteroseksualnej pary także zmusza cię do tłumaczenia dziecku "gdzie ten pan tej pani wkłada siusiaka"? Wydaje mi się, że można rozmawiać z dzieckiem o miłości, nawet o miłości erotycznej, bez wchodzenia od razu w techniczne szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hetero Wszechpolacy: odwołajcie Marsz Tolerancji! IP: 80.55.120.* 20.04.07, 19:06 Jezeli mam wyberac pomiedzy Marszem Rownosci a marszem mlodziezy wszechpolskiej wybieram ten pierwszy I pomimo tego ze jestem hetero wole jutro byc gejem nz ogolonym na lyso kretynem ! Najwidoczniej nie wszyscy jeszcze sa myslacymi europejczykami i dalej mentalnie zyja w "swojej" malej zasciankowej Polsce. Jezeli sprzeciwiacie sie ograniczaniu wolnosci do wyrazania swoich pogladow przyjdzcie jutro na plac Matejki. Pokazmy ze nas jest wiecej i ze nie boimy sie tzw "normalnych" Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: Wszechpolacy: odwołajcie Marsz Tolerancji! IP: *.sysbiol.cam.ac.uk 20.04.07, 19:19 Ludzie, przeciez to jest marsz tolerancji, nie marsz gejow czy lezbijek. Bandyci z Mlodziezy wzsechpolskiej nie chcą aby Polska byla krajem tolerancji. To dzieki nim mamy w zachodnich mediach to co mamy, czyli 'polskie obozy'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mackowa Wszechpolacy: odwołajcie Marsz Tolerancji! IP: 193.200.47.* 20.04.07, 19:49 W zeszlym roku mialam mozliwosc ogladania marszu gejow i lesbijek w Wiedniu. Naprawde mlodzi ludzie byli poprzebierani w kolorowe stroje, muzyka grala, bylo bardzo zabawnie i ciekawie. Bardzo podobal mi sie ten pochod, karnawwł i wiecie co sobie wowczas pomyslalam ,Ze my jestesmy ludem zacofanym ,nietolerancyjnym gdyby wlasnie taki pochod szedl zaraz znajdzie sie kilku z ciemnogrodu i zacznie rzucac jajkami. Zatanowcie sie co Ci ludzie przezywaja ze urodzili sie inni jak my. Nigdy nie wiesz jakie Ty bedziesz w przyszlosci bedziesz mial dziecko. Wszechpolacy opamietajcie sie bo wystawiacie o sobie swiadectwo jacy jestescie zacofani ,konserwatywni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc bylismy jestesmy bedziemy - geje IP: *.ists.pl 21.04.07, 02:09 ponoc ma byc 5 tys ludzi na marszu! Odpowiedz Link Zgłoś
loader Odwołajcie wszechpolaków!!! 21.04.07, 08:38 Gość portalu: krakus napisał(a): a dlaczego mają odwoływać, KAŻDY, powtórzę KAŻDY ma prawo do bycia kim chce i demonstrowania tego w sposób pokojowy... kaczyści, faszyści i inni przedstawiciele różnych fobii tego niestety nie rozumieją. dla nich demokracja to to samo co derby na stadionie, a tolerancję i to rozwojową mają wyłącznie na alkohol... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majak6 Jestem za IP: *.wist.com.pl 21.04.07, 12:40 Absolutnie jestem za... Dlaczego homo maja sie ciagle ukrywac, ludzie zyjemy w XXI wieku, mamy demokracje, czemu bez przerwy musimy stac w miejscu, "rozwijamy" sie jedynie gospodarczo [hohoho], czemu nie mozemy przejsc do rozwoju kulturowego, spolecznego etc...dlaczego ciagle stare wartosci musza hamowac to co juz BYLO jest i bedzie funkcjonowac w spoleczenstwie [kler tez swiety nie jest!!!]. No ale kosciol [instytucja dla mas] mowi tylko po koscielnym przyzeczeniu tzn. tylko zona i maz po ciemku pod koldra a po wszystkim rozaniec i z rana do spowiedzi. [lol2] Homoseksualizm nie jest zboczeniem ani choroba! W 1991 roku został wykreślony z listy chorób i zaburzeń przez Światową Organizację Zdrowia. WHO stwierdziła również, iż żadna orientacja seksualna nie powinna być traktowana jako zaburzenie. Ja naleze do wiekszosci seksualnej, ale mimo to wspieram dzialania homo, bo walcza o swoje!!! dajmy szanse ludziom wypowiedzenia sie w pewnej kwestii ktora juz zaistaniala a nie od razu jakies barykady, blokady etc... noz THX... oni sie nie wstydza tego kim sa.... a ci od razu ze dewiacja, demoralizacja... przeceiz oni nie lataja z golymi tylkami po miescie, siusiakami, czy cokolwiek, nie prezentuja swoim marszem przemocy ani innych sposobow walki.... buahahahaha smieszy mnie wasz stosunek tzn stosunek MW do wybranej kwestii...sory ale jestescie zalosni w swoich zamierzeniach a wyzwiskami, glupimi sloganami nic nie zdzialacie.... to wy demoralizujecie ot co ... Odpowiedz Link Zgłoś