nocny_fryzjer 23.05.03, 09:47 ja słucham radiostacji a wy? 93,7 fm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: picipolo Re: radio maryja , oaze prawdy! IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 09:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: jakiego radia słuchacie? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 10:03 3ka Radiostacja Radio Zak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: RMF - FM tylko !!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 11:33 Od kiedy grupa docelowa staly sie zamozne kobiety w wieku 30-40 lat przestalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaduła Re: RMF - FM tylko !!! IP: *.IOd.krakow.pl 23.05.03, 12:01 teraz rozumiem dlaczego przy goleniu tak mi się dobrze je słucha !!! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: jakiego radia słuchacie? 23.05.03, 11:31 mimo wszystko trójka a coraz częściej plus (jeno musza poszerzyć płytotekę, jakby co - służę)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew No to Was zaskoczę:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 11:39 Często słucham TOK FM, chociaż po ostatnim przejęciu przez Politykę mniej. Strasznie denerwuje mnie głos Paradowskiej:( Ale czasami mam dość tych stacji typowo muzycznych i wolę posłuchać jak gadają:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_fryzjer tok fm 23.05.03, 11:44 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > Często słucham TOK FM, chociaż po ostatnim przejęciu przez Politykę mniej. > Strasznie denerwuje mnie głos Paradowskiej:( > > Ale czasami mam dość tych stacji typowo muzycznych i wolę posłuchać jak > gadają:)) na jakiej czestotliwosci nadaja slyszalem ze sa w krakowie ale nigdy nie moge ich zlapac maja rds? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Żebym ja to wiedział:)) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 11:46 Jak zejdę do samochodu to Ci powiem:) No chyba, że Viking odnajdzie wcześniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_fryzjer Re: Żebym ja to wiedział:)) 23.05.03, 11:49 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > Jak zejdę do samochodu to Ci powiem:) > > No chyba, że Viking odnajdzie wcześniej:) MAJA TEN RDS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Żebym ja to wiedział:)) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 11:58 nocny_fryzjer napisał: > MAJA TEN RDS? Jeżeli RDS to to, że jak jadę przez Polskę to sami sobie odnajdują częstotliwość to chyba tego nie mają:( Słucham ich tylko w Krakowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: tok fm 23.05.03, 12:00 nocny_fryzjer napisał: > na jakiej czestotliwosci nadaja slyszalem ze sa w krakowie ale nigdy nie moge > ich zlapac maja rds? nie pamiętam dokładnie, ale chyba 102.9 FM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Dokładnie pamiętasz:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 12:50 Byłem w samochodzie sprawdzić:) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Wybrałem temperament 23.05.03, 11:44 Radio Eska 97.7 FM Nowa muzyka. Fajni prezenterzy (m.in. Marcin Chłopaś, Marcin Jędrych). Mnie się bardzo podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_fryzjer Re: Wybrałem temperament 23.05.03, 11:45 viking73 napisał: > Radio Eska 97.7 FM > > Nowa muzyka. Fajni prezenterzy (m.in. Marcin Chłopaś, Marcin Jędrych). > Mnie się bardzo podoba. CHLOPAS BYL KIEDYS W RADIOSTACJI ALE SIE SPRZEDAŁ Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Wybrałem temperament 23.05.03, 11:51 nocny_fryzjer napisał: > CHLOPAS BYL KIEDYS W RADIOSTACJI ALE SIE SPRZEDAŁ Jest bardzo dobry w Esce. Polecam. Marcin Jędrych był w RMFie, no i co? Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_fryzjer Re: Wybrałem temperament 23.05.03, 11:53 viking73 napisał: > nocny_fryzjer napisał: > > > CHLOPAS BYL KIEDYS W RADIOSTACJI ALE SIE SPRZEDAŁ > > Jest bardzo dobry w Esce. Polecam. > > Marcin Jędrych był w RMFie, no i co? NIE PRZECZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boldhead drogi vikingu IP: 213.77.44.* 23.05.03, 13:40 wybrałeś temperament pana Czarzastego Eska jest rezimowa jakby nie patrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 drogi boldheadzie 23.05.03, 14:16 Też się na początku dawalem nabierać na opowieści Radia RMF o "czerwonej Esce, która wygryzła dobre lokalne Radio Blue FM, a którą przywieziono w teczce z Warszawy". Każdy dba o swój interes: RMF o swój - Eska o swój. Ja nie muszę dawać wiary wersji RMFu. Chcę tylko słuchać dobrego radia. PS. A zwolennikom rzekomo "wygryzionego dobrego Radia Blue FM" zawsze można polecić Radio Region. I o co był ten hałas... no o o co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boldhead Re: drogi vikingu IP: 213.77.44.* 23.05.03, 14:24 viking73 napisał: > Też się na początku dawalem nabierać na opowieści Radia RMF o "czerwonej Esce, > która wygryzła dobre lokalne Radio Blue FM, a którą przywieziono w teczce z > Warszawy". > Każdy dba o swój interes: RMF o swój - Eska o swój. Ja nie muszę dawać wiary > wersji RMFu. Chcę tylko słuchać dobrego radia. > PS. A zwolennikom rzekomo "wygryzionego dobrego Radia Blue FM" zawsze można > polecić Radio Region. I o co był ten hałas... no o o co? wersja rmfu wersją rmfu, a sposob w jaki wystrzelono blue fm jest kryminalny. podobna rzecz stala sie z innymi radyjami w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 drogi boldheadzie 23.05.03, 14:38 Taka rzeczywistość. Blue miało koncesję na 7 lat i mu jej nie przedłużono. Taka "umowa o pracę na czas określony". Zawsze trzeba się liczyć z tym, że ci jej nie przedłużą. Oczywiście, że się człowiek wtedy czuje rozgoryczony, ale takie życie. A porównując Eskę z Radiem Region (dawne Blue) dla mnie Eska po prostu jest lepsza. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Nie jestem do końca w temacie, ale ... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 14:49 viking73 napisał: > Taka rzeczywistość. Blue miało koncesję na 7 lat i mu jej nie przedłużono. > Taka "umowa o pracę na czas określony". Zawsze trzeba się liczyć z tym, że ci > jej nie przedłużą. Oczywiście, że się człowiek wtedy czuje rozgoryczony, ale > takie życie. Trzeba zawsze podać powód nie przedłużenia umowy, a jaki był ten powód w przypadku radia? Może Czarzasty nie dostał działki i tyle !!! Co do radia się nie wypowiadam nie słychałem Blue nie słucham Eski i Region:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Nie jestem do końca w temacie, ale ... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 14:56 Znowu mnie Zbigniew uprzedzil! Halas nie byl bezpodstawny i pewnie jeszcze nie raz sie podniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Nie jestem do końca w temacie, ale ... 23.05.03, 14:57 Gość portalu: Zbigniew napisał: viking73 napisał: Taka rzeczywistość. Blue miało koncesję na 7 lat i mu jej nie przedłużono. Taka "umowa o pracę na czas określony". Zawsze trzeba się liczyć z tym, że ci jej nie przedłużą. Oczywiście, że się człowiek wtedy czuje rozgoryczony, ale takie życie. > > Trzeba zawsze podać powód nieprzedłużenia umowy, a jaki był ten powód w przypadku radia? > Coś, że grają za dużo muzyki a za mało słowa niż się zdeklarowali - z tego co pamiętam. Ale jak mawiał mój śp. dziadek "gdy się chce psa uderzyć to zawsze się kij znajdzie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Nie jestem do końca w temacie, ale ... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 15:06 viking73 napisał: > Coś, że grają za dużo muzyki a za mało słowa niż się zdeklarowali - z tego co > pamiętam. Ale jak mawiał mój śp. dziadek "gdy się chce psa uderzyć to zawsze > się kij znajdzie". Czyli jednak nie dali w łapę:) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Nie jestem do końca w temacie, ale ... 23.05.03, 15:12 Gość portalu: Zbigniew napisał: Czyli jednak nie dali w łapę:) Pewnie za mało dali:) Wystarczyło na zachowanie częstotliwości 96.7 FM (dla Radia Region). Drugą (97.7 FM) musieli oddać. Ale jeszcze mają dwie: RMF (96.0 FM) i Radio Opera (dokładnie nie pamiętam, coś koło 93 FM). Całkiem sporo jak na jedno miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Nie jestem do końca w temacie, ale ... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 15:22 viking73 napisał: > > Pewnie za mało dali:) Wystarczyło na zachowanie częstotliwości 96.7 FM (dla > Radia Region). Drugą (97.7 FM) musieli oddać. Ale jeszcze mają dwie: > RMF (96.0 FM) i Radio Opera (dokładnie nie pamiętam, coś koło 93 FM). > Całkiem sporo jak na jedno miasto. A jak wygląda sprawa z Eską? Kto jest właścicielem i ile jeszcze mają stacji? Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Nie jestem do końca w temacie, ale ... 23.05.03, 15:33 Gość portalu: Zbigniew napisał: A jak wygląda sprawa z Eską? Kto jest właścicielem i ile jeszcze mają stacji? Właścicielem jest ZPR czyli Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe. Kto jest dokładnie udziałowcem ZPRu to musisz się już w necie wyczytać. Eska to sieć radiowa nadająca lokalalny program (o podobnym formacie w każdym ze swoich oddziałów) w bodaj 23 miastach w Polsce. Jej udział w rynku krakowskim wynosi wg ostanich badań zamieszczonych w mediafm.net 4.74% (bardzo szybko rośnie). Ale np. w Poznaniu tamtejsza Eska jest najpopularniejszą rozgłośnią i jej słuchalność tam wynosi ponad 21%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beiamin Re: Nie jestem do końca w temacie, ale ... IP: 213.25.103.* 23.05.03, 21:12 Slucham radia Region Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: No to Was zaskoczę:) 23.05.03, 11:51 > Ale czasami mam dość tych stacji typowo muzycznych i wolę posłuchać jak > gadają:)) starosc nie radosc ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: No to Was zaskoczę:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 12:54 tomcrac napisał: > > Ale czasami mam dość tych stacji typowo muzycznych i wolę posłuchać jak > > gadają:)) > > starosc nie radosc ;PPP > Przyjdzie czas i na Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flagus Re: jakiego radia słuchacie? IP: *.enetwork.pl 23.05.03, 11:49 Tylko Trojka!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub K. Re: jakiego radia słuchacie? IP: 213.25.129.* 23.05.03, 12:44 Alfa i Wanda - tylko tam jest mało gadania, a dużo muzyki. Cała reszta to gówno. Odpowiedz Link Zgłoś
latwy2002 Re: jakiego radia słuchacie? 23.05.03, 12:46 jakie radio? niech zerkne... sony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Wanda IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 12:53 Gość portalu: Jakub K. napisał(a): > Alfa i Wanda - tylko tam jest mało gadania, a dużo muzyki. > Cała reszta to gówno. O gównie się nie wypowiadam, ale o Wandzie mogę:) Kiedyś słuchałem sporo, ale ile można słuchać tych samych piosenek z lat osiemdziesiątych i wiem że w innych też grają cały czas to samo, ale c kilka tygodni się to zmienia a w Wandzie nie:( Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Wanda 23.05.03, 12:58 wanda ? toz to dyskoteka z zegarynką a misie prowadzące najczęściej rzucaja górnolotnym: jest 10:24 a wy ciągle słuchacie radia wanda... nie znają wykonawców, których zapowiadają... eh, gdzież są niegdysiejsze rozgłosnie... :c( Odpowiedz Link Zgłoś
grabex Re: jakiego radia słuchacie? 23.05.03, 21:30 Jestem w dalszym ciągu zwolennikiem Trójki, ale coraz częściej sięgam też dla relaksu do Radia Region i Flash. Ale tak naprawdę i tak czekam tylko na jedną audycję radiową w roku... Ok. grudnia każdego roku w Pr. 3. Polskiego Radia... Domyślacie sie, co to takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: jakiego radia słuchacie? 23.05.03, 23:00 W grudniu w Trójce to może być co najwyżej roczne podsumowanie listy pzrebojów, albo kolejna wersja hitu o karpiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: jakiego radia słuchacie? IP: *.client.attbi.com 24.05.03, 01:39 nocny_fryzjer napisał: > ja słucham radiostacji a wy? > 93,7 fm new rock alternative 94.7 Q101 101.7 loop 97.3 dawniej tylko trojka a pozniej jeszcze rmf jak zaczal nadawac Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_marek Re: jakiego radia słuchacie? 24.05.03, 02:14 Mam swoje radio w/potrzeb i sytuacji. Zdrowym rozsadkiem grzesze - niestety! Zycze "kocertu zyczen" forever!!!!! NM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roz Re: jakiego radia słuchacie? IP: *.zaczek.ds.uj.edu.pl 24.05.03, 10:42 Trójka Odpowiedz Link Zgłoś