Dodaj do ulubionych

Piękny namiot macie w Paryżu :-D n/t

03.05.07, 19:22

Obserwuj wątek
    • e-nick Re: Piękny namiot macie w Paryżu :-D n/t 04.05.07, 13:12
      tia ... . Już myslalam , że nic jak chodzi o ten ogródek nie jest w stanie
      mnie zaskoczyć .
      • bonoone Re: Piękny namiot macie w Paryżu :-D n/t 05.05.07, 07:31
        może to alternatywa na ogródek Albashy albo bardzo wczesne przygotowania na
        euro 2012? Namiot, piwko, grill....
        • e-nick Re: Piękny namiot macie w Paryżu :-D n/t 05.05.07, 14:07
          A może to przygotowania do sprzedaży karpia wigilijnego i choinki :) . Co by to
          nie było , najważniejsze że może już się nie zmieszczą te gacie na sznurku .
          • marta767 Re: Piękny namiot macie w Paryżu :-D n/t 05.05.07, 22:45
            uświadomcie mnie proszę- co za namiocik?! mieszkam w Rzymie, ale nie zaglądałam
            do Paryża i nie wiem co tam sobie ustawiliście :-)
            • azille to zajrzyj kiedyś... 06.05.07, 08:19
              w jednym z ogródków stoi (nawet sporych rozmiarów) namiot
              • photographer1 REMONT... 06.05.07, 19:14
                Zamiast sie czepiac, gdybys byla bardziej spostrzegawcza, zauwazylabys, ze namiot sluzy do trzymania
                rzeczy, ktore nie mieszcza sie w domu z powodu REMONTU!!! Ja uwazam ze dobry pomysl...
                • azille Re: REMONT... 06.05.07, 21:09
                  ja się nie czepiam :-)
                  tylko swierdzam fakt obecności
                  namiotu na moim ulubionym
                  ogródku :-)
                  • e-nick Re: REMONT... 07.05.07, 11:04
                    No trudno żebyśmy zaglądali komuś do okien co on tam sobie w domku robi .
                    A "namiocik" widać pewnie nawet z przelatujących samolotów :). Zresztą tak na
                    marginesie - Właścicielka ogródka w lecie sobie w nim spała , więc namiot mógł
                    się nam skojarzyć różnie - niekoniecznie z remontem . Pomysł może i dobry ,
                    tylko gdzie ja się mam "rozłożyć z meblami " podczas remontu jak mieszkam na
                    pięterku ???
                    Azille - śliczny maluch , pozdrawiam :).
                    • makitheman Re: REMONT... 07.05.07, 13:13
                      Z tego co wiem mozesz sie rozlozyc w tymze ogrodku w namiocie... Ogrodek ponoc nie jest zapisany w
                      akcie notarialnym wiec jest czescia wspolnoty :D
                      • e-nick Re: REMONT... 07.05.07, 13:43
                        Nie zaryzykuję :D
                      • cattalina Re: REMONT... 07.05.07, 13:51
                        właściciele mieszkan z ogrodkami maja wylaczne prawo do korzystania z ogrodka,
                        wlasciciele mieszkan powyzej zrzekli sie prawa do korzystania z tej czesci
                        nieruchomosci wspolnej
                      • l.666.l Ogrodek hipoteczny 07.05.07, 14:08
                        To jak to w końncu jest z tymi zapisami nt. ogrodkow? Sa w aktach notarialnych?
                        Czy tylko wzmianka: "Kupujący oświadcza, że zapoznał się ze sposobem
                        korzystania z nieruchomości wspólnej, w tym w szczególności z ogródków
                        przydomowych. Kupujący nie zgłasza do niego zastrzeżeń oraz zobowiązuje się
                        wobec Sprzedawcy i wszystkich współwłaścicieli, w tym również przyszłych do nie
                        naruszania tego sposobu korzystania z nieruchomości wspólnej"? (Taki "sposob",
                        z jakim sie "zapoznal" kupujacy, jesli nie jest dolaczony do aktu, moze znaczyc
                        wszystko i nic.)

Jak jest u was? A moze roznie w roznych kwartalach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka