e-nick Re: Piękny namiot macie w Paryżu :-D n/t 04.05.07, 13:12 tia ... . Już myslalam , że nic jak chodzi o ten ogródek nie jest w stanie mnie zaskoczyć . Odpowiedz Link Zgłoś
bonoone Re: Piękny namiot macie w Paryżu :-D n/t 05.05.07, 07:31 może to alternatywa na ogródek Albashy albo bardzo wczesne przygotowania na euro 2012? Namiot, piwko, grill.... Odpowiedz Link Zgłoś
e-nick Re: Piękny namiot macie w Paryżu :-D n/t 05.05.07, 14:07 A może to przygotowania do sprzedaży karpia wigilijnego i choinki :) . Co by to nie było , najważniejsze że może już się nie zmieszczą te gacie na sznurku . Odpowiedz Link Zgłoś
marta767 Re: Piękny namiot macie w Paryżu :-D n/t 05.05.07, 22:45 uświadomcie mnie proszę- co za namiocik?! mieszkam w Rzymie, ale nie zaglądałam do Paryża i nie wiem co tam sobie ustawiliście :-) Odpowiedz Link Zgłoś
azille to zajrzyj kiedyś... 06.05.07, 08:19 w jednym z ogródków stoi (nawet sporych rozmiarów) namiot Odpowiedz Link Zgłoś
photographer1 REMONT... 06.05.07, 19:14 Zamiast sie czepiac, gdybys byla bardziej spostrzegawcza, zauwazylabys, ze namiot sluzy do trzymania rzeczy, ktore nie mieszcza sie w domu z powodu REMONTU!!! Ja uwazam ze dobry pomysl... Odpowiedz Link Zgłoś
azille Re: REMONT... 06.05.07, 21:09 ja się nie czepiam :-) tylko swierdzam fakt obecności namiotu na moim ulubionym ogródku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-nick Re: REMONT... 07.05.07, 11:04 No trudno żebyśmy zaglądali komuś do okien co on tam sobie w domku robi . A "namiocik" widać pewnie nawet z przelatujących samolotów :). Zresztą tak na marginesie - Właścicielka ogródka w lecie sobie w nim spała , więc namiot mógł się nam skojarzyć różnie - niekoniecznie z remontem . Pomysł może i dobry , tylko gdzie ja się mam "rozłożyć z meblami " podczas remontu jak mieszkam na pięterku ??? Azille - śliczny maluch , pozdrawiam :). Odpowiedz Link Zgłoś
makitheman Re: REMONT... 07.05.07, 13:13 Z tego co wiem mozesz sie rozlozyc w tymze ogrodku w namiocie... Ogrodek ponoc nie jest zapisany w akcie notarialnym wiec jest czescia wspolnoty :D Odpowiedz Link Zgłoś
cattalina Re: REMONT... 07.05.07, 13:51 właściciele mieszkan z ogrodkami maja wylaczne prawo do korzystania z ogrodka, wlasciciele mieszkan powyzej zrzekli sie prawa do korzystania z tej czesci nieruchomosci wspolnej Odpowiedz Link Zgłoś
l.666.l Ogrodek hipoteczny 07.05.07, 14:08 To jak to w końncu jest z tymi zapisami nt. ogrodkow? Sa w aktach notarialnych? Czy tylko wzmianka: "Kupujący oświadcza, że zapoznał się ze sposobem korzystania z nieruchomości wspólnej, w tym w szczególności z ogródków przydomowych. Kupujący nie zgłasza do niego zastrzeżeń oraz zobowiązuje się wobec Sprzedawcy i wszystkich współwłaścicieli, w tym również przyszłych do nie naruszania tego sposobu korzystania z nieruchomości wspólnej"? (Taki "sposob", z jakim sie "zapoznal" kupujacy, jesli nie jest dolaczony do aktu, moze znaczyc wszystko i nic.) Jak jest u was? A moze roznie w roznych kwartalach? Odpowiedz Link Zgłoś