inga512 06.05.07, 12:43 Czy ktos mógłby się podzielić opinią na temat firmy budowlanej START - wybudowali bloki przy ulicy Lipińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliwka1233 Re: developer START 07.05.07, 16:02 ja słyszałam same pochlebne - o ładnie wykończonych budynkach, solidności, dbałości o detale. szczegółowo przeglądałam kiedyś ich strone, bo szukałam mieszkania i zauważyłam nawet list z podziękowaniem od prof. Ziejki... może ktoś tam mieszka ma odmienne zdanie? tego nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
teovincent Re: developer START 10.06.15, 15:01 Nie polecam tego dewelopera. Handlowcy kłamią podczas sprzedaży, nie wywiązują się z umów słownych deklarowanych podczas prezentrowania mieszkania. Prezes jest chętny do rozmowy gdy trzeba sprzedać mieszkanie a gdy chce się uzyskać dodatkowe informacje lub gdy chce się wynegocjować udogodnienia deklarowane przez handlowca, wówczas prezes nie ma nigdy czasu a handlowiec nie jest osobą decyzyjną. Stara sztuczka, nie etyczne trkatowanie klienta. Jeśli możecie wybrać między tym a innym developerem to każdy inny będzie lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
venus_milos Re: developer START 15.06.15, 23:08 Ja też miałam do czynienia z tym deweloperem i od razu widać że gość jest zorientowany tylko na biznes, co więcej wykorzystuje swoich pracowników, którzy za marne grosze robią po godzinach. Prezes młody, bez doświadczenia. Moja koleżanka kupiła u niego mieszkania i do dziś ma problem z załatwieniem każdej rzeczy - do tego płaci jeszcze za oświetlenie jego reklamy na budynku. Ja się jednak nie zdecydowałam i wybrałam Atal. Odpowiedz Link Zgłoś