kobieta_na_pasach 06.07.06, 20:41 nie wiedzialam,ze to takie dobre, lepsze od coli. tylko koniecznie mocno schlodzony!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajton Re: zimny kwas chlebowy..... 06.07.06, 22:05 jakis dziad dzisiaj przede mna to kupowal, ale nie mialam smialosci zapytac czy dobre (bo chyba dobre jesli kupowal? nie wiem) Kobieto - a to naprawde pod cole podchodzi?? czy ze niby lepsze? (bo od coli to chyba wszystko lepsze, nie?) czy to wszystko co napisalam to kupy sie trzyma? ) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: zimny kwas chlebowy..... 07.07.06, 11:13 lajton napisała: > Kobieto - a to naprawde pod cole podchodzi?? wygladem tak, tylko w smaku lepszy. ale nie kazdy jest dobry. w ub. roku maz kupil taki syf,ze wylalam. ten, ktory teraz pije jest super. pochodzi z Ukrainy, firma "Obolon" go produkuje. na wodzie artezyjskiej Odpowiedz Link
lajton Re: zimny kwas chlebowy..... 07.07.06, 11:14 a wiesz, dzis nawet szukalam cos o nim w necie, bos mnie zywo zainteresowala tym trunkiem sprobuje, bo juz kcialam pytac Cię jaki najlypszy Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach ale koniecznie musi byc schlodzony mocno! 07.07.06, 11:18 lajton napisała: > a wiesz, dzis nawet szukalam cos o nim w necie, bos mnie zywo zainteresowala > tym trunkiem > sprobuje, bo juz kcialam pytac Cię jaki najlypszy Odpowiedz Link