weronka77 06.05.07, 18:45 majowego weekendu...ala dokładnie za miesiąc weekend czerwcowy;-) Już sobie zarezerwowałam moją ukochaną Szczawnicę raz jeszcze;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 i jak fantastycznie pustoszeje:))) 06.05.07, 19:09 stolica tatr to zupelnie inne miejsce...mimo ze tak bardzo mu brakuje do tego sprzed ilus tam lat... trudny Chwala Bogu ze gory sie maja jak trza i chwwala Bogu ze Kuznice odsapna do grudnia...bo trudno wierzyc ze pieszych bedzie tylu co kolejkowiczow:) Odpowiedz Link Zgłoś
omamamia1 Re: i koniec;-(( 06.05.07, 19:16 to mamy podobne zamiłowania bo my zawsze do Krościenka,w ogóle tam jest cudnie- Szczawnica,Nidzica,Czorsztyn,na Słowacje dwa kroki,do tego góry i spływ Dunajcem-raj na ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan26 Re: i koniec;-(( 06.05.07, 20:50 cholera, cena splywu to 39 zl. niezle. myslalem, ze z 20 zl Odpowiedz Link Zgłoś
agiwdaj4 Re: i koniec;-(( 06.05.07, 20:53 eeee tam, ja to nie lubię wolnego. Nie wiem, chyba jakaś pracoholiczka jestem... Ale miło, że są ludzie, którzy lubią. Dobrej zabawy w czerwcu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
omamamia1 Re: i koniec;-(( 06.05.07, 20:55 trzeba umieć kombinować :),spływ kończy sie w Szczawnicy pod Grajcarkiem a flisak później musi odstawić deski do Krościenka,więc płynie już tam sam,a za piwko z tobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 Re: i koniec;-(( 06.05.07, 21:14 omamamia1 napisała: > trzeba umieć kombinować :),spływ kończy sie w Szczawnicy pod Grajcarkiem a > flisak później musi odstawić deski do Krościenka,więc płynie już tam sam,a za > piwko z tobą :) Też mi spływ, a jakie widoki:) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: i koniec;-(( 06.05.07, 21:17 a ja właśnie wróciłam z wsi spokojnej wsi wesołej, zabitej dechami mojej ukochanej. Cała szczęśliwa, bo wytępiłam mniszek lekarski z ogrodu i trawnika. Zobaczyłam jak kwitną moje tulipany i żonkile, schodzą calle i jaskry sadzone wiosną; przesadziłam różyczki i niezapominajki. Ale przywiozłam paskudną wysypkę. Więc pewnie w końcu wybiorę się do twojego dermatologa, Weronko. D., dobrze wtedy myślałaś, to byłam ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: i koniec;-(( 07.05.07, 21:20 Tak to juz na tym świecie jest urządzone , że... wszystko co ma początek musi mieć i koniec. W przeciwnym wypadku nie wiedzielibyśmy , że początek ... to początek , a koniec to... koniec.... Miedzy nimi jest środek... bardziej lub mniej wypełniony....)) Odpowiedz Link Zgłoś