Dodaj do ulubionych

Czy Doktor Hiszpan jest przystojny?

26.05.03, 17:53
Zakladam, ze nie jest kobieta bo inaczej moje dalekie plany obecnie w sferze
marzen biora w leb. Zdolnosci pisarskie jakies ma a moze to tylko
wyksztalcenie. Ja chce wiedziec czy jest przystojny? najlepiej dokladny opis,
moze byc bez zdjecia...

DK
Obserwuj wątek
    • peteen jest, niemożebnie... 26.05.03, 18:15
      dystyngowany, w stylu angielskiego lorda, szarm i szyk...
      cóż więcej...
      • damakierowa Re: jest, niemożebnie... 26.05.03, 18:24
        no to szkoda, szarm i szyk i angielski lord to absolutnie nie moj typ...pewnie
        chodzi w sweterkach szetlandach i bryczesach. Starszy czy mlodszy od ksiecia
        Karola?
        • peteen czyli ma juz spokój ? 26.05.03, 18:34
          oj, słoneczko, łatwo sie zniechęcasz, nie dla ciebie nasz ukochany doktor, nie
          dla ciebie, na pewno byś go wykorzystała i rzuciła niecnie...
          nie oddamy ci doktora !
    • Gość: kobita1 Re: Czy Doktor Hiszpan jest przystojny? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 18:28
      Swieta racja z tym, ze jest pismienny! Czy przystojny? To kwestia gustu...Wbrew
      nickowi nie jest ci on latin lover, ale wyobrazam sobie, ze moze nie byc
      obojetnym plci przeciwnej:) Hmmmm probuj, probuj...Tylko pamietaj, ze moga sie
      pojawic, jakby tu powiedziec, hmmm przeszkody...

Ps. Dottore! Co to sie porobilo!!! Wasc juz nawet przez siec dziewczecia
      niewinne balamucisz???
      • damakierowa Re: Czy Doktor Hiszpan jest przystojny? 26.05.03, 18:52
        Co tam przeszkody, ja lubie przeszkody, ciekawiej jest! Co do gustow, to jak
        mawiali: de gustibus non disputandum est! (czasami tez bywam pismienna,
        przynajmniej w zakresie sentencji lacinskich!) A ja dalej nie wiem nic o
        Doktorze. Czy nosi kilt (Sean Connery - moje marzenie, zwlaszcza w kilcie) a
        przynajmniej czy mialby poczucie humoru na tyle by wlozyc?

DK
        • peteen Re: Czy Doktor Hiszpan jest przystojny? 26.05.03, 18:57
          no, poczuciem humoru to by błysnął, gdyby zdjął kilt, a nie założył...
          no, dobra: wyski, dobrze zbudowany, ciągle wystarczająco młody...
          czegóż więcej pragniesz ?
      • doktor_hiszpan Re: Czy Doktor Hiszpan jest przystojny? 27.05.03, 18:55
        No jak u Kosińskiego: Wystarczy być. Jam niewinien. pzdr
        DH
    • Gość: kobita1 Re: Czy Doktor Hiszpan jest przystojny? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 19:15
      Lydki nasz doktor ma przecudnej urody wiec w kilcie powinien chadzac
      codziennie! No ale dosyc zartow; wiek w dalszym ciagu "poborowy", piekniejszy
      od diabla, UWAGA! bardzo wybredny - moze chciec porozmawiac nie tylko o
      wspanialych okolicznosciach przyrody niepowtarzalnej....
      • damakierowa Re: Czy Doktor Hiszpan jest przystojny? 26.05.03, 19:59
        To o lydkach to troche information overload. Ja chyba nie chce tyle wiedziec,
        wole poczekac na wlasciwa okazje. Co to jest wiek poborowy?

Reasumujac: wysoki, dobrze zbudowany, ciagle wystarczajaco mlody w wieku
        poborowym, ma poczucie humoru jak zdejmuje kilt, ma lydki przecudnej urody,
        pismienny, bardzo wybredny w tematach rozmow.

Potrzebuje wiecej danych, w Krakowie paru takich pewnie by sie znalazlo, nie
        bede zgadywac, ja chce Doktora Hiszpana!

Dzieki peteen i kobito! jestescie nieocenionym zrodlem wiedzy o nim. A swoja
        droga, moze mnie przedstawicie?

DK
        • peteen Re: Czy Doktor Hiszpan jest przystojny? 26.05.03, 20:04
          znaczy, że doktorowi ?
          to może staniemy w trójkę, a ty zgadniesz (bez patrzenia na łydki), któren to...
          aha, zapomniałem dodać,że doktor spojrzenie ma jasne, a czułe...
          na pewno ci sie spodoba !
          • damakierowa moze lepsze ciemne i tajemnicze? 26.05.03, 22:15
            to spojrzenie, oczywiscie.

A kto jest tu ten trzeci? Kobita? nieee, jak staniecie we dwojke, to mam 50%
            szans. Dobre i to, biore. Tylko co na to Doktor Hiszpan?

DK
    • Gość: kobita1 Re: Czy Doktor Hiszpan jest przystojny? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 23:44
      Kwiatuszku to moze nie byc takie proste:) Niektorzy na forum Krakow sa zdania
      zem facet kobite udajacy!!! Dla zaciemnienia calosci obrazu dodam skromnie, ze
      i mnie natura obdarzyla niezlymi lydkami...Jedyna nadzieja w Ludwinowie!!! Ten
      kto odpowie na wszystkie twoje pytania (ale poziomie PROF)to bedzie ON!!!
      • peteen Re: Czy Doktor Hiszpan jest przystojny? 27.05.03, 07:35
        no ale to by było fantastycznie ! dwie, nomen omen, kobity i dwóch zabójczo
        przystojnych facetów (nie żebym się chwalił)...
        doktorze, przybywaj !!!
        :c)
        • doktor_hiszpan Re: Czy Doktor Hiszpan jest przystojny? 27.05.03, 18:59
          ...szepraszam, luby Peteenie (Pitiin - jak mawia Kasia), ale o so chozi?
          Czy to znaczy, że powinienem emigrować jak panowie od broni i lekarstw? Albo
          może to prowokacja? Sądząc po poziomie napastliwości moich stałych wielbicieli
          (Gregry, Smok Waw, lub Jan)to prowokacja nie jest do wykluczenia.
          pzdr

DH
          • peteen chodzi o randewu... 27.05.03, 19:45
            wchodzisz ?
            a jak nie, to po prostu wyskoczmy se razem na pyfo, po co nam babulce ?...
            pozdro
            :c)
            • Gość: Doktor_Hiszpan Luby Peteenie IP: *.terracasa.ceti.pl 02.06.03, 20:17
              Krótkie śledztwo wykazało, że nie chodzi o RANDEWU, ale o wypuszczenie biednego
              Doktora. Liścik skierowany na wprost do naszej miłej prowokatorki pozostaje bez
              odpowiedzi już czwarty dzień. Tak to ze lnem było. Cynizm jednak czasami
              popłaca.

pzdr

DH

PS - zajrzyj do poczty

peteen napisał:

> wchodzisz ?
              > a jak nie, to po prostu wyskoczmy se razem na pyfo, po co nam babulce ?...
              > pozdro
              > :c)
              • peteen z ócz mych spadły łuski... 02.06.03, 20:40
                haniebnym jest podpuszczać szanowanych i statecznych obywateli !
                odcinam się przeto od uzurpatorki i poświęcam całkowicie studiom nad niektórymi
                aspektami życia wieniedikta jerofiejewa...
                pozwoliłem sobie i ja coś skrobnąć do szanowanego pana...
    • Gość: Doktor_Hiszpan Re: Czy Doktor Hiszpan jest przystojny? IP: *.terracasa.ceti.pl 28.05.03, 10:47
      Ale JAK BARDZO dokładny ma być ten opis? Czy np. będzie potrzebna pomoc mojego
      dentysty? (-:
      pzdr

DH
      • damakierowa Re: Czy Doktor Hiszpan jest przystojny? 28.05.03, 17:40
        Ahhhh! Doktorze! nareszcie, nie, absolutnie zadna prowokacja, sama czystosc i
        niewinnosc, oraz duza dawka ciekawosci, rzecz ludzka. No to jak bedzie? i nie,
        dentysta nie potrzebny...

DK
    • Gość: kobita1 Re: Czy Doktor Hiszpan jest przystojny? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 17:34
      Taki pismienny a blusa nie czuje!!! NIE CHODZI O KRYMINAL TYLKO O ROMANS!!!
      Rozumiesz? Kupisz jej kwiatki, opowiesz o tym co tam ma pieknego, tornister
      ponosisz...Tiaaaaaaaaaaa...Emerytura? Nie pijcie zbyt duzo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka