towerek1 10.05.07, 08:02 Wczoraj ok godz. 23 skoczyl chlopak w wieku 26 lat z domu akademickiego na Czyzynaliach "akademiki politechniki", nie mam słów... ['] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen uczynił to w jakimś konkretnym celu? 10.05.07, 09:16 mam równie złe wspomnienia związane z tym miejscem... Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 Re: uczynił to w jakimś konkretnym celu? 10.05.07, 10:09 peteen napisał: > mam równie złe wspomnienia związane z tym miejscem... A ja jak najlepsze, w końcu to pięć lat mojego życia:) A człowieka szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś
towerek1 Re: uczynił to w jakimś konkretnym celu? 10.05.07, 11:21 Niewiadomo kolega wszedl do kuchni i zobaczyl plecak na parapecie i otwarte okno, a za oknem wiadomo co... Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: SKOK Z 10 PIETRA 10.05.07, 13:35 na podstawie casusu Blidy, i oskarżeń przez lewaków, ABW, że jej nie powstrzymali, nalezy aresztowac wszystkich mieszkańców tegoż domu studenckiego i oskarżyc, że nie zapobiegli samobójstwu ! Odpowiedz Link Zgłoś