trudny2002 13.05.07, 18:12 Charakterystyczna sylwetka, znamiennych chod, jadlospis niewyszukany...no i chlew za mieszkanie... "Nie jestem swinia " - powiedzial prezes . To widac...natomiast knurze cechy tez nie sa skrywane... trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malpiarnia Re: Swinie sa bardzo inteligentne... 13.05.07, 19:13 swinia nie bede -powiedzial magister do kolchozu corki nie wysle choc przyznam dobrze sie tam mozna bylo nachlac ja do telewizorni corke posle, a jaaaaaaak a ze nos jak kran to co ja wlewam inna rurka Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Swinie sa bardzo inteligentne... 13.05.07, 19:36 malpiarnia napisał: > swinia nie bede -powiedzial magister > do kolchozu corki nie wysle choc przyznam dobrze sie tam mozna bylo nachlac > ja do telewizorni corke posle, a jaaaaaaak > a ze nos jak kran to co > ja wlewam inna rurka Wspomnialem niesmialo ze swinie sa inteligentne...nie musisz podkreslac ze tez nie jestes... Ja tam uwazam ze umiec znalezc trufle to nie jest wada... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: Swinie sa bardzo inteligentne... 13.05.07, 19:57 jak tu znalesc trufle skoro wokol ciebie trutnie Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Swinia potrafi... 13.05.07, 20:29 i na tym to polega...no zwyczajnie jest inteligentna...no i ma nosa.. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Prawdziwa świnia... 13.05.07, 21:17 ma raczej ryja....który jest zazwyczaj mało sympatyczny..... Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Prawdziwa świnia... 13.05.07, 21:28 Marynarkę ma, krawat i teczkę. Widziałem przedprzedwczoraj taką. Młoda dosyć i głupia ale posłuszna;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Prawdziwa świnia... 13.05.07, 21:31 Może dlatego posłuszna...bo tę teczkę ma......a co w niej - widziałes moze ...) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Prawdziwa świnia... 13.05.07, 21:49 krzychut napisał: > Marynarkę ma, krawat i teczkę. > Widziałem przedprzedwczoraj taką. > Młoda dosyć i głupia ale posłuszna;) Ach, ten... a mi nawet go żal. Młody, głupi, naiwny i bezkrytycznie oddany. Myślę, że w głębi serca sam czuje niesmak w stosunku do siebie. Oczywiście jednocześnie czując się głęboko skrzywdzonym ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Prawdziwa świnia... 13.05.07, 22:09 zazwyczaj niewiele czują ...a i nierzadko się zeświniają jesli w perspektywie ...koryto...) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Prawdziwa świnia... 13.05.07, 22:14 nie wierzę. Taki Zawisza czy Kurski może, a ten co dzień będzie patrzył na siebie w lustrze i myślał o tym, jak dał d..y. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Prawdziwa świnia... 13.05.07, 22:25 nie wydaje mi sie jednak..aby był zdolny do takich wyrzutów sumienia...., chyba że przez swoja młodzieńczą naiwność.... p.s. obraca sie wszak w takim gronie , ze wspomniani wyżej i inni szybko go nauczą .. i kiedyś on będzie manipulował nastepnym....ktorymś naiwniaczkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Prawdziwa świnia... 13.05.07, 22:31 bardzo sprzeczać się nie będę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: Prawdziwa świnia... 13.05.07, 22:31 ... wyrzuty sumienia u prawnika .??. ... chyba ze nie wyszło (odroczenie)... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Prawdziwa świnia... 14.05.07, 10:28 broton napisał: > ... wyrzuty sumienia u prawnika .??. Toż to własnie przecież wyżej napisałam ! Ale w odniesieniu do tegoż prawnika , no jeszcze paru ze świecznika świniowatych by sie znalazło.... Nie mozna jednak uogólniać. Prawnik też człowiek... Sama znam kilku , którzy sumienie maja , wrazliwi są ... i tak ześwinić by sie nie potrafili... ) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Prawdziwa świnia... 14.05.07, 11:10 a jak slyszalem to jeden swinia mial szanse na liste stu nieopisanych...mozna sadzic ze swin ale chyba nie ...bo swinia jest inteligentna... Senny tworca jest co najwyzej tym czym swinia siusiu w dowolnym miejscu moze zrobic...a i to nie przynosi swini zaszczytu...oj bieda z ryuwalami swini... Moze kot? trudny jeden taki mieszka z kotem i jak slyszalem nie ma w domu glosu decydujacego...koty sa tez inteligentne no i przebiegle i maja swoje sciezki Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Zdecydowanie ..... 14.05.07, 16:27 z tych zwierzat świni i kota... wybieram tego ostatniego. I biorac pod uwagę epizod wyróżniony ciut wyżej... i generalnie rzecz biorą. Wszystko ma ładniejsze i sylwetke.., i ogon.. i spojrzenie... A ze własnymi drogami chodzi ... to dlatego jest własnie kotem..., i nierzadko oryginalnym i tajemniczym.... i w -ogóle i w -szczególe i pod kazdym jednym względem... Odpowiedz Link Zgłoś
elfiefigle Re: Zdecydowanie ..... 14.05.07, 18:35 Niedoszły polski Noblista napisał, że wszystko to, co miłe, miękkie, łagodne, przytulne, dobre w człowieku - to "kociość", zaś co niebezpieczne, złe, ostre, niepokojące - określił jako "jeżość". O świni nic tam nie było Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Zdecydowanie ..... 15.05.07, 10:50 O przerozmaitych zwierzetach przerozmaicie różni pisali.... no ale cóż mozna o takiej świni. No moze to , że trochę ineligecji ma - podobno na poziomie przeciętnego trzylatka - no ale w czymże tam wiecej upatrywac jakiegos piekna.... A taki kot - miękki i miły.., albo jez ostry i czasem kłujacy... to przeciez od razu skojarzenia są i duzo by mozna było...na temat... Tak jak w zyciu : czasem dobrze , czasem żle... Ale pomiedzy tym białym a czarnym jest jeszcze cała gama szarości .... i chyba charakterystyka nawet i takiego zwierzyńca nadaje sie do tego dość dobrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_i_malgorzata Re: Swinie sa bardzo inteligentne... 16.05.07, 20:12 Wszystkie psy patrzą na człowieka z szacunkiem, wszystkie koty z pogardą, tylko świnia patrzy na człowieka jak na równego sobie" W. Churchil Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Swinie sa bardzo inteligentne... 16.05.07, 22:38 Bardzo intrygujacy nick... i niemniej zajmujacy sam wpis.... gratuluję ! Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_i_malgorzata Re: Swinie sa bardzo inteligentne... 17.05.07, 19:25 skromne : dziękuję ;) szkoda, że to nie moje :) swoją drogą - niestety zawsze będzie aktualne :( Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Swinie sa bardzo inteligentne... 17.05.07, 22:40 Bardzo proszę... Twoje sa moze nawet lepsze ... bo Twoje :) "Człowiek to zwierzę stworzone do udawania ; nigdy nie jest bardziej sobą , niż wtedy kiedy gra.." William Hazlitt Odpowiedz Link Zgłoś