wodnik74 30.05.03, 16:59 na wycieczkę... do stolicy :))))) trzymajcie za mnie kciuki, żebym się nie zgubiła, albo przynajmniej, żebym się nie wyparła tożsamości ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen Re: no to jadę 30.05.03, 17:12 qrde, szkoda, że nie jutro, bo ja jutro... tyż do stlycy... Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: no to jadę 30.05.03, 17:14 peteen napisał: > qrde, szkoda, że nie jutro, bo ja jutro... > tyż do stlycy... a ja za kilka godzin bede siedzial przy piwku przy doborowym towarzystwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: no to jadę 30.05.03, 17:18 przy towarzystwie, znaczy dosiądziesz sie ?... ;c) ja sie z domu nie ruszam, bo sie boję oszołomów z obu stron... Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: no to jadę 30.05.03, 17:40 peteen napisał: > przy towarzystwie, znaczy dosiądziesz sie ?... > ;c) > ja sie z domu nie ruszam, bo sie boję oszołomów z obu stron... jasne ze sie dosiade , nie raz nie dwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gph Re: no to jadę IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 18:13 marceliszpak napisał: > peteen napisał: > > > przy towarzystwie, znaczy dosiądziesz sie ?... > > ;c) > > ja sie z domu nie ruszam, bo sie boję oszołomów z obu stron... > > jasne ze sie dosiade , nie raz nie dwa zaniedługo się zdzwonim. Odpowiedz Link Zgłoś