Gość: ffs IP: *.betanet.pl 23.05.07, 22:25 Coca-Cola rece precz od obwarzanków!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ramka (ramka. dodać loga TVP3 i Radia Kraków) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 22:30 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2x2=4 wystarczy ogłosić przetarg na wyłączną sprzedaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 00:14 obwarzanków na mieście..znajdzie sie co najmniej kilkadziesiąt piekarni które będą chciały wyłożyc kilkaset tysięcy na nowe estetyczne wózki..przecież to złoty interes..wystarczy pomnożyć marżę przez ilość sprzedawanych co dzień obwarzanków..wyjdzie kilka tysięcy zysku dziennie po potrąceniu wszelkich kosztów.. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: wystarczy ogłosić przetarg na wyłączną sprzed 24.05.07, 18:39 Mi od Coca Coli popsuły się wszystkie zęby. Nie piję jej już od 2 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borewicz coca cola jest niezdrowa !!! IP: *.autocom.pl 23.05.07, 22:33 i tak nigdy bym tego nei wypil niezaleznie czy by byly stoiska w ich kolorach czy nie to by mnie kolorystyka i tak nie przekonala do zakupu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezdrowa_zywnosc Czy sprzedawczynie obwarzanków się myją? IP: *.icm.edu.pl 24.05.07, 15:36 Coca cola niezdrowa? Jak najbardziej, ale wolałbym wypić kolę niż zjeśc obwarzanka podanego brudną łapką sprzedawczyni. Dlaczego brudną? Z prostego powodu - panie łapią kasę, a kasa choć nie śmierdzi to nosi na sobie masę syfu i zarazków (zaraz po rączkach od wózków hipermarketowych i uchwytach w tramwajach/autobusach). Bierze kase, miętoli, przekłada drobniaki a potem dostajesz precelka (albo innego dura brzusznego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Czy sprzedawczynie obwarzanków się myją? IP: *.pools.arcor-ip.net 24.05.07, 20:41 To się mylisz. Banknoty i bilon są powlekane substancją antywirusową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramka Re: Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.net.autocom.pl 23.05.07, 22:54 ramka strajkuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *(* Re: Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.piko.krakow.pl 23.05.07, 23:19 sto razy bardziej wolę ze starego drewnianego wózka zjeść sobie precla albo nawet z ulicy niz z woza w barwach Coca-Coli. Loga coca coli na stoiskach z obwarzankami? To byłoby świętokradztwo. Sprzedajność. Nie zgadzam się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.05.07, 23:32 Niech pokażą ten nowy wózek. Jesli jest ładniejszy niż te obecne prymitywy to czemu nie wprowadzić zmian? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostek NIE IP: *.chello.pl 23.05.07, 23:59 własnie ta różnorodnosc przeciw unitarnosci i jednolitosci jest naszym atutem... a logo coca coli i identycznosc wózków sprowadziłaby elemnty tradycji i róznorodnosic do komercji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamajovana Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 01:19 Coca-Cola? NIGDY! PRECZ! WSZYSTKO,tylko NIE to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.sd.sd.cox.net 24.05.07, 01:33 ZWARIOWALISCIE. ONI POWINNI WAM PLACIC ZE SIE WOGOLE ZGADZACIE NA REKLAMOWANIE ZA DARMO!!!!!!! Moja firma CHETNIE TEZ ROZWAZY KUPIENIE I ZAPLACENIE ZA TE WSZYTSKI WOZKI! CZEMU MA TO BYC COCA COLA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 07:03 w amerykanskich szkolach poszli po rozum do glowy jest absolutny zakaz sprzedazy tego swinstwa wode ,polska wode mineralna sprzedawajcie a nie trucizne a co to nowy wozek miasto niech kupi z zyskow od turystow wozki powinny byc z logo - "upojny Krakow" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowiaczek.ci.ja powiesić logo C-C na Wawelu.Będzie na remont IP: 213.17.150.* 24.05.07, 09:21 Dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walenty.a C-C jest dobra na rdze.A nie do picia.Naprawdę IP: 213.17.150.* 24.05.07, 09:24 Prawie jak kwas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: C-C jest dobra na rdze.A nie do picia.Naprawd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 09:53 coca coli mówimy stanowczo NIE!!! i tak wole pepsi ale nie na wozkach z obwarzankami... no bez jaj... walcza z reklama na starym miescie to niech juz walcza calkowiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inwestorukresusił Wszyscy do walki ze stonką!!! urzędniczą!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 10:13 A Władze miasta? Są tak nieudolne, że od kilkunastu lat nie potrafią zrobić porządku z szyldami m.in. na Grodzkiej. Konserwator Janczykowski sam nie wie z czego zyje i co mówi. Na bylejaką opinię konserwatoską czeka się ponad 6 miesięcy!!! Może Tajsterowi, który powinień już kilka lat temu z hukiem wylecieć z ZDiKu a Majcher szykuje mu ciepłą posadkę w randze wice prezydenta od Euro 2012 powierzyć taki wózek, niech precle sprzedaje razem z tą całą urzędniczą chołotą!!!! Krew mnie zalewa jak czytam takie pierdoły a na WZ czekam już 14 miesięcy i końca nie widać. Do roboty nieroby!!! niedouki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymbark0fcoke corp [...] IP: 62.121.129.* 25.05.07, 11:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 10:25 uważam, że to dobry pomysł ze cola chce zafundowac wózki! ktos pyta dlaczego własnie ta firma-bo to ona wpadła na taki pomysł:) wózki są rozlatujące się i niejednokrotnie niespełniają wymogów sanepidu!pelno w nich kurzu i brud(nie twierdze ze we wszystkich oczywiscie). byłam swiadkiem jak były przywożone obwarzanki-w workach po ziemniakach! w samochodzie w którym czlowiek nie usiadłby bo by sie uświnił a co dopiero cos co potem mam zjeść!! od tamtej pory nie jadam obwarzanków choć bardzo je lubię.... Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli 24.05.07, 12:20 Nie bardzo chce mi sie wierzyc w jakies zawrotne koszty tych wózków, miasto powinno zaprojektować wózki z logo miasta i pozwolić sprzedawac tylko w takich. Może nawet część kosztów zafundowac sprzedawcą ale i wymagac od nich. Obwarzanki z cocacoli ...tfu... Odpowiedz Link Zgłoś
anna8611 Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli 24.05.07, 13:29 trochę szacunku dla tradycji. Coca Cola - uwłaczające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kp Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: 216.95.202.* 24.05.07, 15:21 Boma!!!. A jakie perspektywy!!!! Ministerstwo Edukacji nie ma na podwyzki dla nauczycieli??? Mozna wykorzystac szkolne mundurki do reklamowania napojow, telefonow, czasopism. Ministerstwo Zdrowia nie ma na podwyzki dla lekarzy? Przeciez na poscieli szpitalnej, na bialych fartuchach lekarzy i pielegniarek mozna wydrukowac reklamy SONY albo GOOD-YEAR. Ale moze najpierw, urzednicy krakowscy nosili by jakies logo Disneya - n.p. maske psa Goofy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekkwr Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 15:52 kto pije Coca Cole ten kiep www.podajdalej.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert 77 Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 16:17 Coca-Cola napój Boski!, ale poco obwarzanki ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan.grz Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.dll.se 24.05.07, 16:43 Gdzies musi lezec granica sprzedajnosci czyli prostytucji. Przeraza mnie fakt, ze taka "amerykanizacja" miasta w ogole jest dyskutowana. Z drugiej strony dziwie sie, ze rozwijajacego sie miasta, a wiec wydawaloby sie z coraz wiekszymi wplywami z podatkow, nie stac na sfinansowanie produkcji tanich, estetycznych wozkow z logo miasta. Od czego sa przetargi? Pewnie na tak stosunkowo niewielkich sumach przetargu nikt z urzednikow by nie zarobil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakuf Re: Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 18:01 ten ich projekt jest w sumie calkiem ladny.. a ich logo nienachalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie nie nie Re: Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.icpnet.pl 24.05.07, 18:15 A niech i brudne i niebieskie z olejną farbą ale klimatyczne. A ten nowy projekt to okropny- taki pseudo-zen. To tak jakby połowę knajp na Kazimierzu "posprząteć" i uubrać w chrom i drewno. A fe! Odpowiedz Link Zgłoś
teyoo Re: Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli 24.05.07, 18:21 Tak, chrom i metal jest fee.. nie ma to jak gustowne odrapane plastiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.pools.arcor-ip.net 24.05.07, 20:38 Rzyd nosił przed wojną wodę na plecach i sprzedawał z sokiem po jarmarkach. Teraz wpycha się nam tu po pozorem CoCa-Coli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g nieeee IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.07, 22:27 cały urok precli polega na tych budach i uroczych sprzedawcach! Nie zamieniajmy miasta w każde inne na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vo Re: nieeee IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 24.05.07, 22:52 Dokladnie! Coca cola jest na calym swiecie - taka sama, wozki do obwarzankow, stare, podniszczone, byc moze, ale jedyne, charakterystyczne. Co za obled i zacofanie dac sie cocacolizowac! Zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tori Glupota IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 24.05.07, 23:05 Swietny pomysl jesli chcemy na turystach robic wrazenie polglowkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek no dobra , ja funduje te wozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 23:22 pod warunkiem , ze beda 2 partie wozkow jedna dla obwarzankow a druga dla urzednikow , zeby ich na nich wywiesc do fabryki coca coli ps.do roboty a nie do lapowek FUNDUJE TE WOZKI ZA DARMO ale czy wezma ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joki urok starych peerelowskich, obsukrnych bud? IP: *.fdk.airbites.pl 25.05.07, 13:28 co niby urokliwego jest w tych budach? chyba żartujecie... niepodoba mi się pomysł z Coca Colą, choc bardzo lubię ten napój, ale na pewno zwrócili uwagę na ważną rzecz- stare brzydkie budy które trzeba by wymienić... konserwatorowi nowe się nie podoba bo jest logo, a mam pytanie czy teraz te stare mu się podobają? nie rażą jego poczucia estetyki? moim zdaniem o nowe stoiska powinno zadbać miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~gość portralu Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 23:17 całkiem zgrabne. logo dyskretne. na pewno lepsze niż to co jeździ obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek Frątczak Re: Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 23:47 Coca cola to ... i nigdy nie zamierzam tego pić. Od reklam mnie już cholera bierze. Wszędzie ten kolorowy syf się panoszy. PRECZ Z REKLAMĄ Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxxx Kurza dupa ... 25.05.07, 11:22 Kurza dupa ... niedługo nawet lajkonik i smok wawelski będą mieli logo cola-cola na dupie !!! Odpowiedz Link Zgłoś