Dodaj do ulubionych

Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli

IP: *.betanet.pl 23.05.07, 22:25
Coca-Cola rece precz od obwarzanków!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ramka (ramka. dodać loga TVP3 i Radia Kraków) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 22:30
      .
      • Gość: 2x2=4 wystarczy ogłosić przetarg na wyłączną sprzedaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 00:14
        obwarzanków na mieście..znajdzie sie co najmniej kilkadziesiąt piekarni które
        będą chciały wyłożyc kilkaset tysięcy na nowe estetyczne wózki..przecież to
        złoty interes..wystarczy pomnożyć marżę przez ilość sprzedawanych co dzień
        obwarzanków..wyjdzie kilka tysięcy zysku dziennie po potrąceniu wszelkich
        kosztów..
        • tetlian Re: wystarczy ogłosić przetarg na wyłączną sprzed 24.05.07, 18:39
          Mi od Coca Coli popsuły się wszystkie zęby. Nie piję jej już od 2 lat.
    • Gość: Borewicz coca cola jest niezdrowa !!! IP: *.autocom.pl 23.05.07, 22:33
      i tak nigdy bym tego nei wypil niezaleznie czy by byly stoiska w ich kolorach
      czy nie to by mnie kolorystyka i tak nie przekonala do zakupu
      • Gość: niezdrowa_zywnosc Czy sprzedawczynie obwarzanków się myją? IP: *.icm.edu.pl 24.05.07, 15:36
        Coca cola niezdrowa? Jak najbardziej, ale wolałbym wypić kolę niż zjeśc obwarzanka podanego brudną łapką sprzedawczyni.
        Dlaczego brudną? Z prostego powodu - panie łapią kasę, a kasa choć nie śmierdzi to nosi na sobie masę syfu i zarazków (zaraz po rączkach od wózków hipermarketowych i uchwytach w tramwajach/autobusach). Bierze kase, miętoli, przekłada drobniaki a potem dostajesz precelka (albo innego dura brzusznego)
        • Gość: Stanisław Re: Czy sprzedawczynie obwarzanków się myją? IP: *.pools.arcor-ip.net 24.05.07, 20:41
          To się mylisz. Banknoty i bilon są powlekane substancją antywirusową.
    • Gość: ramka Re: Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.net.autocom.pl 23.05.07, 22:54
      ramka strajkuje!!!
    • Gość: *(* Re: Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.piko.krakow.pl 23.05.07, 23:19
      sto razy bardziej wolę ze starego drewnianego wózka zjeść sobie precla albo
      nawet z ulicy niz z woza w barwach Coca-Coli. Loga coca coli na stoiskach z
      obwarzankami? To byłoby świętokradztwo. Sprzedajność. Nie zgadzam się!
      • Gość: ja Re: Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.05.07, 23:32
        Niech pokażą ten nowy wózek. Jesli jest ładniejszy niż te obecne prymitywy to
        czemu nie wprowadzić zmian?
    • Gość: kostek NIE IP: *.chello.pl 23.05.07, 23:59
      własnie ta różnorodnosc przeciw unitarnosci i jednolitosci jest naszym atutem...
      a logo coca coli i identycznosc wózków sprowadziłaby elemnty tradycji i
      róznorodnosic do komercji
    • Gość: mamajovana Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 01:19
      Coca-Cola? NIGDY! PRECZ! WSZYSTKO,tylko NIE to!
    • Gość: !!! Re: Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.sd.sd.cox.net 24.05.07, 01:33
      ZWARIOWALISCIE. ONI POWINNI WAM PLACIC ZE SIE WOGOLE ZGADZACIE NA
      REKLAMOWANIE ZA DARMO!!!!!!!

Moja firma CHETNIE TEZ ROZWAZY KUPIENIE I ZAPLACENIE ZA TE WSZYTSKI WOZKI!
      CZEMU MA TO BYC COCA COLA!
      • Gość: Janek Re: Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 07:03
        w amerykanskich szkolach poszli po rozum do glowy
        jest absolutny zakaz sprzedazy tego swinstwa
        wode ,polska wode mineralna sprzedawajcie a nie trucizne
        a co to nowy wozek
        miasto niech kupi z zyskow od turystow
        wozki powinny byc z logo - "upojny Krakow"
    • Gość: krakowiaczek.ci.ja powiesić logo C-C na Wawelu.Będzie na remont IP: 213.17.150.* 24.05.07, 09:21
      Dlaczego nie?
    • Gość: walenty.a C-C jest dobra na rdze.A nie do picia.Naprawdę IP: 213.17.150.* 24.05.07, 09:24
      Prawie jak kwas
      • Gość: ala Re: C-C jest dobra na rdze.A nie do picia.Naprawd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 09:53
        coca coli mówimy stanowczo NIE!!! i tak wole pepsi ale nie na wozkach z obwarzankami... no bez jaj... walcza z reklama na starym miescie to niech juz walcza calkowiecie...
        • Gość: inwestorukresusił Wszyscy do walki ze stonką!!! urzędniczą!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 10:13
          A Władze miasta? Są tak nieudolne, że od kilkunastu lat nie potrafią zrobić
          porządku z szyldami m.in. na Grodzkiej. Konserwator Janczykowski sam nie wie z
          czego zyje i co mówi. Na bylejaką opinię konserwatoską czeka się ponad 6
          miesięcy!!! Może Tajsterowi, który powinień już kilka lat temu z hukiem
          wylecieć z ZDiKu a Majcher szykuje mu ciepłą posadkę w randze wice prezydenta
          od Euro 2012 powierzyć taki wózek, niech precle sprzedaje razem z tą całą
          urzędniczą chołotą!!!! Krew mnie zalewa jak czytam takie pierdoły a na WZ
          czekam już 14 miesięcy i końca nie widać. Do roboty nieroby!!! niedouki!!!
        • Gość: tymbark0fcoke corp [...] IP: 62.121.129.* 25.05.07, 11:12
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: nika Re: Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 10:25
      uważam, że to dobry pomysł ze cola chce zafundowac wózki! ktos pyta dlaczego własnie ta firma-bo to ona wpadła na taki pomysł:) wózki są rozlatujące się i niejednokrotnie niespełniają wymogów sanepidu!pelno w nich kurzu i brud(nie twierdze ze we wszystkich oczywiscie). byłam swiadkiem jak były przywożone obwarzanki-w workach po ziemniakach! w samochodzie w którym czlowiek nie usiadłby bo by sie uświnił a co dopiero cos co potem mam zjeść!! od tamtej pory nie jadam obwarzanków choć bardzo je lubię....
    • cover_wielki Re: Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli 24.05.07, 12:20
      Nie bardzo chce mi sie wierzyc w jakies zawrotne koszty tych wózków, miasto
      powinno zaprojektować wózki z logo miasta i pozwolić sprzedawac tylko w takich.
      Może nawet część kosztów zafundowac sprzedawcą ale i wymagac od nich.
      Obwarzanki z cocacoli ...tfu...
    • anna8611 Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli 24.05.07, 13:29
      trochę szacunku dla tradycji. Coca Cola - uwłaczające.
    • Gość: kp Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: 216.95.202.* 24.05.07, 15:21
      Boma!!!. A jakie perspektywy!!!! Ministerstwo Edukacji nie ma na podwyzki dla
      nauczycieli??? Mozna wykorzystac szkolne mundurki do reklamowania napojow,
      telefonow, czasopism. Ministerstwo Zdrowia nie ma na podwyzki dla lekarzy?
      Przeciez na poscieli szpitalnej, na bialych fartuchach lekarzy i pielegniarek
      mozna wydrukowac reklamy SONY albo GOOD-YEAR. Ale moze najpierw, urzednicy
      krakowscy nosili by jakies logo Disneya - n.p. maske psa Goofy?
    • Gość: tomekkwr Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 15:52
      kto pije Coca Cole ten kiep www.podajdalej.com.pl/
    • Gość: Robert 77 Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 16:17
      Coca-Cola napój Boski!,
      ale poco obwarzanki ?.
    • Gość: jan.grz Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.dll.se 24.05.07, 16:43
      Gdzies musi lezec granica sprzedajnosci czyli prostytucji. Przeraza mnie fakt,
      ze taka "amerykanizacja" miasta w ogole jest dyskutowana. Z drugiej strony
      dziwie sie, ze rozwijajacego sie miasta, a wiec wydawaloby sie z coraz
      wiekszymi wplywami z podatkow, nie stac na sfinansowanie produkcji tanich,
      estetycznych wozkow z logo miasta. Od czego sa przetargi? Pewnie na tak
      stosunkowo niewielkich sumach przetargu nikt z urzednikow by nie zarobil.
    • Gość: krakuf Re: Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 18:01
      ten ich projekt jest w sumie calkiem ladny.. a ich logo nienachalne
      • Gość: nie nie nie Re: Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.icpnet.pl 24.05.07, 18:15
        A niech i brudne i niebieskie z olejną farbą ale klimatyczne. A ten nowy projekt
        to okropny- taki pseudo-zen. To tak jakby połowę knajp na Kazimierzu
        "posprząteć" i uubrać w chrom i drewno. A fe!
        • teyoo Re: Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli 24.05.07, 18:21
          Tak, chrom i metal jest fee.. nie ma to jak gustowne odrapane plastiki
    • mal49 jakie obwarzanki? - 24.05.07, 19:15
    • mal49 jakie obwarzanki? - 24.05.07, 19:17
      To BAJGLE!!!
    • Gość: Stanisław Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.pools.arcor-ip.net 24.05.07, 20:38
      Rzyd nosił przed wojną wodę na plecach i sprzedawał z sokiem po jarmarkach.
      Teraz wpycha się nam tu po pozorem CoCa-Coli.
    • Gość: g nieeee IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.07, 22:27
      cały urok precli polega na tych budach i uroczych sprzedawcach! Nie zamieniajmy
      miasta w każde inne na świecie!
      • Gość: vo Re: nieeee IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 24.05.07, 22:52
        Dokladnie! Coca cola jest na calym swiecie - taka sama, wozki do obwarzankow, stare, podniszczone, byc
        moze, ale jedyne, charakterystyczne. Co za obled i zacofanie dac sie cocacolizowac! Zenada
        • Gość: tori Glupota IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 24.05.07, 23:05
          Swietny pomysl jesli chcemy na turystach robic wrazenie polglowkow
          • Gość: Janek no dobra , ja funduje te wozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 23:22
            pod warunkiem , ze beda 2 partie wozkow
            jedna dla obwarzankow a druga dla urzednikow , zeby ich na nich wywiesc do
            fabryki coca coli
            ps.do roboty a nie do lapowek
            FUNDUJE TE WOZKI ZA DARMO
            ale czy wezma ?
        • Gość: joki urok starych peerelowskich, obsukrnych bud? IP: *.fdk.airbites.pl 25.05.07, 13:28
          co niby urokliwego jest w tych budach? chyba żartujecie...
          niepodoba mi się pomysł z Coca Colą, choc bardzo lubię ten napój, ale na pewno
          zwrócili uwagę na ważną rzecz- stare brzydkie budy które trzeba by wymienić...
          konserwatorowi nowe się nie podoba bo jest logo, a mam pytanie czy teraz te
          stare mu się podobają? nie rażą jego poczucia estetyki?
          moim zdaniem o nowe stoiska powinno zadbać miasto...
    • Gość: ~gość portralu Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 23:17
      całkiem zgrabne. logo dyskretne. na pewno lepsze niż to co jeździ obecnie.
    • Gość: Józek Frątczak Re: Obwarzanki w wózkach od Coca-Coli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 23:47
      Coca cola to ... i nigdy nie zamierzam tego pić. Od reklam mnie już cholera
      bierze. Wszędzie ten kolorowy syf się panoszy. PRECZ Z REKLAMĄ
    • kpaxxx Kurza dupa ... 25.05.07, 11:22
      Kurza dupa ... niedługo nawet lajkonik i smok wawelski będą mieli logo cola-cola
      na dupie !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka