piekny_pies 30.05.07, 20:56 smacznego :) www.ooze.com/ooze13/cats.html#cook Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oholic Re: przepis na Gucia 31.05.07, 09:04 chore poczucie humoru. bardzo chore. Odpowiedz Link Zgłoś
monia995 NAGRODA GŁÓWNA 31.05.07, 09:51 piekny_pies gratulacje! Wygrywasz główną nagrodę-pięknego BANA na forum :DD Nie było łatwo, starałaś się od dobrych kilku miesięcy, ale w końcu Twoje trudy zostały docenione :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreedle Re: przepis na Gucia 31.05.07, 13:07 Jestem właścicielką Gucia. Chcę cię poznać, zobaczyć twoją twarz. Nie wierzę, że w człowieku może być tyle bezinteresownego okrucieństwa i nienawiści. Zapraszam. Zadzwoń do mnie, aby się umówić: 668 02 11 32. Pokaż sam(a), jak się oprawia kota. Powiedz, jak się nazywasz, jaki jest twój adres. Odwagi. Moje dane: Bożena Czernek, Rzym, 39A m.4. Odpowiedz Link Zgłoś
makitheman Re: przepis na Gucia 31.05.07, 13:48 Może i Piękny_pies by Ci odpowiedział ale dostał BANAna, wiec pewnie nie pogadacie... Trza było kotka trzymać w dom to by nie było prblemu, a tak ktoś mógł wykorzystać przepis pieknego_psa. Odpowiedz Link Zgłoś
rzymianka41a Re: przepis na Gucia 31.05.07, 13:56 dajmy już spokój tej bezsensownej rozmowie. MAKITHEMAN daruj sobie złośliwe uwagi. Nasz blok słynął z tego, że mamy GUCIA. Dzieciaki go głaskały ( mój też) i wtedy nie było problemu, właścicielka się nie denerwowała. A teraz my się nieładnie zachowujemy strojąc durne żarty. To co zrobił Piękny_pies pozostawiam zupełnie bez komentarza.... Odpowiedz Link Zgłoś
makitheman >.. 31.05.07, 14:25 A nasz blok słynie z Maximusa, on nigdy nie ginie i jest zawsze na miejscu, jedyne co, to dzieci go nie głaskają. Poza tym jest uwielbiany tak jak Gucio był... Odpowiedz Link Zgłoś