beny600v 30.05.07, 23:59 Witam wszystkich.Kupiłem mieszkanie w Atenach.Za kilka miesięcy sie wprowadzam i chciałbym sie dowiedzieć czy są windy w garażu.Tzn czy bezpośrednio z garażu wyjadę na wyższe piętra bloku.Dzięki z góry za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magstu Re: Windy w garażach??? 31.05.07, 00:06 owszem, winda zjezdza do garazu, niestety musisz po drodze z garazu do windy uporac sie z otwarciem dwoch drzwi... kupujac garaz mialam nadzieje, ze winda zatrzyma sie na poziomie -1 i bez przeszkod bede mogla przeniesc zakupy z samochodu wprost do windy, niestety az tak dobrze nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
beny600v Re: Windy w garażach??? 31.05.07, 01:55 Aha czyli lekkie utrudnienie jest...ale w sumie ucieszyłaś mnie tą wiadomością bo na niektórych osiedlach trzeba wyjść schodami na poziom 0 i dopiero wsiąść w windę.Dziękuję bardzo za informacje i pozdrawiam przyszłą sąsiadkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pragowicz Re: Windy w garażach??? 31.05.07, 18:16 Z tymi drzwiami to zależy. U mnie (Praga) po wyjściu z windy są jedne drzwi dzielące garaż od pomieszczenia z windą. W stronę klatki schodowej na poziomie -1 są drugie drzwi z tegoż samego pomieszczenia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
vmx Re: Windy w garażach??? 31.05.07, 21:02 magstu napisała: > owszem, winda zjezdza do garazu, niestety musisz po drodze z garazu do windy > uporac sie z otwarciem dwoch drzwi... kupujac garaz mialam nadzieje, ze winda > zatrzyma sie na poziomie -1 i bez przeszkod bede mogla przeniesc zakupy z > samochodu wprost do windy, niestety az tak dobrze nie ma :( kurde no, jedne drzwi jako zapora dla tlenku wegla, drugie opcjonalnie odzielaja po zamknieciu garaz i smietnik od klatki schodowej, a tu jeszcze lamenty. moze kurde chcialabys miec jak z westernu bramki zeby ci jeszcze minete zrobily jak bedziesz paradowac z zakupami? a smieci tez zostawiasz miedzy drzwiami jak idziesz do swojego zelaznego rumaka zeby sie nie zbrudzic klamka od smietnika? Odpowiedz Link Zgłoś
fkgrl Re: Windy w garażach??? 31.05.07, 23:39 No jakby nie było to do trzeciego przecinka jak najbardziej podzielam zdanie vmx - tożto rozsądne jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś