viking73 09.06.03, 15:07 No właśnie mi się taki usadowił pod oknem i od pół godziny gra "Gdybym miał gitarę to bym na niej grał". Gra na akordeonie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viking73 Re: Sezon grajków rozpoczęty 09.06.03, 15:12 Przed chwilą weszła jedna pani i mówi: "ja to bym mu co wylała na głowę" a druga "eee, to już lepsze to niż zawodzenie tej babci co czasem tu stoi". Akerdeon cały czas gra. Teraz się zaczęły "Noce i dnie". Odpowiedz Link Zgłoś
behemoot Re: Sezon grajków rozpoczęty 09.06.03, 15:17 viking73 napisał: > No właśnie mi się taki usadowił pod oknem i od pół godziny gra "Gdybym miał > gitarę to bym na niej grał". Gra na akordeonie. moze to sugestia??moze na gitarze gra lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Sezon grajków rozpoczęty 09.06.03, 15:20 Pewnie chce uzbierać na gitarę;) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: Sezon grajków rozpoczęty 09.06.03, 15:33 > Pewnie chce uzbierać na gitarę;) no to chyba długo będzie zbierał, jeśli piłuje harmoszkę takim repertuarem. ciekawe jak mu idzie (nie chodzi o decybele!)??? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 zrob tak 09.06.03, 15:29 fundnij mu te gitare a on w zamian pojdzie spiewac pod okno twojego wroga Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: zrob tak 09.06.03, 15:36 O nie, tak dobrze to nie ma;) Ja zaraz wychodzę i mam nadzieję, że on do jutra się zmęczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gph hihi a na rynku cicho i duchota! 09.06.03, 15:30 żadnych grajków ani widu ani słychu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Sezon grajków rozpoczęty 09.06.03, 16:26 Ja się cieszę, że odpierwiastkowali się od tramwajów, a na Rynku i tak nie bywam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Sezon grajków rozpoczęty 09.06.03, 17:22 kuba203 napisał: > Ja się cieszę, że odpierwiastkowali się od tramwajów, a na Rynku i tak nie > bywam :)) ostatnio widzialem na rynku faceta, ktory notorycznie grywal w tramwajach. fajnie, ze wreszcie zmienil miejsce pracy Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Sezon grajków rozpoczęty 09.06.03, 17:29 mikolaj7 napisał: > ostatnio widzialem na rynku faceta, ktory notorycznie > grywal w tramwajach. fajnie, ze wreszcie zmienil miejsce > pracy Chyba motorniczy ich zaczęli bardziej gonić :)) Jestem im (tzn grajkom) też dozgonnie wdzięczny, że zmienili miejsce zamieszkania i już nie mają swojej bazy w moim bloku :)) Odpowiedz Link Zgłoś