Gość: gość IP: *.iisg.agh.edu.pl 11.06.03, 12:24 Właśnie wczoraj podpisałem umowę przedstępną z AWIMem na budowę mieszkania na osiedlu Moje Eldorado. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tą agencją Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: havi Re: AWIM IP: *.wmgalicja.krakow.pl 14.06.03, 23:44 ..ja mam. czytaj wcześniejszy wątek AWIM to jest to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: AWIM IP: proxy:* / 10.48.109.* 04.08.03, 12:30 AWIM nie ma jeszcze pozwolenia na budowe na Moje Eldorado, a nie bardzo chca umowe przedwstepna podpisac w formie aktu notarialnego - a trzeba im wplacic 30% wartosci inwestycji do 3 tygodni od podpisania umowy przedwstepnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokator Re: AWIM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 22:59 Nieuczciwi chochsztaplerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landa Re: AWIM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.03, 09:28 skąd ta opinia o nieuczciwych chochsztaplerach? czy mogę prosić o szczegóły - jestem o krok od podpisania umowy przedwstępnej. na interenecie niewiele jest opinii o działalności AWIM - może to dobry znak, że nie ma negatywnych? z drugiej strony zamierzamy z żoną przeprowadzić "wywiad" wśród lokatorów zakończonych budowli oraz w KRS. będę zobowiązany za informacje w tej sprawie na adres: xlanda@mp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blacky Re: AWIM IP: *.net.autocom.pl 30.08.03, 13:08 właśnie się zastanawiam nad podpisaniem tej umowy ale nie mam pewności bo raz że nie mają pozwolenia na budowę a dwa to nie są właścicielem gruntu na którym ma powstać osiedle co jest dość niepokojące. Czy jest ktoś kto już mieszka w domu wybudowanym przez awim i mógłby powiedzieć czy to odbywało się na podobnych zasadach? W końcu to trochę kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Landa Re: AWIM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.03, 09:38 sector-g.magazyn.pl/wesola/ warto poczytać - będę zobowiązany za inne informacje na temat zakończonych przedsięwzięć AWIMu na adres xlanda@mp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: AWIM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 19:36 jesli ktos ma jakies doswiadczenia z AWIMEM (zwlascza negatywne), to bardzo prosze o info na maila: the_leech@poczta.fm. chcialbym wiedziec cos wiecej zanim zdecyduje sie na podpisanie z nimi umowy. z gory dziekuje piotrek Odpowiedz Link Zgłoś