czy.ja.wiem 21.06.07, 20:18 Chyba jedyne mieszkania dla tych z normalna zdolnoscią kredytowa i o niebo lepsze niz slamsy Prokocimia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
10iwonka10 Re: Po ile m2 w Hucie 21.06.07, 20:48 No w Hucie to same luksusowe apartamenty dla tych ze zdolnoscia kredytowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent Muu Re: Po ile m2 w Hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 23:14 ceny transakcyjne: ok. 5000 zł za duże mieszkania ok. 6500 zł za małe mieszkania ok. 7000 zł za klitki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hm Re: Po ile m2 w Hucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 00:28 Czy 248 000PLN za 37m2 - jest OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krowa Muu Re: Po ile m2 w Hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 00:43 Ćwierć miliona złotych za małą klitkę w NH? Jeżeli to jest cena wywoławcza, to spokojnie przynajmniej 5% można utargować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hm Re: Po ile m2 w Hucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 11:05 Za tyle zostalo sprzedane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: Po ile m2 w Hucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 23:27 Czy to za gole mury czy tez bylo cos w pakiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: Po ile m2 w Hucie 27.06.07, 23:33 razem z ogolonym dryblasem w kolorowej chusteczce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Janek Re: Po ile m2 w Hucie IP: 194.181.130.* 28.06.07, 14:38 a tak przypominam sobie tę ofertę. to było z wkładką z mendą z meldunkiem z peryferii obecnego woj. małopolskiego. obecnie blokhaus na ruczju pełen wirtualnej zieleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Po ile m2 w Hucie IP: *.oke.krakow.pl 28.06.07, 21:05 serio już tyle? Bogu dzięki że płaciłam jeszcze po 2500. na starej hucie są fajne mieszkania, gorzej z sąsiadami. na "nowych" osiedlach lepiej z sąsiadami ale tylko trochę, gorzej z mieszkaniami: nie ta wysokośść, nie ta przestrzeń. ale wszędzie świetne miejsce dla rodziny z dziećmi: blisko przychodnia, blisko przedszkole, blisko, szkoła, blisko dom kultury, blisko park, blisko targ lub bazarek, blisko nawet hipermarket:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Janek słuzba nie drużba. IP: 194.181.130.* 29.06.07, 08:57 po ty poscie był post a pozniej moja riposta i o dziwo ich nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Po ile m2 w Hucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 19:25 > serio już tyle? Bogu dzięki że płaciłam jeszcze po 2500. Kiedy to było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Janek Re: Po ile m2 w Hucie IP: 194.181.130.* 02.07.07, 08:47 całkiem nie dawno bo we wrzesniu 2004 zapłaciłem 2000 zł za metr mieszkania oczywiscie do remontu w bloku 2 pietrowym, na os. sportowym, balkon, 2 pokoje kuchnia 48 m. wtedy mozna było za 130-160 tys. kupic 3 pokoje 65 m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Po ile m2 w Hucie IP: *.torun.mm.pl 02.07.07, 11:57 Huta nie jest taka zła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miro Re: Po ile m2 w Hucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 22:11 No tak 3 lata temu, ja w 2005 placilem po 4000m2 w OE, i potem byl rok 2006 i wszystko zwariowalo i teraz za 160-nawet garsoniery nie kupisz, chyba ze na Kozlówku lub Prokocimiu. Odpowiedz Link Zgłoś
neja Re: Po ile m2 w Hucie 03.07.07, 10:31 Jednak wolę Hutę, zwłaszcza starą od Prokocimia, szerokie ulice, infrastruktura parki no i dojazd - do centrum jest stamtąd bliżej niż z Prokocimia, Kozłówka czy Bieżanowa. Ceny zwariowały wszędzie, a może to my za mało zarabiamy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Janek czy to wazne co jest drozsze. IP: 194.181.130.* 03.07.07, 13:34 pyta sie ciebie ktos o zdanie, jeden woli pomidory a drugi jak mu skarpety smierdzą , tak juz jest jestesmy inni róznimy sie od siebie mamy inne preferencje mieszkaniowe itp. tylko jest pewna grupa napływowych obywateli krakowa która leczy kompleksy na osobach mieszkajcych w blokach z cegły o niskiej zabudowie w zielonym otoczeniu w dzielnicy gdzie jest zalew itp. prblem Nowej huty polega na tym ze mwszystkie 4 dzielnicy sasiadujace ze soba w tej czesci krakowa tak sie nazywa a mieszka tu ponad 200 tys. ludzi w Nowej Hucie dzielnicy XVIII jest wiekszasc starszych ludzi i patologie wspolczesnej polski nie sa tu tak widoczne i dokuczliwe ma to wdupie czy mieszasz na ruczaju , prokocimiu czy rynku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Janek Re: czy to wazne co jest drozsze. IP: 194.181.130.* 03.07.07, 13:36 to było do iwonki10 Odpowiedz Link Zgłoś
10iwonka10 Re: czy to wazne co jest drozsze. 03.07.07, 14:38 "w Nowej Hucie dzielnicy XVIII jest wiekszasc starszych ludzi i patologie wspolczesnej polski nie sa tu tak widoczne i dokuczliwe" Doprawdy????? Zabawny jestes. Zycie w Nowej Hucie to raj na ziemi.Szkoda ze tego wczesniej nie wiedzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek 2 Re: czy to wazne co jest drozsze. IP: 62.29.136.* 03.07.07, 15:21 bo z wiochy przyjechałaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: czy to wazne co jest drozsze. IP: *.chello.pl 03.07.07, 16:13 Zgadzam się z tym że w NH jest raj na ziemi. Spokój , cisza , dużo zieleni ,mniej ruchliwe ulice to tylko część atutów Howej Huty . A co takiego macie w śródmieściu? Smród , ciągłe korki na ulicach , nie mówiąc już o tym że pod blok dziecka samego nie można wypuścić bo strach!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
politykaa Jedni chcą mieszkać w Krakowie a inni w Nowej 03.07.07, 17:01 Hucie i tak już zostanie. Jedni będą chwalić Nową Hutę a inni Kraków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Jedni chcą mieszkać w Krakowie a inni w Nowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 14:59 Jaka jest roznica miedzy plyta a cegła?Chodzi o bloki w NH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Janek Re: Jedni chcą mieszkać w Krakowie a inni w Nowej IP: 194.181.130.* 07.07.07, 21:42 Moim zdaniem jest róznica. cegłaa jest trawalszym materiałem wykorzystywanym w budownicy=twie od lat dzis w plycie sie nie buduje. Budynki wybudowane technika tradycyjna mam tu na mysli cegłe i drewno sa trwałe przeciez wiekszosc budynków w centrum krakowa zbudowano w cegłe. co do uzytkowania mieszkani wybudowanego w cegle to mam mieszane uczucia bowiem moja tesciowa która mieszka w bloku z wielkiej płyty moim zdaniem jej mieszkanie niczym nie utsepujace akustyce niz moje. W praktyce jest łatiwej wymenic drzwi w cegłe niz płycie itp. po za tym cegła to cegła , mury grube dłuzej trzymaja ciepło.na klatkach schodowych lastriko jesli jest oczyszczone mechanicznie robi fantastyczne wazenie, porecze na klatce schodowej stalowe z ozdobami wykoncone lakierowanym drewnem. w starej czesci nowej huty cora wiecej blokow jest ocieplanych i malowanych kuz w tej chwili nie osiedla na którym nie byłoby bloku wykonczonego od a do z. w przyszłosci bedzie to miało zanczenie przy okreslaniu wartosci mieszkani. jednak uwazam ze w wyborze mieszkania na podstawie materiału budowalnego trzeba kierowac sie własnymi potrzebami jest sprawa indywidualna i nie jednoznaczej oceny. Odpowiedz Link Zgłoś
neja Re: Jedni chcą mieszkać w Krakowie a inni w Nowej 08.07.07, 13:48 Politykaa ma chyba jakieś kompleksy ? Czyżby nie byla/był tak do końca z Krk ? Bo takie podziały Krakow i Nowa Huta - w domyśle takich wypowiedzi Huta nie jest Krakowem, przebija straszna małomiasteczkowość. Wprowadziłem/łam się do Śródmieścia i jestem strasznie nobliwy mieszczuch, Tym sposobem trzeba odsiać wszystkie te Kozłówki, Prokocimie, Ruczaje, Nowe Bieżanowy ect. bo i dalej do centrum stamtąd i brudniej i mniej przytulnie niż np w starej Nowej Hucie. Każdda dzielnica ma swoje +/-. W śródmiesciu obok korków i problemow z parkowaniem, nie ma kompletnie miejsca na spacerki z psiakiem, dzieciaki praktycznie nie mają się gdzie bawić... i tak można wymieniać ;0 Odpowiedz Link Zgłoś