wampir_wawelski 26.06.07, 22:46 witam, czy ktos wie jak można złapać busa do Gdowa? skąd one odjeżdżają? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.43 Re: do Gdowa 26.06.07, 22:48 wampirze - teraz w nocy , czy tak normalnie za dnia ..? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir_wawelski Re: do Gdowa 26.06.07, 22:52 he he oczywiście, że za dnia. Teraz to ja sie spać wybieram. Byc moze wbrew naturze, ale mam ją gdzieś :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: do Gdowa 26.06.07, 23:23 to ty w Gdowie wyspac sie nie mozesz? a co tam jest, ze jedziesz, jakis Festiwal? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: do Gdowa 26.06.07, 23:27 jak masz w Gdowie to drugie serce - to kieruj sie na wieliczke i łapanów ...a busy ciągle chodza...tylko zeby sie chciało chciec...) a i wszystko w podróży sie znajdzie...)) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir_wawelski Re: do Gdowa 28.06.07, 21:43 OK, my tu pierdu śmierdu, a pomóc naprawdę to mi nikt jeszcze nie pomógł. Widziłem kiedyś, ze mknął taki busik przez aleje, na wysokości al. mickiewicza. Czy one może jeżdżą z wielopola? jutro muszę tam jechać, kurde felek. Odpowiedz Link Zgłoś
papimapi Re: do Gdowa 28.06.07, 21:46 dokładnie tam chwycisz busa. gdow,łapanow,zegocina,laskowa,limanowa tak niektorzy jada Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: do Gdowa 28.06.07, 21:50 wampir_wawelski napisał: > czy ktos wie jak można złapać busa do Gdowa? skąd one odjeżdżają? > Pozdrawiam albo spod poczty, albo ustawiasz się pod kinem kijów i łapiesz Odpowiedz Link Zgłoś
wampir_wawelski Re: do Gdowa 02.07.07, 13:35 czesc, jak do tej pory udalo mi sie przesunąć wszystkie plany wypadu poza miasto, ale jutro juz mus, nie ma odpouść. Pytanie moje, z racji tego, że będę podróżować jako nie zmotoryzowany, jak dojść do ul. Bocheńskiej w Gdowie? Starałem się zapoznać z mapami tegoż miasteczka, ale kurcze nigdzie nic nie ma. Czy jest ktoś życzliwy - w co nie wątpię - kto pokonuję tą trasę, busem :) wysiada w jakimś charakterystycznym miejscu w Gdowie abym nie przegapił i pokieruje moją skromną osobę ku właśnie bocheńskiej ? Może to upierdliwe, ale kiedyś tak pytałem juz na miejscu i okazuje sie, że ludzie nie wiedzą na jakiej ulicy mieszkają. Także wole się przygotwać. Z góry dzięki, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś