Gość: hserwin IP: *.lama.net.pl 16.06.03, 15:34 W poniedziałek.tj.23.06 muszę dostac sie do Warszawy. Moze wiecie cos o tanich połączeniach /słuzbowe samochody/ Powrót planuje na godz.22.00 w tym samym dniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misiek Re: do Warszawy IP: *.zim.citynet.pl 16.06.03, 17:27 Gość portalu: hserwin napisał(a): > W poniedziałek.tj.23.06 muszę dostac sie do Warszawy. > Moze wiecie cos o tanich połączeniach /słuzbowe samochody/ > Powrót planuje na godz.22.00 w tym samym dniu. intercity raczej odpada - bo zbyt tanie nie jest - zależy też ile kasy chcesz na to przeznaczyć :-) , najlepiej okazją :D Odpowiedz Link Zgłoś
hserwin Re: do Warszawy 17.06.03, 09:27 akowa do Warszawy i czekać na okazję,jestem na to za stara. Miałam cichą nadzieję,ze może ktoś jedzie w tym dniu i w tyCo wg.Ciebie oznacza okazja? Nie mam zamiaru stać na jednej z przelotowych ulic z Krm kierunku np,na delegację czy wakacje i zabiorę sie z nim. W najgorszym wypadku mogę jechać w innym terminie,ale do końca czerwca. Miałam to szczęście,że w jednym z kulinarnych konkursów wygrałam w nagrodę- kurs w "Schelleracademi" która mieści sie w Warszawie i jakoś muszę tam dojechać. Najwiekszą niedogodnością jest jednak to,że kursy odbywaja się w godzinach 18.00 - 22.00,więc z powrotem też będa problemy. Jeśli macie jakieś sugestie proszę,podzielcie się nimi ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: do Warszawy IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 21:22 Szanowny/a H.SERWIN. Czy ta zbieżność nazwisk jest przypadkowa ??? Odpowiedz Link Zgłoś
hserwin Re: do Warszawy 21.06.03, 15:26 Jaka prowokacja?,jaka zbieżność nazwisk? O co Wam chodzi. Niestety z Pania Filomeną Serwin nie jestem spokrewniona,a szkoda.Moze wtedy wiele spraw szybciej bym załatwiła. Naprawdę musze dostac sie do Warszawy w dniu 23.06. W najgorszym wypadku pojadę pociągiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: do Warszawy IP: 62.233.183.* 21.06.03, 15:39 F Serwin jest od torów tramwajowcyh, a ty od kolejowych jak widać Odpowiedz Link Zgłoś