mikolaj7 19.06.03, 16:23 www.alejaja.pl/teksty/test2.php www.alejaja.pl/teksty/test3.php www.alejaja.pl/teksty/test4.php hehe, ja jestem zwyklym, szarym czlowiekiem, ale moze na forum objawi sie jakis geniusz;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: ha, ale czad 19.06.03, 17:22 yennzfiolkowymioczami napisała: > no ja też zwyczjna;(( > ;) i ty chcesz isc do klasy uniwersyteckiej!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: ha, ale czad 19.06.03, 16:30 moje wyniki są jeszcze gorsze, niz szara przeciętność... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ha, ale czad 19.06.03, 16:34 A ja jestem tylko pół-przeciętny, bo niektóre wyniki miałem inne ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: cos dla jottki:-)) 19.06.03, 17:07 filen dank ale to raczej do ciebie, właścicielu zgłodniałych stworzonek jak tam wióry? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: cos dla jottki:-)) 19.06.03, 17:25 jottka napisała: > filen dank > > ale to raczej do ciebie, właścicielu zgłodniałych stworzonek > > jak tam wióry? :) hehe, glupia sprawa mialem dzisiaj zmienic, ale jak patrze to nie mam nowych, a sklep, ktory mam pod domem otwieraja dopiero jutro:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: ha, ale czad IP: *.tele2.pl 19.06.03, 16:44 coz w pierwszym linku pomyslalam o liczbie 5 a potem o pomidorze........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasza Re: ha, ale czad IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 19.06.03, 16:50 Gość portalu: kaska napisał(a): > coz w pierwszym linku pomyslalam o liczbie 5 a potem o pomidorze........ ja pomyslalam o 11 i policzylam ffffff reszta malo optymistyczna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 nastepne 19.06.03, 16:58 fotki.smieszne.pl/galeria/zagadki/znajdz.jpg narazie mam 4.. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: nastepne 19.06.03, 17:10 peteen napisał: > skończyłem na 8... ejj, to swietnie, ja mialem w koncu 5 :// Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 też 8, ale... 19.06.03, 17:23 zastanawiam się, czy faktycznie widzę 9-tą, czy mi się w oczach mieni... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: też 8, ale... 19.06.03, 17:33 Durnym:))) było 7, marchewka. tylko 5 "f" zobaczyłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_hiszpan Re: nastepne 19.06.03, 18:01 Przykro mi niezmiernie, i choć skromność nie jest złym nałogiem, to znalazłem wszystkich... pzdr DH mikolaj7 napisał: > fotki.smieszne.pl/galeria/zagadki/znajdz.jpg > > narazie mam 4.. hehe > > Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: ha, ale czad 19.06.03, 17:37 wyszlo tak: pospolity geniusz geniusz :) czyli w 2/3 jestem geniuszem ;))) naprawde nie macie 9 osobek?? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: ha, ale czad 19.06.03, 17:38 te, chyba eu geniusz... naprawdę nie mamy... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: ha, ale czad IP: *.crowley.pl 19.06.03, 17:52 Porażka znalazłęm tylko 3 f...a raczej tylu sie doczytałem ;)A w dodatku kursorem śłedziłęm cały tekst ,ale nie wiem czy jest sie czym chwalić:) W pierszym pomyśłałęm 6 a nie 7 ,no ale potem była marchewaka i Dania o niebieskich irysach ;)No ale podejrzewałęm że Dania jest podchwytliwa ale nie mogłęm wymyśleć innego państwa na D :)A no i doliczyłem si ę8 ludków... Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: ha, ale czad 19.06.03, 18:12 Gdzie Wy macie tych ludzi :-)) 1 to ten duźy stary, 2 obok niego (facet w oku i kobieta na włosach), po prawej twarz profilem nad kolumną, po lewej wyraźne rysy en-face a zaraz obok profil (nos przy kolumience) :-)) A reszta?? Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: ha, ale czad 19.06.03, 18:15 I koło nóg tego dużego stojącego faceta jest taka jakby twarz (zaraz nad tą "pionową" kreską)... Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: ha, ale czad 19.06.03, 18:21 A to po lewej, tam koło papugi to nie jest oko i nos? :-) Byłoby 8 :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac gratuluje :) n/t IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.03, 18:26 mtq napisał: > 9 oczywiście na rękach matki :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacia Re: ha, ale czad IP: 157.25.122.* 19.06.03, 18:13 a inny kolor na n? tez nie wymyslę? a kwiat na i? ale taki w miare pospolity a nie jakies łacinskie nazwy?? z marchewka sie zgodze bo innych mozliwosci jest bardzo wiele ale z testem o Danii i niebieskich irysach to naciągane Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 ja ciagle mam pieciu ludzi :// 19.06.03, 18:11 nie widze nawet kreski, ktora by mogla byc kawalkiem kolejnych osob! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: ja ciagle mam pieciu ludzi :// IP: *.crowley.pl 19.06.03, 18:24 To ja ci podpowiem ;)Dwie twarze są ukryte w podobny jak na reklamie wybiórczej... Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: ja ciagle mam pieciu ludzi ://Jakich ludzi?!! 19.06.03, 18:32 Wpadlem na ten czad(!)i rzeczywiscie cos w tem temacie moosi byc podejrzanego,no nie,to nie polityczna sprawa ale zawsze coos. W pierwszym: 7-ka ale z porem nie z marchewka(moze dlatego,ze very loobie salatke z poroov? W drugim:naliczylem ofkors 6.Moze moje glaza juz do angielskiego tekstu przywykniete? W trzecim:faktycznie Dania i reszta;jednakze wpierwszym momencie przyszlo mi Dzibuti na mysl ale impuls kazal napisac Dania.Kolor "nijaki"nie wypadl z moozgownicy.(ale czy jest takowy?) Czadowo pozdrawiam. >Komu w droge temu do Dominikany!< Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 ludzi 19.06.03, 18:36 linka do jeszcze jednej zagadki dalem w poscie pt "nastepne" juz chyba wiem kto i gdzie tam jest, ale ciezko mi to przyszlo... Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: ludzi i Bombla 19.06.03, 18:53 Ja nie chwalacy sie very,fajdnolem 1o! I psa! Podobny do Bombla z koloru i nawet z figoory! Sie ma glaza!Co chopaki!? Szperajaco pozdrawiam! >komu w droge temu pod brame!< Odpowiedz Link Zgłoś