gph 02.07.03, 11:29 poszedłbym na porządne, wiejskie wesele... muzyczki posłuchał, podjadł, popił.. byliście kiedyś na jakimś solidnym weselu?? (swoje nie wchodza w rachubę);) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam.67 Jeśli już to 02.07.03, 11:57 łłłłłoooooooooo Maryjaaaaaanno gdybyś była zakochaaaaaaaaną :) tak już nad ranem, z twarzą wtuloną w kotlet schabowy panieeeeeeeeerowany ;) Byliście, byliście, i to na niejednym :)))) takim z oczepinami, scenkami rodem żywcem do "śmiechu warte", krzesełka, "poznaj czyje to kolanko?" i inne atrakcje. Najfajniejsze to było wesele góralskie, ale bez picu diskopolowego i "udawacki", trzydniowe, łod rania do wiecora, i łod wiecora do rania, i co ciekawe, siwuchy sie tyle wypiło i potem we łbie nie dzwoniło na Janioł Pański ;) Hej poszłoby się, poszło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekha Re: Jeśli już to IP: *.chello.pl 02.07.03, 14:17 adam.67 napisał: > łłłłłoooooooooo Maryjaaaaaanno gdybyś była zakochaaaaaaaaną :) tak już nad > ranem, z twarzą wtuloną w kotlet schabowy panieeeeeeeeerowany ;) > > Byliście, byliście, i to na niejednym :)))) takim z oczepinami, scenkami rodem > żywcem do "śmiechu warte", krzesełka, "poznaj czyje to kolanko?" i inne > atrakcje. > Najfajniejsze to było wesele góralskie, ale bez picu diskopolowego > i "udawacki", trzydniowe, łod rania do wiecora, i łod wiecora do rania, i co > ciekawe, siwuchy sie tyle wypiło i potem we łbie nie dzwoniło na Janioł > Pański ;) > > Hej poszłoby się, poszło... > ftos to widzioł siwuche pić na weselu-to cheba jakiesi pońskie wesele było- miarkujem ze nojlepi smakuje na weselu śpirytus,ale jakosi po bozemu rozrobiony................ Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: Jeśli już to 02.07.03, 14:39 hej, dobrzeście rzekli, panie śpirytus ba pieknie rozmiesony ze śliwowicom lebo inksym trunkiem gdzie tam mało wody ba duzo gorzołecki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekha Re: Jeśli już to IP: *.chello.pl 02.07.03, 15:08 adam.67 napisał: > hej, dobrzeście rzekli, panie > śpirytus ba pieknie rozmiesony ze śliwowicom lebo inksym trunkiem gdzie tam > mało wody ba duzo gorzołecki... > > > > ej miłys mocny Boze-tako miesanina śpirytusu ze śliwowicom to cheba na łostatniom droge......a jus na pewno dlo mnie...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 kapecke filozofiji 02.07.03, 15:23 terozki bydzie: tak to juz jest, ze lo kozdego ftoryś to chodnicek bydzie tym łostatnim... a cemu se tyj łoststatniej drozki nie umilić kapeckom gorzołecki? Hań po drugiej stronie moze sie łokazoć ze tam tako prohibicijo ze hej, i nie zol byndzie wtedy s suchom gembom do świyntego Pietra pukać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekha Re: kapecke filozofiji IP: *.chello.pl 02.07.03, 15:35 adam.67 napisał: > terozki bydzie: > > tak to juz jest, ze lo kozdego ftoryś to chodnicek bydzie tym łostatnim... a > cemu se tyj łoststatniej drozki nie umilić kapeckom gorzołecki? Hań po drugiej > stronie moze sie łokazoć ze tam tako prohibicijo ze hej, i nie zol byndzie > wtedy s suchom gembom do świyntego Pietra pukać? > > > jo nie godom zeby nie pic bo som lubie,ale ło to mi wej chodzi ze kiebyf sie napił śpirytusu ze sliwowicomto byf cheba umar....:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: o Maryjaaaaaanno gdybyś była zakochaaaaaaaaną IP: *.tele2.pl 02.07.03, 14:21 pomijajac wesele mojej siostry tuz pod klasztorem Cystersow, na lace, pod bialymi namiotami - bylam raz na takim wiesz: kielbachy, golonki, czysta wodka, ale zwialam po 2 godzinach jak zaczelo sie mordobicie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: o Maryjaaaaaanno gdybyś była zakochaaaaaaaaną 02.07.03, 14:35 Gość portalu: kaska napisał(a): > pomijajac wesele mojej siostry tuz pod klasztorem Cystersow, na lace, pod > bialymi namiotami - bylam raz na takim wiesz: kielbachy, golonki, czysta wodka, > > ale zwialam po 2 godzinach jak zaczelo sie mordobicie;-) czyli jak się zaczęlo robić ciekawie.. a to znajomi znajomych się pobili ;))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: o Maryjaaaaaanno gdybyś była zakochaaaaaaaaną IP: *.tele2.pl 02.07.03, 14:41 gph napisał: > czyli jak się zaczęlo robić ciekawie.. > a to znajomi znajomych się pobili ;))? > NIE!. To siostry bylo pijackie ale fajne. A to drugie z ta golonka i czysta bylo prztpadkowe i smiesznze i klimaty i w ogole, ale tradycyjnym zwyczajem faceci zaczeli szalec, baby piszczec i jak sie juz zrobilo niesmiesznie zwialismy - ale to bylo dawno;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan. [...] IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 16:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan. Re: o Maryjaaaaaanno gdybyś była zakochaaaaaaaaną IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 22:26 gph napisał: > Gość portalu: kaska napisał(a): > > > pomijajac wesele mojej siostry tuz pod klasztorem Cystersow, na lace, pod > > bialymi namiotami - bylam raz na takim wiesz: kielbachy, golonki, czysta > wodka, > > > > ale zwialam po 2 godzinach jak zaczelo sie mordobicie;-) > > czyli jak się zaczęlo robić ciekawie.. > a to znajomi znajomych się pobili ;))? > >Z palcem w kiszce stolcowej.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wh2 Re: o Maryjaaaaaanno gdybyś była zakochaaaaaaaaną 02.07.03, 14:36 ehh a ja to nigdy nie byłem na weselisku zadnym :-( Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak wesele 02.07.03, 14:42 no tak , ja nigdy nie bylem na takim weselu , alem przyznac musze ze taka odmozdzajaca trzydniowa impreze z wiejskim zespolem grajaca offspringa i rickiego martina bym zaliczyl. wiejskie pieknosci bym popodziwial i zasnal gdzies w stogu siana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: wesele IP: *.tele2.pl 02.07.03, 14:44 ricky martina to jednak watpie;-) Raczej wala Ich Troje;-) To sa zabawne klimaciki ale do czasu....... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: wesele 02.07.03, 14:44 marceliszpak napisał: > no tak , ja nigdy nie bylem na takim weselu , alem przyznac musze ze taka > odmozdzajaca trzydniowa impreze z wiejskim zespolem grajaca offspringa i > rickiego martina bym zaliczyl. wiejskie pieknosci bym popodziwial i zasnal > gdzies w stogu siana :) z papierosem w gębie.. a tak swoja drogą to na zindustrializowanej wsi ciężko teraz o stogi siana. jak już coś to możesz znaleźć sprasowane bele. śpi się na tym, jak na kamieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: wesele 02.07.03, 14:50 gph napisał: > z papierosem w gębie.. > a tak swoja drogą to na zindustrializowanej wsi ciężko teraz o stogi siana. > jak już coś to możesz znaleźć sprasowane bele. śpi się na tym, jak na > kamieniu... papierosow nie pale wiec jeden problem mi odpada, ale stog siana to jest cos co mi od dawna chodzi po glowie. trza by pojechac gdzies w beskid niski do jakiejs wiochy zabitej dechami , napewno sie cos znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: wesele 02.07.03, 14:52 marceliszpak napisał: > gph napisał: > > > z papierosem w gębie.. > > a tak swoja drogą to na zindustrializowanej wsi ciężko teraz o stogi siana > . > > jak już coś to możesz znaleźć sprasowane bele. śpi się na tym, jak na > > kamieniu... > > papierosow nie pale wiec jeden problem mi odpada, ale stog siana to jest cos co > > mi od dawna chodzi po glowie. trza by pojechac gdzies w beskid niski do jakiejs > > wiochy zabitej dechami , napewno sie cos znajdzie w sidzinie bywają kopy. ale stogów to chyba już nie ma.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan. [...] IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 16:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan. Re: wesele IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 22:29 gph napisał: > marceliszpak napisał: > > > gph napisał: > > > > > z papierosem w gębie.. > > > a tak swoja drogą to na zindustrializowanej wsi ciężko teraz o stogi > siana > > . > > > jak już coś to możesz znaleźć sprasowane bele. śpi się na tym, jak na > > > kamieniu... > > > > papierosow nie pale wiec jeden problem mi odpada, ale stog siana to jest c > os > co > > > > mi od dawna chodzi po glowie. trza by pojechac gdzies w beskid niski do > jakiejs > > > > wiochy zabitej dechami , napewno sie cos znajdzie > > w sidzinie bywają kopy. > ale stogów to chyba już nie ma.. > >Z palcem w kiszce stolcowej.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan. [...] IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 16:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan. Re: wesele IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 22:27 gph napisał: > marceliszpak napisał: > > > no tak , ja nigdy nie bylem na takim weselu , alem przyznac musze ze taka > > odmozdzajaca trzydniowa impreze z wiejskim zespolem grajaca offspringa i > > rickiego martina bym zaliczyl. wiejskie pieknosci bym popodziwial i zasnal > > > gdzies w stogu siana :) > > z papierosem w gębie.. > > a tak swoja drogą to na zindustrializowanej wsi ciężko teraz o stogi siana. jak > > już coś to możesz znaleźć sprasowane bele. śpi się na tym, jak na kamieniu... > > >Z palcem w kiszce stolcowej.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Aha!!! IP: *.tele2.pl 02.07.03, 14:46 mam sasiada na mazurach, taki gosc, na imie ma Jarek i jest z Mazur. No i kiedys sie zenil. Ja nie bylam na Mazurach wtedy, ale siostra mi opowiadala. No i wiejskie weselisko, pan mlody sie uchlal i do jeziora z rykiem: NIE bede sie zenil!!! I w wode! Ale plywac to on nie umie. Wiec moja siostra z koelzanka na rower wodny i za nim...A na brzegu panie rozebrane do rosolu w stanikach jak namioty, ogolne pogotowie ratunkowe;-) No ale nie bylam, nie widzialam (szkoda;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
gph niepływający Mazur??? 02.07.03, 14:54 toć to jakieś kuriozum... a widok musiał być w dechę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: niepływający Mazur??? IP: *.tele2.pl 02.07.03, 14:55 widok ponoc byl imponujacy. siostra mowila, ze nic tylko film krecic;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: niepływający Mazur??? 02.07.03, 15:12 Gość portalu: kaska napisał(a): > widok ponoc byl imponujacy. siostra mowila, ze nic tylko film krecic;-) trzeba było. nakręcić i w sieci udostępnić (ewentualnie z twarzami zamazanymi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: niepływający Mazur??? IP: *.tele2.pl 02.07.03, 15:29 gph napisał: > trzeba było. nakręcić i w sieci udostępnić (ewentualnie z twarzami zamazanymi ; > ) > No trzeba bylo;-) Ten Jarek juz zonaty dlugo. ostatnio bylam, gadal z nami zona podeszla do plota i w ryk: "A ty stoisz czy doisz?";-) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: niepływający Mazur??? 02.07.03, 15:34 Gość portalu: kaska napisał(a): > No trzeba bylo;-) Ten Jarek juz zonaty dlugo. ostatnio bylam, gadal z nami > zona podeszla do plota i w ryk: "A ty stoisz czy doisz?";-) hmm.. a stał, czy doił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: niepływający Mazur??? IP: *.tele2.pl 02.07.03, 15:48 gph napisał: > hmm.. a stał, czy doił? Stal!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: niepływający Mazur??? 02.07.03, 15:55 Gość portalu: kaska napisał(a): > gph napisał: > > > hmm.. a stał, czy doił? > > Stal!!! bez nerw ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: niepływający Mazur??? IP: *.tele2.pl 02.07.03, 15:59 ja teraz mojemu facetowi tez tak mowie jak sie ociaga z wyniesiem smieci;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: niepływający Mazur??? 02.07.03, 16:07 Gość portalu: kaska napisał(a): > ja teraz mojemu facetowi tez tak mowie jak sie ociaga z wyniesiem smieci;-) hm... swojej kobiecie to tak raczej nie powiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan. [...] IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 16:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan. [...] IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 16:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan. [...] IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 16:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan. Re: niepływający Mazur??? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 22:30 gph napisał: > toć to jakieś kuriozum... > > a widok musiał być w dechę.. > > Z palcem w kiszce stolcowej.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wh2 Re: Aha!!! 02.07.03, 15:26 czytajac ta historie przypomniało mi sie wesele w filmie "czarny kot bialy kot" Odpowiedz Link Zgłoś