repairman 03.06.08, 16:47 A może to armagedon ktoś oglądał i mu sie udzieliło :D czas pokaże Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
repairman Re: Male bum w Rosji 03.06.08, 19:44 korekta : walnelo na Ukrainie,w tej chwili zebrała się rządowa komisja jakaś ukrainska i debatują jak przekazać info, żeby paniki nie wywołać ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Male bum w Rosji IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 04.06.08, 21:15 Chodzilo o to? wiadomosci.onet.pl/1762665,12,item.html Czy to jakas sciemka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FR Re: Male bum na Slowenii IP: *.cust.tele2.lu 04.06.08, 22:20 a gwoli ironii, dzis epso oglosilo konkurs na inspektorow nuklearnych Odpowiedz Link Zgłoś
repairman Re: Male bum w Rosji 04.06.08, 22:26 No po bum byl maly wyciek dzisiaj troche mowili w PL po 20-tej na RMF, a info jak pisalem mialem wczoraj pare minut po 16-tej :D , Dobrze byc podpietym pod pewne systemy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FR Re: Male bum w Rosji IP: *.cust.tele2.lu 04.06.08, 22:45 to troche tak jak wiem ze dzwonia ale nie w ktorym kosciele; bylo tak ze chodzila plotka o awarii na Ukrainie, ktora zostala zdementowana, nastepnie doszlo do incydentu w Czechach, a na koncu do malej awarii na Slowenii, obecnie alarm w UE zostal odwolany z powodu braku zagrozenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FR Re: Male bum na Ukrainie IP: *.cust.tele2.lu 06.06.08, 20:26 no i po tygodniu Ukraina oglosila, ze jednak doszlo do awarii na Ukrainie Odpowiedz Link Zgłoś
repairman Re: Male bum na Ukrainie 07.06.08, 16:49 No bo ja wiem gdzie dzwoni :D ( a tak na poważnie to w ten dzien dostalem info od "kogos" ) Odpowiedz Link Zgłoś