Gość: bo1511 IP: *.chello.pl 27.08.07, 14:10 Czy ktokolwiek z Was miał do czynienia z architektem wnętrz,z którego był zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pp Re: architekt wnętrz IP: *.autocom.pl 27.10.07, 16:33 bede wdzieczna za jakies namiary na sprawdzonego architekta wnetrz. pauula@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
moreczka1 Re: architekt wnętrz 08.11.07, 14:32 Ja też poproszę o te namiary. Z góry dzięki. moreczka@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: architekt wnętrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.07, 12:25 mam dobrego, sprawdzonego, ale dla mnie wyjatkowo zrobil wnetrza bo normalnie zajmuje sie domami i innymi budynkami, nie wiem czy by wzial wnetrza, zalezy jaka powierzchnia, wyjatkowo czasami robi wnetrza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: architekt wnętrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 14:36 można zadzwonić zapytać 503 014 360, moze akurat będzie miał czas Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: architekt wnętrz IP: 217.147.104.* 14.11.07, 13:00 Ja tez poprosze: antall@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo 1511 Re: architekt wnętrz IP: *.chello.pl 16.11.07, 08:46 www.bownetrza.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo1511 Re: architekt wnętrz IP: *.chello.pl 16.11.07, 08:47 www.bownetrza.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: architekt wnętrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 09:44 fatalne realizalizacje !!!!! dla mnie osobiście katastrofa !!!!! moim skromnym zdaniem nie ma się tu czymkolwiek zachwycać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof42 paskudztwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 12:36 1. Jak ktoś może projektować wnętrza, jak nie umie zaplanowac strony internetowej - widzimy małe okienko ze zdjęciami, za to 70% strony zajmują jakieś slogany w rodzaju "estetyka", "funkcjonalność" itd. Odrzuca na wejściu. 2. Wnętrza wyglądają jakby projektant swoją wiedzę o fachu czerpał ze scenografii "Na Wspólnej" albo innych polskich telenowel. Najgorsze są te zestawieniach na ścianach pomarańczy, zieleni itd. Bezguście. 3. Tandetne efekciarstwo w postaci różnych wstawek, falek, gzymsów z regispu. Chaos, niepokój, landrynkowatość. W życiu bym temu projektantowi nic nie zlecił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo1511 Re: architekt wnętrz IP: *.chello.pl 25.11.07, 07:39 Powinniście Panowie występować w TV...może konkurs "Jak oni projektują?"...a Wy oczywiście w Jury.Projektant pracuje dla ludzi,którym ma sie podbać miejsce,gdzie będą codziennie przebywać,a nie dla publiki.Nie każdy lubi szaro -burą stal ze szkłem lub kolonialność po polsku.Każdy klient ma indywidualny gust i trzeba to uszanować.Porównanie do wnętrz ze Wspólnej wcale mnie nie obraża,a w paskudzctwie mieszkam sama,więc Was nie zapraszam.Strona wg mnie też nie musi wyglądać tak samo jak inne.Dziekuję za wypowiedzi i życzę aby Wasze mieszkania wszyscy oceniali idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: architekt wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 10:07 polecam www.bmluczakowie.pl !! profesjonalizm i rewelacyjne rozwiazania funkcjonalne Odpowiedz Link Zgłoś