boczek39 27.09.07, 19:37 Kraków zajoł 2 miejsce jako "najładniejsze miasto w europie" ponadto 2 miejsce miał tez jako " miasta w którym najlepiej się mieszka " jaka recepta jest na to - krakusy nic tylko pogratulowac oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefan26 Re: Kraków- II miejsce w europie 27.09.07, 20:02 wedle kogo? Glosu Nowej Huty? podaj zrodlo ;) mnie sie najlepiej zyje w samochodzie na ul. Nowohuckiej od godz. 16 do 19:) przy 30 st. C :) Odpowiedz Link Zgłoś
havi1 Re: Kraków- II miejsce w europie? 28.09.07, 09:53 Kraków zajoł 2 miejsce jako "najładniejsze miasto w europie" ponadto 2 miejsce miał tez jako " miasta w którym najlepiej się mieszka " jaka recepta jest na to - krakusy nic tylko pogratulowac oby tak dalej Trzeba mieć prezydenta takiego jak JM i ponad tysiącletnią historię a w legendach coś o smokach Odpowiedz Link Zgłoś
kanapony Re: Kraków- II miejsce w europie 28.09.07, 23:40 a jakie miasto jest no one? Praha? Odpowiedz Link Zgłoś
boczek39 Re: Kraków- II miejsce w europie 02.10.07, 18:46 nie jakas mala miescina w holandii Odpowiedz Link Zgłoś
menus Re: Kraków- II miejsce w europie 05.10.07, 15:39 HI HI, mieszkam tu juz 10 lat i mam nadzieje sie jak najszybciej wyprowadzic........... pomijajac korki, syf i krakowska mentalnosc to jedno z gorszych miejsc jesli chodzi o tzw.jakosc zycia.... Odpowiedz Link Zgłoś
mr.lordi "menus" jak ci nie pasuje to znikaj stad nikt.... 05.10.07, 18:06 ciebie tu nie trzyma :) Odpowiedz Link Zgłoś
temel Re: Kraków- II miejsce w europie 05.10.07, 18:47 menus napisał: >i krakowska mentalnosc wolę tą krakowską np. od tej warszawskiej. Jestem rodowitym krakusem, i nie zmienię miejsca zamieszkania. Uważam, że Kraków jest najładniejszym miastem w Polsce:) Odpowiedz Link Zgłoś
havi1 Re: Kraków- II miejsce w europie 05.10.07, 19:18 > menus napisał: > > >i krakowska mentalnosc > > wolę tą krakowską np. od tej warszawskiej, I Kieleckiej > Jestem rodowitym krakusem, i nie zmienię miejsca zamieszkania. Uważam, że Kraków > jest najładniejszym miastem w Polsce:) > I Ja Też. To najlepsze miasto,i jest blisko w góry, w ogóle małopolska to najładniejsze woj. w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś