Gość: patiomkin IP: *.chello.pl 28.09.07, 23:39 Tylu redaktorów pisało tego zapowiadającego atrakcje gniota? Gdzie jest to zestawienie? Piszę o 23:38 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MJ Re: Punktujemy małopolskich posłów IP: *.multi-vision.pl 29.09.07, 00:17 A ja piszę o 00:17 i... niczego sie nie dowiediałem. Może jakieś nazwiska i konkrety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aparatczyk Re: Punktujemy małopolskich posłów IP: *.ramtel.pl 29.09.07, 00:30 pewnie tylko w wydaniu papierowym będzie, chcą nas zachęcić do zakupu :) Albo cenzura PiS zdjęła, bo Ziobro dostał niepochlebne opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falka Posłanka Ryniak wypromowała sie IP: *.ists.pl 29.09.07, 02:25 na nieszczesciu własnego syna jakie efkty osiagnelła, kiedy znalazla sie w parlamencie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: havi Tylko Gowin i Raś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.07, 17:10 ... nie zajmowali się metafizyką tylko realnymi problemami regionu ale mieli zbyt mała siłę przebicia w starciu z rządzącymi. a Zebro i Wanna ulegli naciskom trzeciego bliżniaka, i dlatego małopolska dostała tylko tyle kasy ile dostała Odpowiedz Link Zgłoś
hutniczek3 Re: Tylko Gowin i Raś 29.09.07, 20:12 Poza Gowinem i Rasiem reszta mniej niż ZERO!!!Cała lista przegranych spraw dla Krakowa od Euro począwszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Punktujemy małopolskich posłów IP: *.chello.pl 29.09.07, 23:15 Dlaczeo Wasserman i Ziobro nie głosowali za Euro w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartolomeo Re: Punktujemy małopolskich posłów IP: *.broker.com.pl 30.09.07, 09:16 No to teraz widać komu zawdzięczamy nie organizowanie EURO2012 w KRK - Ziobro i Wasserman out!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jbg Punktujemy małopolskich posłów - żenada IP: *.crowley.pl 30.09.07, 09:28 W szczególności kolumna "Z czego znany?". Przy posłach PO: pracował..., zajmował się..., zabiegał..., itp. W przypadku posłów PiS wyciągnięto same różne, kontrowersyjne tematy i opinie. Byłem i jestem wyborcą PO, ale nawet jak pisze się artykuł/ materiał z tezą trzeba to robić inteligentnie i się do niego przyłożyć. Chyba, że ma się czytelników za idiotów, albo anty-PiSowców, którzy "łykną" i przytakną każdej bzdurze. Niestety krakowski dodatek Gazety, jeśli chodzi o poziom, od dłuższego czasu jedzie po równi pochyłej w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Punktujemy małopolskich posłów - żenada IP: *.chello.pl 30.09.07, 09:52 Niestety poziom wszystkich gazet poszedl bardzo w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
havi1 Re: GoWin 30.09.07, 20:32 Swoje opinie na temat kandydatów czerpię nie tylko z GW, internet jest wielki i przepastny Odpowiedz Link Zgłoś
havi1 Re: GoWin 30.09.07, 20:34 Poza tym już dziś możesz zadać pytanie kandydatowi i głosować (choć wirtualnie) już dziś zobaczcie opinie i wyniki wybory2007.wp.pl/pid,9226227,wid,9242200,pojedynek.html Odpowiedz Link Zgłoś
hutniczek3 Re: GoWin 30.09.07, 21:51 Dlaczego nie mozna zadac pytania pierwszym trzem z każdej listy ???Technicznie możliwie. Odpowiedz Link Zgłoś