Gość: Arnoldi IP: *.DECF.Berkeley.EDU 17.07.03, 08:03 Panie Graniczewski!!! Przejdz sie pan na ten meski striptease. Moze wlasnie tego ci chlopie brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pedofil Re: Lokal ze striptizem pod szkołą językową IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 08:45 Nie rozumiem o co chodzi, o koncesje na alkohol, czy o tych mężczyzn co się rozbierają, może chcicałby, by były to dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffik B.Z.D.U.R.A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.03, 09:15 Ludzie o co chodzi. Może jeśli zobaczę sąsiadkę w oknie na przeciw mojego to co? Mam lecieć na policję że się rozbiera ktoś. Albo może powiedomić księdza z parafii żeby moralitet sztrzelił. Takie zachowanie jak Pana Garniczewskiego prowadzi do destrukcji planów (czyjeś plany więc ja je znisczę). Tam są jeśli mnie pamięć nie myli drzwi i kilka sal więc ktoś się boi o co????? Trzysta metrów od tego miejsca stoją kobiety lekkich obyczajów - to Panu G. nie przeszkadza ??? Ludzka zawiść nie zna granic. Ale też wolnoć Tomku w swoim domku, ale w swoim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rydwan Re: Lokal ze striptizem pod szkołą językową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 10:36 Ja rozumiem gościa. Wielu rodziców, gdy się o tym dowie posle dzieci do innej szkoły językowej. A to oznacza wymierne straty finansowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaojka Re: Lokal ze striptizem pod szkołą językową IP: *.jaw.prince.pl / 10.10.1.* 17.07.03, 12:22 Czy Pana G. "rozum" opuścił, jeśli boi sie o liczbę uczniów w szkole to po co taką "sprawę" robi ze striptizu, i rozgłasza na prawo i lewo - no chyba, że nie o "TO' włąśnie temu Panu chodzi.... zastanawiam się czy zarządem tego budynku media nie powinny się zająć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Lokal ze striptizem pod szkołą językową IP: *.tvn.pl 17.07.03, 12:40 Czy pan G. mowil moze komus ze chcial ten lokal odkupic i ze mu sie nie udalo?!?!? Bo to moze dosc konkretnie przyczynic sie do wyjasnienia jego zawisci!!! Sam zalozylby tam piwiarnie, a elegancki lokal nagle jest nie na miejscu. Ciekawe, ciekawe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Lokal ze striptizem pod szkołą językową IP: *.tpg.pl 18.07.03, 08:16 Tak, slyszalem ze to jest problem. Pan G. mial chrapke na wykupienie calego budynku. Nie udalo mu sie. No i teraz probuje za wszelka cene robic afere tak, aby obecny wlasciciel mial problemy. Zycie w knajpach chyba rozpoczyna sie w godzinach wieczornych. Dobra zabawa - srodek nocy. Jaki to ma zwiazek z zajeciami w szkole ? Czyzby w szkole byly zajecia o tej porze ? Panu G. raczej bym sugerowal aby ostudzil chec zemsty. Odpowiedz Link Zgłoś
angelap Re: Lokal ze striptizem pod szkołą językową 17.07.03, 13:36 To jakas bzdura!!! Lokal super, spokojny w stylu wloskim.Nawet jezeli od czasu do czasu wlascicielki maja zamiar zrobic tam impreze, to nikt nie zmusza p.G zeby w niej bral udzial. Lokal ma OSOBNE WEJSCIE i zupelnie nie przeszkadza p.G w nauczaniu!!! Szkoda, ze dziennikarze nie postarali sie na bardziej obiektywne spojrzenie na sprawe i nie porozmawiali z rodzicami dzieciakow, ktorzy w w/w lokalu czekaja na swoje pociechy. Jest to na pewno bardziej mile miejsce niz chodniki ul.Michalowskiego na ktorych zbiera sie "sutenerowskie towarzystwo" popijajac tanie wino!!! Brawo dla dziewczyn!!!Mam nadzieje, ze ten zawistny czlowiek nieswiadomie zrobil Wam dobra reklame!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Lokal ze striptizem pod szkołą językową IP: *.inetia.pl 17.07.03, 14:40 Zastanawia mnie jak dziennik o takiej pozycji jak Gazeta może drukować na swych łamach tak tendencyjne artykuły? Dlaczego pan redaktor Czuchnowski nie pokusił się o rzetelne sprawdzenie sprawy, a przedstawił ją jedynie z punktu widzenia właściciela szkoły językowej? Poszukiwanie taniej sensacji i próba wylansowania się na tego, który wykrywa afery kryminalne w sennym Krakowie, czy może pana redaktora i właściciela szkoły wiążą jakieś prywatne kontakty? A może specjalna zniżka na lekcje angielskiego dla dzieciaków pana redaktora? Gdyby pan redaktor dbał o rzetelnośc informacji z pewnością sprawdziłby dokładnie dlaczego właścicielowi szkoły tak zależy na wstrzymaniu pracy lokalu i bynajmniej nie chodzi tutaj o kwestie zdrowia moralnego dzieciaków. Mimo prób, nie udało mu się odkupić lokalu, próbuje więc zrobić aferę, kosztem bogu ducha winnych dziewczyn, których jedyną winą jest to, że ciężko pracują. A jeśli chodzi o streaptiz to każdy rozsądnie myślący człowiek wie, że tego typu imprezy odbywaja się późnym wieczorem, kiedy szkoła jest już dawno zamknięta. Nikt mi nie wmówi, że w tej szkole zajęcia odbywają się 24h na dobę! Myślę, że redakcja powinna zastanowić się o co tak naprawdę chodzi w tym biznesie, czy o rzetelne informacje dziennikarskie czy o tanią sensację, w dodatku mocno krzywdzącą porządnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Lokal ze striptizem pod szkołą językową IP: *.tpg.pl 18.07.03, 08:54 Był kiedyś taki film z B.Dykiel. Ciągle powtarzała : "Podłość ludzka nie zna granic" I coś w tym jest jeśli się czyta takie historie. Jak widziałem ( w Kronice) pana G. z uśmiechem opowiadającego o tym jak to on się troszczy o moralność dzieci to mam ataki śmiechu. Cwaniactwo, zawiść, drobnomieszczańskie zakłamanie. Niedobrze mi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: Lokal ze striptizem pod szkołą językową IP: 62.121.133.* 18.07.03, 22:19 Lokal zapewne bedzie tez czynny w godzinach popludniowych ... razem z alkoholem. Wiec moze sie pojawic problem podpitych z lekka gosci mijajacych sie na chodniku z mlodzieza. Co do rzetelnosci redaktorskiej - mozna jeszcze dodac, ze naprzeciw Gama Bell jest tez Szkola Podstawowa - i podejrzewam ze ten, kto wymyslil knajpe naprzeciw takiej placowki - niekoniecznie przemyslal sobie sprawe inwestycji. Poniewaz to szkola spoleczna - nie sadze, by ktos z rodzicow dzieci pogodzil sie z faktem funcjonowania lokalu bez uwag. Odpowiedz Link Zgłoś
grazynaa Re: Lokal ze striptizem pod szkołą językową 17.07.03, 15:46 100m od szkoły... Tylko że szkoły w rozumieniu Ustawy o systemie oświaty,a wiec przedszkola, szkoły podstawowej i ponadpodstawowej.Wyższej już nie, Prywatne biznesy w postaci prywatnej dochodowej szkoly jezykowej Ustawa nie obejmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybcyk Re: Lokal ze striptizem pod szkołą językową IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 17:13 Nie należy traktować działań pana G. jako bezinteresownych i szlachetnych - jest to kolejna okazja do 'wypromowania' szkoły, z której czerpie zyski. Tajemnicą poliszynela jest fakt, iż jest on wiceprezesem ds lobbingu (sic!) PASE (Polish Association for Standards in English)- chwalacą się prestiżem (czy słusznym ?), która to jako jedyną w Krakowie rekomenduje - zgadnijcie jaką szkołę ? - oczywiście tę w której pan G. jest współwłaścicielem. O, przepraszam, PASE rekomenduje też inną krakowską szkołę - sprawdziłem.... - uwaga - której właścicielką jest kolejny wiceprezes PASE - pani K. Panowie dziennikarze - jak już szukacie sensacji, to może przypatrzycie się 'kumoterskim' zwyczajom w PASE i szkołach językowych ? Ktoś, kto będzie uważał rekomendację PASE za kluczową może stracić troszkę pieniążków. Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Lokal ze striptizem pod szkołą językową 17.07.03, 17:52 "OTO POLSKA WLASNIE"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ci... Re: Lokal ze striptizem pod szkołą językową IP: *.zab.citynet.pl / 10.6.8.* 17.07.03, 21:20 Tak sie zlozylo ze odwiedzilem ten lokal jak sama wlascicielka stwirdzila jest to lokal dla scisle okreslonej klienteli i ja to potwierdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Lokal ze striptizem pod szkołą językową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 22:40 Faktycznie dobra reklama. Jutro tam wdepnę na jakiś obiadek. A artykuły w Wyborczej szczeg. w dodatku nie nadają się już do czytania. Przekona się o tym każdy kogo dotknie przyjemność znalezienia się w takowym, często wyssanym z palca. Byle tylko więcej sensacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Lokal ze striptizem pod szkołą językową IP: *.tpg.pl 18.07.03, 08:46 Dokładnie. Byle była by afera. Poza tym nie wierzę ze temat ten pojawił się znikąd. Specem od lobbingu nie staje się tak znikąd. A knajpke polecam. Czysto, świeżo, kuluralnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SĄD BOŻY Re: Lokal ze striptizem pod szkołą językową IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.03, 10:31 Rozpatrując ten"problem" wydaje mi się,że burdel jest na piętrach,piwnice zostawcie w spokoju!!! Odpowiedz Link Zgłoś