Gość: startrek Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: *.starnettelecom.pl 09.10.07, 12:02 nie dosyć ,że mają gó..aną reklamę (ta z tymi laskami totalna beznadzieja), to i jeszcze gó..ane produkty. Nigdy nie kupię nic firmy Wawel!!! Odpowiedz Link Zgłoś
and192 Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu 09.10.07, 12:04 E tam, taki robaczek! Dobrze, że wawelski smok nie wyłazi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SC Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: 212.244.178.* 09.10.07, 12:05 Kasztanki, tiki taki i malaga, wesołych czekoladek to gromada ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu 09.10.07, 12:16 moja teściowa znalazła za to robaki w "Raczkach".Sprzedawczyni ze sklepu była zdziwiona, bo to była świeża dostawa z Makro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekoladki wawel powiedz o robaczanej mieszance swoje kolezance ;) IP: *.betanet.pl 09.10.07, 12:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOI Re: powiedz o robaczanej mieszance swoje kolezanc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 12:49 ZAJE.....:) haaaaaaa BIS BIS BIS te Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: candlekeep Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: 217.153.60.* 09.10.07, 12:25 Z jednej strony to faktycznie obrzydliwe, ale z drugiej... Zgadzam się z tłumaczeniem producenta - chemii i tak mamy za dużo w żywności, a jest o wiele bardziej szkodliwa, niż jeden czy dwa robale. Tak czy inaczej mam dość wszechobecnych marsów, snikersów i tym podobnych syntetyków. Inna sprawa, że ja nie jadam słodyczy Wawel, bo są po prostu kiepskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woo-cash Nie tylko Wawel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 12:26 Witam. Kilka lat temu miałem podobną przygodę z innymi czekoladkami, firmy H. (powiedzmy, że nazwę pominę). ;) Producent absolutnie wykluczył wówczas istnienie robaka w ich czekoladce (sic!), ale zaproponował przesłanie nowego opakowania. Odmówiłem, bo po takiej niespodziance jakoś przeszła mi chęć na te czekoladki. Do dziś bojkotuję firmę H. Mam nadzieję, że nie trafię kasztanków z robakiem, bo lubię kasztanki... Na razie lepiej nie będę ich kupować. ;) Pozdrawiam, Łukasz 'woo' Dąbrowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick zniszczenie wadliwej partii.. IP: 83.238.213.* 09.10.07, 12:37 myślę, że zniszczenie czekoladek z robakami będzie polegało na przemieleniu i dodaniu do nowej produkcji. Z resztą robaki w produktach spożywczych zdarzają znacznie częściej niż to się mówi. W wypadku czekolad, należy uważać na te z orzechami. Szwagierka kiedyś znalazła takie robaczki w czekoladzie Teravity a teściowa kiedyś znalazła martwego karalucha w kawie rozpuszczalnej Nescafe, ja znalazłem prusaki w torebce z rodzynkami. Z ciekawszych informacji z branży spożywczej: po wysuszeniu majeranku przesiewa się go przez sita by oddzielić myszy i ich odchody od przyprawy. Czasami lepiej nie wiedzieć co jemy i jak to powstaje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Znaczy sie zdrowa zywnosc. 09.10.07, 12:42 Skoro robakom smakuje to i nam powinno. One sa dluzej na Ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlopatka Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 12:44 Poponuje p.Figielowy każdorazowo do obiadu dokładać pare NIESZKODLIWYCH ROBAKÓW. Smacznego Panie Figiel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 12:47 A ja znalazłam robaki w płatkach NESTLE zwanych "Fitness & Fruits". Oczywiście nie zareklamuję, bo nawet gdybym wysłała do Nestle opakowanie wraz z robakiem i paragonem sklepowym to i tak by się wyparli i najprawdopodobniej zwalili by na sklep, potem na hurtownię. Reklamowanie zabierze dużo mojego czasu i mojej energii. Właściwie to nie wiadomo jak postępować w takich wypadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozaj Re: Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 16:37 robisz dokładne zdjęcia + ewentualnie filmy tak aby było widać znak producenta + naze produktu. Wysyłasz do nich paczke płatków po wcześniejszym kontakcie i domagasz się XXX zł, inaczej publikujesz wszystko i zachęcasz do tego również największe portale;). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vermil Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: 213.199.250.* 09.10.07, 12:48 ale się ładnie nazywa ten robal - zupełnie jak szrotówek kasztanowcowiaczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Robaki nieszkodliwe,życzymy smacznego ! IP: *.euronet.net.pl 09.10.07, 12:48 troche więcej białka w słodyczach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Willow Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: 217.96.126.* 09.10.07, 13:07 Jak im nie wstyd taka znana marka i takie niespodzianki. W zyciu juz do gęby nie wezmę Wawela Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Dobre, bo polskie. Dla wedkarzy. 09.10.07, 13:08 Takie haslo byloby lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowiecki Agent YAM yam YAM IP: 193.189.116.* 09.10.07, 13:13 A tak swoja droga dobra metoda na wyludzenie pieniedzy, wpakowac kilka robakow w cukierki i zadac odszkodowania :) -- www.ZbigniewZiobro.ORG -> "Doktor G. i Kaczmarek" (domena wystawiona na sprzedaż na swistaku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 13:15 Przez takie wypadku losowe tracą tylko klientów, no ale to już ich problem. Ja nie mam zamiaru płacić za coś co może zawierać takie niespodzianki... Wszystkim którzy zajadają się walwelskimi przysmakami życze SMACZNEGO - wszak to więcej białka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 13:21 To bardzo dobrze, że zwierzątka były żywe. Oznacza to, że czekoladki są zdrowe i nietrujące. Trzeba przyznać, że Wawel jest firmą proekologiczną. Larwy te nie zjedzą zbyt wiele, więc nie należy narzekać, dla smakoszy wyrobów Wawela ( Wawelu ?) zostanie ilość wystarczająca. Trzeba tylko żyjątka ostrożnie przenieść na inną pożywkę w przeciwnym razie grozi odpowiedzialność karna za znęcanie się nad zwierzętami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hau Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 13:27 Jeśli są robale to znaczy że czekoladki zdrowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Od dziś kupuję czekoladki tylko z WAWEL-u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 13:28 Produkt ekologiczny, nie schemizowany, na dodatek z wkładką mięsną (gratis), jednym słowem samo zdrowie. MNIAM :) . Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tun Również znalazłem kiedyś kilkanaście robaczków.. IP: *.is.net.pl 09.10.07, 13:31 Tylko nie w produktach wawelu, lecz podobnych sprzedawanych na wagę. Fuj ale to okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasztanek [...] IP: 62.29.253.* 09.10.07, 13:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu 09.10.07, 13:41 producent " ... nie ma sobie nic do zarzucenia, jeśli chodzi o jakiekolwiek zaniedbania". Co tylko potwierdza poziom abberacji polskich byznesmenów i ich managerów. Szacowna za komuny firma dziś hoduje robaki i nie ma sobie nic do zarzucenia. To ja chcę k... mać powrotu do komuny!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Żywe niespodzianki w czekoladkach Wawelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 13:50 Za takie coś na zachodzie wyplacono by milionowe odszkodowania a pseudo fabrykę zamknięto. Odpowiedz Link Zgłoś