Dodaj do ulubionych

Komisji ciag dalszy

IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 13:03
Jak pieknie, jak traumatycznie i zabawnie. Musze przyznac, ze ostatni akt tego przedstawienia jest bardzo interesujacy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zbigniew A co się stało Nałęczowi? IP: 80.48.20.* 19.07.03, 14:18
      Rano na chwilkę wyszedł i zmienił się nie do poznania. Przerywa co chwila
      wszystkim !!!

A w sumie to ciekawe kto kłamie?

Macie jekieś pomysły?
      • Gość: tomCrac nie wiem :| IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 14:21
        ale nie wygladalo to ciekawie 'mam powazne klopoty, prosze poprowadzic za mnie spotkanie' :|

klamie? to chyba proste jak drut.

Rokita zle zrobil, zachowal sie jak dziecko.
        • Gość: tomCrac a kobieta-owies? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 14:23
          gdziez sie ona podziala? na rozprawe pojechala? :))
          • Gość: Zbigniew Re: a kobieta-owies? IP: 80.48.20.* 19.07.03, 14:25
            Gość portalu: tomCrac napisał(a):

> gdziez sie ona podziala? na rozprawe pojechala? :))

Pewnie po owies do jedzenia:))
        • Gość: Zbigniew Re: nie wiem :| IP: 80.48.20.* 19.07.03, 14:26

> ale nie wygladalo to ciekawie 'mam powazne klopoty, prosze poprowadzic za
          mnie
          > spotkanie' :|
          >
          > klamie? to chyba proste jak drut.

Ci z Ministerstwa Kultury? Pod dygtando Jakubowskiej/Kwiatkowskiego?

Wybacz, ale nie śledzę tego na bieżąco tak dzisiaj włączyłem po pogoda nie
          bardzo:)
          • Gość: tomCrac ja sobie tak mysle IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 14:36
            ze glowny pion tworczy calej sprawy to: Czarzasty-Kwiatkowski-Jakubowska, ta Sokołowska juz troszke nizej, ale to ona przekonala Lopackiego i Galinska do wspolpracy. Rywin to tylko kolezka Kwiatka, ktory byl poslancem za posade i kase. Zauwaz, ze cala trojka nie przypomina sobie najwazniejszej dyskusji podczas spotkania u Szumielewicz, a dwa slowa pamietaja na 100%! Oczywiscie pewnie jest jeszcze kilkanascie osob w to zamieszanych, bo zeby cos takiego ukryc trzeba bylo sypnac w lape porzadnie.
            • Gość: Zbigniew Może masz rację IP: 80.48.20.* 19.07.03, 14:42
              To jest bardzo prawdopodobne, a Miller zupełnie bez winy?

Ps. Oglądam to na TVN24 i porównując obraz z TV4 różnica jest ogromna !!
              Wygląda to tak jakby w TV4 kręcili na sprzęcie sprzed drugiej wojny światowej:))
              Wszystko jest jakieś mdłe i bezbarwne (chodzi o jakość obrazu).
              Może TVP do czwórki dała sprzęt co zalegał w magazynach i miał już być oddany
              na złom:))
              • Gość: tomCrac Re: Może masz rację IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 14:50
                > To jest bardzo prawdopodobne, a Miller zupełnie bez winy?

Nie przypominam sobie dokladnie zeznan Millera, ale mysle ze najwieksza jego wina bylo kumpelstwo i to, ze w zamian za krycie reszty mialby nie jedna rzadowa telewizje, a trzy.

> Wszystko jest jakieś mdłe i bezbarwne (chodzi o jakość obrazu).

zgadza sie, to samo zauwazylem juz na poczatku, ale co tam, tvn24 juz nie mam :)

jak tam wczasy z daleka od cywilizacji?
                • Gość: Zbigniew Wczasy:) IP: 80.48.20.* 19.07.03, 14:59

> zgadza sie, to samo zauwazylem juz na poczatku, ale co tam, tvn24 juz nie
                  mam :
                  > )

A czemu nie masz?

> jak tam wczasy z daleka od cywilizacji?

W porządku:) Chociaż trochę brakowało mi miasta:)
                  Po gazety trzeba było jechać 12 kilometrów !! W okolicy dwa jeziorka zupełnie
                  czyściutkie i jedzenie było okej:))
                  Jeden dzień zawitaliśmy nad morze do Łeby:))
                  • Gość: tomCrac Re: Wczasy:) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 15:14
                    > A czemu nie masz?

bo nie mam kablowki, a na satelicie byla tylko przez chwile

> Po gazety trzeba było jechać 12 kilometrów !! W okolicy dwa jeziorka zupełnie
                    > czyściutkie i jedzenie było okej:))

12km?! a ja myslalem, ze bede na koncu cywilizacji jezeli sklep bedzie 2km ode mnie :))
                    • Gość: Zbigniew Re: Wczasy:) IP: 80.48.20.* 19.07.03, 15:23

> 12km?! a ja myslalem, ze bede na koncu cywilizacji jezeli sklep bedzie 2km
                      ode
                      > mnie :))

Nie no sklep był bliżej taki przemysłowo spożywczy:)) ale zupełnie bez gazet:))

A w tym co już były dostawali tylko 4 powtarzam cztery gazety wyborcze :))
                      • Gość: tomCrac Re: Wczasy:) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 15:32
                        > A w tym co już były dostawali tylko 4 powtarzam cztery gazety wyborcze :))

no niezle, stanowiles 25% dziennej sprzedazy gazet, fiu fiu :) ja pewnie niedlugo wybiore sie na taka wies, gdzie zasieg komorki jest tylko w jednym miejscu: kwadrat 2x2m na szczycie malej gorki, sklep 2km, Wyborczej nie widzialem :)
                        • Gość: Zbigniew Re: Wczasy:) IP: 80.48.20.* 19.07.03, 15:36

> no niezle, stanowiles 25% dziennej sprzedazy gazet, fiu fiu :) ja pewnie
                          niedlu
                          > go wybiore sie na taka wies, gdzie zasieg komorki jest tylko w jednym
                          miejscu:
                          > kwadrat 2x2m na szczycie malej gorki, sklep 2km, Wyborczej nie widzialem :)

Nie no dwa razy kupiłem w końcu wakacje:)) Dwa razy tez na wiadomości poszedłem
                          do samochodu radia posłuchać:)) Bo ani TV ani Radia nie było, za to raki jadłem
                          świeżo złowione:))

A ko mórka miała zasięg pod warunkiem, że nie miałem jej w kieszeni:))
              • seven Re: Może masz rację 19.07.03, 14:55
                Gość portalu: Zbigniew napisał(a):

> To jest bardzo prawdopodobne, a Miller zupełnie bez winy?

tez bym sie sklanial ku wersji tomCraca, a millery, wg mnie
                jest niewinny. po prstu mi nie pasuje jego udzial w takim
                'przedsiewzieciu'
                • Gość: tomCrac niby IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 15:18
                  cala Polska ma swoje typy, ale co z tego? komisja moze i tak wszystko udupic i nic konkretnego nie wykazac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka