Gość: avecracovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 01:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paganus Kontrtwórca po umie twierdzi... IP: *.wroclaw.mm.pl 20.10.07, 02:20 ... że jesteś rozumnym faectem. Ty lepiej piszesz ode mnie, ale moja drużyna gra lepiej. Zamienimy się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kontrtwórca po umie twierdzi... IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.07, 03:01 jaka "twoja" drużyna "gra lepiej"? Ten śmieszny Śląsk, co dostał straszne manto od Lechii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądry Obraza IP: *.warszawa.supermedia.pl 20.10.07, 16:22 Jak obraża Papieża, to jest nikim. Nie ma co się dziwić - to gazeta wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Woś Pan Buc IP: *.dsl.esoo.ru 20.10.07, 08:41 Nieładnie się pan wypowiedział, panie Pilch. I zapewne myśli pan, że słowa o pomocy JPII i opiece Matki Bożej nad Polską są niezwykle błyskotliwe. Hmmmm... A tak naprawdę świadczą tylko o kompletnym braku szacunku do tego, co w Polsce święte i piękne. Cóż, ponoć artystom wolno wiele. Ale najpierw trzeba tym artystą być... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fucktheduck Nie nadymaj się, bo wzlecisz do stratosfery IP: *.uoks.uj.edu.pl 20.10.07, 09:32 i spotkasz już teraz Twoich ulubieńców, o których śmiał wspomnieć heretyk Pilch. Odpowiedz Link Zgłoś
pastor [...] 20.10.07, 10:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic Panie Jerzy IP: *.hers.cable.ntl.com 20.10.07, 09:21 atmosfera w Cracovii przed derbami jest wystarczajaco zla i nie ma potrzeby jej pogarszac. Jeden z najbardziej znanych kibicow klubu nie powinien deklarowac niecheci do pojscia na stadion - cokolwiek sie bedzie dzialo. Jest Pan jedna z nielicznych osob, ktore o Cracovii pisaly dotad w pozytywnym swietle. Totez nie rozumiem, po co ta wypowiedz...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danhi odnosnie pierwszego pytania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.07, 09:51 a potop szwedzki i Jasna Góra, a wojna polsko-bolszewicka po I wojnie światowej, a wydarzenie lat 80. XX wieku w Polsce i rozpad Związku Radzieckiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślaczka Re: odnosnie pierwszego pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 11:28 Prawdziwy kibic nigdy przed jakimkolwiek meczem choćby z najlepszym przeciwnikiem nie powinnien mówić, że jego drużyna przegra (choć to jest prawda!!!). Szczerze to współczuje wam takich "kibiców". JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apple Re: odnosnie pierwszego pytania IP: 80.54.173.* 20.10.07, 12:27 Gdzie mozna obejrzec transmisje ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pro-Cracovia-nin Czy nie lepiej za patrona przyjąć Somoobronę? IP: *.chello.pl 20.10.07, 12:34 Podobnie jak Cracovia pasy biało-czerwone ma też Samoobrona - tylko że poziome - i przynosiła widocznie pecha tej drużynie? Może zniknięcie Samoobrony ze sceny politycznej odwróci dotychczasowy niefart Cracovii. Jako 75 letni kibic z Gdańska mam sentyment do Cracovii podobnie jak JPII, ale w moce nadprzyrodzone radzę nie wierzyć tylko w solidne rzemiosło piłkarskie. Życzę zwycięstwa z Wisłą. Odpowiedz Link Zgłoś
pass1 Cham i prostak 20.10.07, 13:30 Szkoda - mimo wszystkich różnic poglądów, uważałem go za faceta z klasą. Nie spodziewałem się tego po nim :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apple Re: Cham i prostak IP: 80.54.173.* 20.10.07, 13:43 Napisze mi ktos gdzie bede mogl zobaczyc jak kibice z Krakowa ktorzy chodza na policyjny klub beda dostawac po lbie od Cracovii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Cham i prostak IP: 217.153.84.* 20.10.07, 17:30 mozna wiedzieć, dlaczego cham i prostak? bo nie bardzo wiem o co ci chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic no wlasnie... IP: *.hers.cable.ntl.com 20.10.07, 13:43 Wlasnie Panski tekst od Matce Boskiej wyladowal na cytacie dnia sport.pl - tylko pogratulowac!!! :-( Darmowa reklama klubu. Jeszcze raz - pamietam Panskie swietne teksty o Cracovii w 'Polityce' i 'Dzienniku', ale teraz troche Pan poszedl po bandzie. Szkoda... Niech Pan sie pokaja i zabierze te narzeczona na stadion :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wieslaw Jehowa [...] IP: *.tgnet.cz 20.10.07, 19:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi [...] IP: *.citynet.pl 21.10.07, 11:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OUVER PISARZ IP: 83.238.175.* 21.10.07, 12:34 I TAK SIę WłAśNIE KOKIETUJE.TYLKO KOGO WISłę,CZYTELNIKA CZY NAżECZONą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapelunio stan wojenny w wydaniu filipiaka IP: 195.20.2.* 21.10.07, 13:24 Niech Pilch wreszcie coś powie o tym co się wyprawia z kibicami. Będzie na następnych derbach Filipiak, Tabisz i 2 tyś policji przebranych za kibiców.Wstyd i hańba na całą Polskę.Pałowanie dzieci pod stadionem. Wywożenie na komendę kogo popadnie dla zrobienia derbowych statystyk. Trybuna dla gości to,żenada cofamy się do czasów Jaruzela. Niech każdy,milczy,milczy to apetyt na pusty stadion będzie większy Odpowiedz Link Zgłoś