Gość: Soner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 09:39 A teraz będzie zemsta niedźwiedzicy ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 09:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euo67 Biedny mis IP: *.fbx.proxad.net 22.10.07, 09:58 Co za durni ludzie, nalezalo go tylko wystraszyc, w 4 osoby to nie problem. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Biedny mis 22.10.07, 10:10 Musiał być to na prawdę mały niedźwiadek, a nie niedźwiedź, skoro udało im się go utopić. Duże zwierze było by zbyt silne! Odpowiedz Link Zgłoś
izdejmijmitehalke Mogli powiedzieć, że im ze schodów spadł. 22.10.07, 10:24 I wpadł prosto do rzeki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miu zabili MALEGO misia :( przeciez by uciekl IP: *.acn.waw.pl 22.10.07, 10:34 Mis widzial, ze maja przewage, wystarczylo go puscic, ucieklby przestraszony. BESTIALSTWO! Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb zjadł i uciekł 22.10.07, 10:55 > Mis widzial, ze maja przewage, wystarczylo go puscic, ucieklby > przestraszony. Taa.... uciekł, ale w stronę czterech turystów. > BESTIALSTWO! Wodogłowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man To proste! Turyści głosowali na PO, dlatego IP: *.gdynia.mm.pl 22.10.07, 11:02 Wyborcza ogłosiła, że winny był niedźwiedź. Gdyby to byli sympatycy PiS-u, tytuł by brzmiał: " Fanatyczni wyborcy PiS-u z zimną krwią bestialsko zamordowali małego niedźwiadka!" Odpowiedz Link Zgłoś
bun01 Zmień lekarza 22.10.07, 11:23 albo zacznij juz stosować te mocniejsze prochy i popijaj wódką - to Cie uleczy i wyciszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miu Do Lmblmb IP: *.acn.waw.pl 22.10.07, 13:49 Lmblmb to ty masz wodoglowie od urodzenia. Albo jestes na poziomie tych sadystow. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Przecież widzę, że to do mnie, bałwanie. 23.10.07, 12:31 Gość portalu: miu napisał(a): > Lmblmb to ty masz wodoglowie od urodzenia. Tak, z trudem uderzam w klawisze. > Albo jestes na poziomie tych sadystow. Zapewne łączy mnie z nimi niechęć do bycia zjedzonym przez misia. Odpowiedz Link Zgłoś
isnb.progresja Oni zakatowali tego misia dla zabawy! 22.10.07, 12:01 Jeden mały niedźwiedź nie jest groźny dla 4 dorosłych mężczyzn. Straszne obrażenia: otarcia naskórka! Ha ha! Zamordowali go w okrutny i bestialski sposób! Wystarczyłoby spojrzeć na ich facjaty żeby mieć pewność. Coś mi się tak widzi że na profesorów filologii nie wyglądają... Odpowiedz Link Zgłoś
al_paga Re: Oni zakatowali tego misia dla zabawy! 22.10.07, 12:16 isnb.progresja napisał: > Zamordowali go w okrutny i bestialski sposób (...) Kara śmierci będzie adekwatna dla tych czterech zwyrodnialców. Śmierć za śmierć!!! hahahahhahahahahahahahhaaahahahhahaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Oni zakatowali tego misia dla zabawy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 12:27 z czego się śmiejesz bezmyślna istoto ? bawi cię bestialskie zamordowanie rocznego misia przez czterech zwyrodnialców ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igo Re: Oni zakatowali tego misia dla zabawy! IP: 212.191.132.* 22.10.07, 13:48 Wiesz, jestem facetem, ale łza się w oku kręci. Smutno mi tak jak Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
al_paga Re: Oni zakatowali tego misia dla zabawy! 22.10.07, 19:39 Czy ty podobnie się litujesz nad małymi dziećmi, które są katowane codziennie w polskich domach? Bardzo wątpię! Ciebie przecież obchodzi miś, który mógł zabić kilka osób. Jesteś śmieszna z tym "zamordowali", albo "umarł", wiesz co? postaw temu misiowi pomnik na cmentarzu z tablicą pamiątkową. Większej głupoty dawno nie słyszałem. A poza tym to nosisz buty skórzane, pasek, portfel skórzany? A wiesz, że te rzeczy pochodzą z "morderstwa"? Odpowiedz Link Zgłoś
rosol4 Re: Oni zakatowali tego misia dla zabawy! 22.10.07, 13:50 isnb.progresja napisał: > Jeden mały niedźwiedź nie jest groźny dla 4 dorosłych mężczyzn. Straszne Ta sa objawy choroby spolecznej. Ta sa efekty ksztalenia i wychowania mlodzierzy. Tak samo by uczynili spotykajac biedaka z gor powracajacego z glosowania na PiS. Cynicznie by go napoili z zagrycha a pozniej do wody jak SBcy z ksiedzem. To nie byl indywidualista, to byla grupa. Smutne lae prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tonio Re: zabili MALEGO misia :( przeciez by uciekl IP: 88.140.241.* 22.10.07, 12:37 To jest przestepstwo bo niedzwiedzie sa chronione przez prawo. Powinni byc ukarani i dodatkowo musza zaplacic za kupienie i przetransportowanie nowego niedzwiedzia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaktus Re: Biedny mis IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.10.07, 11:12 Niedźwiadek był wielkości owczarka niemieckiego, turystów (wg mnie sadystów) było sześciu. Pewno wystarczyło pokrzyczeć a miś by uciekł. Powinni trafić do więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manhu Re: Biedny mis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 10:22 Też tak pomyślałem. No nie tak samo:) Otóż znając głupotę polskich sądów to teraz mogą liczyć na proces o znęcanie się nad zwierzęciem. Odpowiedz Link Zgłoś
izdejmijmitehalke Kaczyński powie że to byli wyborcy PO. 22.10.07, 10:25 A miś był sprawiedliwy i miał prawo na swoim terenie walczyć o Joaninę, sorki słoninę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuł w takim razie nie słoninę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 11:13 w takim razie nie słoninę tylko pietruszkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tatra Niedzwiadek to PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 12:27 turysci to: PO, SLD, UD i PSL, kto ma uszy niechaj słucha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!! A przecież wiemy że to byli wyborcy LiD, prawda?!? IP: *.ghnet.pl 22.10.07, 20:13 !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta Re: Biedny mis IP: *.botany.gu.se 22.10.07, 11:33 Pewnie: mis dobral sie do plecaka, a oni zaczeli rzucac kamieniami. No to misiu sie wkurzyl. Rannego dobieli. chlop zywemu nie przepusci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta Re: Biedny mis IP: *.botany.gu.se 22.10.07, 11:33 Pewnie: mis dobral sie do plecaka, a oni zaczeli rzucac kamieniami. No to misiu sie wkurzyl. Rannego dobieli. chlop zywemu nie przepusci? Odpowiedz Link Zgłoś
dar61 {Titta'o} - wołacz: [misiO], a nie [misiU]... 22.10.07, 13:04 ...bareizmom mówimy PRECZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza prawdziwi "miłośnicy przyrody" IP: *.crowley.pl 22.10.07, 13:50 no tak, najpierw zwabili smakołykami "misia", a później "sku...la" zabili.... CO ZA DURNIE Odpowiedz Link Zgłoś
lech.taczka Tatry: Broniąc się przed niedźwiedziem, utopili... 22.10.07, 09:40 Aż mi sie żal zrobiło miśka, ale w końcu on też ich na kawę nie chciał zaprosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Tatry: Broniąc się przed niedźwiedziem, utopili... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 09:40 Trochę to grubymi nićmi szyte... Niedźwiedź był wściekły czy co? I jak go utrzymali w tym, potoku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grizzly Tatry: Broniąc się przed niedźwiedziem, utopili... IP: *.netia.com.pl 22.10.07, 09:40 Jak można było niedźwiadka utopić w potoku. Toż to metody rodem z PRL'u! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! to był nieszczęśliwy wypadek IP: *.range81-154.btcentralplus.com 22.10.07, 09:52 Pruszków kontra Wołomin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoBo UB IP: *.punkt.pl 22.10.07, 09:57 Bo oni byli tam, gdzie kiedyś stał Grzegorz Piotrowski i TVN z Gazetą Wyborczą, dlatego przepuścili udany atak na polskiego, prawowitego misia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniula9 Tatry: Broniąc się przed niedźwiedziem, utopili... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 09:41 Wielki wyczyn, utopić młodego misia w 4 osoby. Po prostu sadyści. Jeśli udało im sie misia wciągnąć do wody i utopić to równie dobrze mogliby przed nim uciec. Liczę, że za to odpowiedzą przed sądem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoBo Ziobro IP: *.punkt.pl 22.10.07, 09:58 I powinni zawisnąć za poślednie ziobro, jak ten wstrętny Janosik? Ziobry już nie ma :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Uciec przed misiem? A wiesz, jak miś umie zasuwać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 10:15 Ben Johnson na sterydach mógłby nie dać rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Uciec przed misiem? A wiesz, jak miś umie zas IP: 82.177.11.* 22.10.07, 10:39 odganiając sie przed mogli spokojnie odejść, zejść niżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Uciec przed misiem? A wiesz, jak miś umie zas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 11:11 Gość portalu: Jaro napisał(a): > odganiając sie przed mogli spokojnie odejść, zejść niżej. Ani Ty, ani ja nie wiemy, jak to wyglądało. Pomijając to, że to "niżej" mogło oznaczać dolinkę, a nie Zakopane, zdumiewa mnie, że wymagasz od normalnych ludzi, aby w ekstremalnej (dla nich przynajmniej) sytuacji myśleli o taktyce pola walki! Ale skoro znajdują się tacy, co rzucają gromy na emeryta, który zaatakowany nożami przez dwóch małolatów zabija napastników nożem jednego z nich, broniąc się na oślep (autentyczny przypadek sprzed kilku lat; gość się potem zabił po jakimś oskarżającym go artykule), nic mnie już nie zdziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Uciec przed misiem? A wiesz, jak miś umie zas IP: 82.177.11.* 22.10.07, 12:11 Wojtek, zastanów się please - utopili go, czyli trzymali go pod wodą, czyli nic mógł im zrobić bo taka była ich siła (4 facetów i młody misiek). Po co go zaciągnęli do wody? Wybitni stratedzy stwierdzili, że go utopią, ciekawe czy każdy go trzymał za łapę? Ich zeznania są niespójne, pewnie zwabili go na jedzenie z plecaka, potem go kijami zabili, i żeby mieć alibi wrzucili do wody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Uciec przed misiem? A wiesz, jak miś umie zas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 12:44 Gość portalu: Jaro napisał(a): > Wojtek, zastanów się please - utopili go, czyli trzymali go pod > wodą, czyli nic mógł im zrobić bo taka była ich siła (4 facetów i > młody misiek). Po co go zaciągnęli do wody? Wybitni stratedzy > stwierdzili, że go utopią, ciekawe czy każdy go trzymał za łapę? Tak czy inaczej, nie wiemy, jak było. Prawie na pewno spanikowali, bo mały miś czy duży - zęby i pazury ma tak samo ostre. I tak mieli szczęście, że w pobliży nie było mamusi ;) Aha, kocham zwierzęta, ale na pewno nie zastanawiałbym się, co miś ma na myśli, biegnąc ku mnie, i czy gdy dostanie w zęby, będzie miał już dość, czy nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciamej Re: Uciec przed misiem? A wiesz, jak miś umie zas 22.10.07, 12:17 faktycznie nie wiemy jak to bylo, ale nie potrafie zrozumiec dlaczego nie udalo im sie tego misia najzwyczajniej przegonic, a to ze zeznania swiadkow sa niespojne podpowiada, ze cos jednak jest na rzeczy... mam nadzieje ze prokuratura sie tym zajmie i rzeczowo podejdzie do wyjasnienia tego zajscia co do tego emeryta to slyszalem o tym i faktycznie ataki na niego byly bezsensownym chamstwem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Tatry: Broniąc się przed niedźwiedziem, utopili... 22.10.07, 09:41 Proponuję teraz utopić tych turystów. Albo przynajmniej podtopić. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Tatry: Broniąc się przed niedźwiedziem, utopi 22.10.07, 10:31 A może przetopić? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: Tatry: Broniąc się przed niedźwiedziem, utopi 22.10.07, 09:41 Tak się właśnie zaczyna wykluwać nowa jakość, za PiSu takich zdarzeń nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westman Block Re: Tatry: Broniąc się przed niedźwiedziem, utopi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 09:57 wesoly_siewca_pesymizmu napisała: > Tak się właśnie zaczyna wykluwać nowa jakość, za PiSu takich zdarzeń nie było. Osiołku, to ostatnie dni PiSu. Jego elektorat jest zrozpaczony i popełnia takie okropne czyny. Odpowiedz Link Zgłoś
tmeic Tatry: Broniąc się przed niedźwiedziem, utopili... 22.10.07, 09:41 Nie mogę oprzeć się wrażeniu, że było odwrotnie i to "turyści" (czterech byczków) zaatakowali niedźwiedzia. Obym się mylił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Tatry: Broniąc się przed niedźwiedziem, utopi IP: 81.210.19.* 22.10.07, 10:27 > Nie mogę oprzeć się wrażeniu, że było odwrotnie i to "turyści" > (czterech byczków) zaatakowali niedźwiedzia. Obym się mylił. Tak - koniec pazdziernika, a tu czterech byczkow sobie idzie na wycieczke w Chocholowksa niedzwiedzia utopic... Jeszcze rozumiem w lipcu, kiedy mnostwo motlochu i dresiarstwa lazi po gorach ale teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
alejajaniemaco Co na to nowa pani minister sprawiedliwosci ??? 22.10.07, 09:41 Beata Sawicka ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Mordo Ty moja! IP: *.range81-154.btcentralplus.com 22.10.07, 09:44 takie posty to balsam - dawaj jeszcze!!! Na przykład: co na to Bagsik - minister finansów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Mordo Ty moja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 10:02 o widzę, że tworzy sie kącik przegranych:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulisse Re: Mordo Ty moja! 22.10.07, 11:10 Lza sie w oku kreci; te wieczorki z Begerowa, kabareciki z Romanem, biesiady z Endriu i Lyzwa. A mialo byc tak pieknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.oseł Tatry: Broniąc się przed niedźwiedziem, utopili... IP: *.pronet.lublin.pl 22.10.07, 09:45 Mówiły znaki na Niebie i Ziemi, że od dzisiaj będzie inaczej...,ale żeby aż tak brutalnie. Za IV RP było to nie do pomyslenia. ps. Wiemy już co może zrobić 4 wqrwionych turystów, ale co mogą zrobić dwie obdarte nie tylko z pierza kaczki...? Odpowiedz Link Zgłoś
yagres Re: Tatry: Broniąc się przed niedźwiedziem, utopi 22.10.07, 09:46 Tytuł wiadomości powinien brzmieć: "Czterej chuliganów utopiło w Tatrach niedźwiadka" Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyk444 Sadystycznie mordercy i tyle 22.10.07, 09:46 Jak mieli tyle siły, to mogli inaczej postąpić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Tatry: Broniąc się przed niedźwiedziem, utopili.. IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.07, 09:46 Mówiłem bacy aby nie żartował i nie przebieral się za misia chcąc postraszyć turystów, i oto efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Turyści byli z Pruszkowa a misio ważył 30 kg IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.10.07, 09:47 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triad Re: Turyści byli z Pruszkowa a misio ważył 30 kg IP: *.icpnet.pl 22.10.07, 09:48 Nawet karki z Pruszkowa nie byłyby w stanie utopić niedźwiedzia. O co tu chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Turyści byli z Pruszkowa a misio ważył 30 kg 22.10.07, 10:15 O to chodzi, ze to pewnie był jeszcze dzieciak, a nie dorosły niedźwiedź! Jak mieli tyle siły, żeby go złapać i utopić, to równie dobrze by mogli go przepędzić! Zwykłe ch..e to były, sadyści, a nie turyści!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! a kot popełnił samobójstwo! IP: *.range81-154.btcentralplus.com 22.10.07, 09:49 jak się dowiedział o wyniku wyborów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkuth gratulacje !!! ale turyści ??? IP: *.man.poznan.pl 22.10.07, 09:49 gratuluję !!! teraz każdy z jednej łapy może zrobić sobie naszyjnik. ALE CZY NA PEWNO BYLI TO ZWYKLI TURYŚCI A NIE SPORTOWCY NA ZGRUPOWANIU NP. ZAPAŚNICY? chyba, że misiu był jak warchlak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Tatry: Broniąc się przed niedźwiedziem, utopili.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 09:51 jak pami.ętam to niedzwiedzie s.ą pod ochrona a turysci nie Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: Tatry: Broniąc się przed niedźwiedziem, utopi 22.10.07, 11:10 > jak pami.ętam to niedzwiedzie s.ą pod ochrona a turysci nie no nie wime. Za zabicie turysty grozi 25 lat, za zabicie niedźwiedzia nie koniecznie. Tak więc turyści są pod większą ochroną Odpowiedz Link Zgłoś
bbjot Tatry: Broniąc się przed niedźwiedziem, utopili.. 22.10.07, 09:52 Mimo wszystko szkoda misia. Odpowiedz Link Zgłoś
holewiusz Tatry: Broniąc się przed niedźwiedziem, utopili.. 22.10.07, 09:52 przekazać wiadomość niedźwiedziom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewolwer Hołota! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 09:54 potrafili zaciągnąć zwierzę do potoku i go utopić. Biedni i bezbronni Mordercy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo wszędzie tylko o wyborach IP: *.171.76.162.crowley.pl 22.10.07, 09:55 dajcie już spokój kaczyńskiemu Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Jeszcze tego ze Wschodu utopić w Bałtyku! 22.10.07, 09:56 Przywiązać do rury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tun Teraz powinni odpowiedziec przed sądem! IP: *.is.net.pl 22.10.07, 09:56 Chyba nikomu nie wmówią, że to w obronie własnej? Skoro byli wstanie MŁODEGO niedźwiedzia wciągnąć do potoku i trzymać na tyle długo aż go utopili to dlaczego nie byli w stanie pozbyć się natrętnika? lub zwyczajnie uciec? po prostu chojraki popiły i chciały pokazać co to nei oni! gdzie tu sprawiedliwość :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzecia fala cos tu smierdzi IP: *.novartis.com 22.10.07, 10:10 no dla mnie to wyglada na morderstwo jesli nie przekroczenie obrony koniecznej. Zakladajac ze mody mis zatakowal jednego z nich to pozostaych 3 pomoglo mu odgonic napastnika. i w penym momencie 4 kolesi wzielo zwierzaka (zagonilo?) do wody i zamiast uciekac siedzieli na nim tak dlugo az sie utopil. No gdyby ktos tak zrobil z napastnikiem czlowiekiem to poszedl by siedziec prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tera Re: cos tu smierdzi IP: *.aster.pl 22.10.07, 10:53 czy policja odnalazla zwloki niedzwiadka? bo moze kretyni chcieli sprzedac sobie skorke tudziez zdobyc mysliwskie trofea, zeby moc imponowac swoim dresiarskim laskom? Odpowiedz Link Zgłoś
ciamej Re: cos tu smierdzi 22.10.07, 12:29 > czy policja odnalazla zwloki niedzwiadka? przeczytaj artykul jeszcze raz, ale uwaznie, to poznasz odpowiedz na dreczace cie pytanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kerim oj tak, śmierdząca sprawa IP: *.acn.waw.pl 22.10.07, 11:49 Ja też myślę że cos tu jest podejżane. Niech sprawdzą, czy go najpierw nie zgwałcili. a oni mają tylko legkie zadrapania......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kerim oj tak, śmierdząca sprawa IP: *.acn.waw.pl 22.10.07, 12:49 Ja też myślę że cos tu jest podejżane. Niech sprawdzą, czy go najpierw nie zgwałcili. a oni mają tylko legkie zadrapania......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszmatylda Tatry: Broniąc się przed niedźwiedziem, utopili.. IP: *.crowley.pl 22.10.07, 09:57 Trzeba byc kanalia to tylko potrafi człowiek Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtomeg Mordercy! Teraz zajmie się Wami Ziobro! IP: 193.96.194.* 22.10.07, 09:58 We 4 na jednego misia! Odpowiedz Link Zgłoś