Gość: Viking IP: *.bci.net.pl 24.07.03, 09:56 Wstyd i obciach! I oni mają reprezentować Polskę??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: timmy Re: FC Metz - Wisła 4:0 w sparingu IP: 213.171.63.* 24.07.03, 13:42 No lepiej niech Legia reprezentuje, po tym jak baty od trzecioligowcow dostala.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukk Re: FC Metz - Wisła 4:0 w sparingu IP: chopena:* / 192.168.0.* 24.07.03, 16:28 Obciach???? Stary na ktorym ty swiecie zyjesz??? Czy wiesz na czym polegaja sparingi. Otoz Ci wytlumacze. Moze juz glupot nie bedziesz pisal wiecej. Polegaja na tym aby sprawdzic rozne warianty gry i rozne ustawienaia zawodnikow. Poza tym sparingi rozgrywa sie na zgrupowaniach albo zara po. Dlatego tez zawodnicy sa troche zmeczeni. Wiec nie pisz o wstydzie i obciachu. Nie interesuje mnie kogo kibicem jestes. Btw ja nie jestem kibicem Wisly. Jestem bylym zawodnikiem Cracovii. To dodalem tak abys mnie nie posadzil o jakakolwiek stronniczosc. Dajcie Wisle spokoj. Za duzo psow sie na nich ostatnio wiesza. Moze w tym sezonie zagraja lepiej niz w zeszlym??? Kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amrik Omonia Nikozja - Wisła 4:0. BRAWO!!! IP: 207.109.138.* 24.07.03, 20:23 Odpowiedz Link Zgłoś