Gość: ziobro IP: *.kap.citynet.pl / 192.168.1.* / *.kap.citynet.pl 26.07.03, 16:29 Masz firmę, potrzebujesz koszty? Umowa zlecenie, o dzieło, o pracę dowolne wynagrodzenie - płacisz mi tylko zus, reszta to twój czysty zysk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mikolaj7 Re: masz firme - potrzebujesz koszty?potrzebuje IP: *.swipnet.se 26.07.03, 19:24 Gość portalu: ziobro napisał(a): > Masz firmę, potrzebujesz koszty? Umowa zlecenie, o dzieło, o pracę dowolne > wynagrodzenie - płacisz mi tylko zus, reszta to twój czysty zysk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziobro Re: masz firme - potrzebujesz koszty?potrzebuje IP: *.kap.citynet.pl / 192.168.1.* / *.kap.citynet.pl 26.07.03, 19:27 A DOKŁADNIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: masz firme - potrzebujesz koszty?potrzebuje IP: *.swipnet.se 26.07.03, 19:28 Gość portalu: ziobro napisał(a): > A DOKŁADNIE?ide na calosc z sebastianem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEBASTIAN Re: masz firme - potrzebujesz koszty?potrzebuje IP: *.biezanow.net 27.07.03, 15:21 > > A DOKŁADNIE?ide na calosc z sebastianem JA CHCE TYLKO MOJEGO MICHALA, NIKT INNY MNIE NIE ZASPOKOI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: masz firme - potrzebujesz koszty?potrzebuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.03, 15:27 nie próbowałaś ze mną żałuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR wszystko da sie nadrobic IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 15:30 Gość portalu: xxx napisał(a): > nie próbowałaś ze mną żałuj. sebastian lubi trojkaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: masz firme - potrzebujesz koszty?potrzebuje IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 15:27 SEBASTIAN napisał: > ide moj mily....... do wieczora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL jestem zainteresowany IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 15:28 ARTURKRAUZE@HOTMAIL.COM szpiro@gazeta.pl pisz. chetnie sie umowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: masz firme - potrzebujesz koszty? IP: *.client.attbi.com 27.07.03, 17:00 Gość portalu: ziobro napisał(a): > Masz firmę, potrzebujesz koszty? Umowa zlecenie, o dzieło, o pracę dowolne > wynagrodzenie - płacisz mi tylko zus, reszta to twój czysty zysk a ty ziobro teraz? gdzie papuc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 petent najlepszy chociaz obzarty IP: *.swipnet.se 27.07.03, 17:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR pudlujesz........ IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 17:20 przystawiasz sie do samych normalnych, szwedzki G E J U, szpiro vel MICHALE, ARTURZE, PETENCIE, mikolaj 7 itd Odpowiedz Link Zgłoś