moreczka1 08.11.07, 14:30 Witam, czy jest na forum ktoś kto odbiera mieszkanie na ul. Tuchowskiej (Osiedle Plejady)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grzes Re: Plejady- Wawel Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 20:55 tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia PILNE!!!!!Plejady- Wawel Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 15:45 Witam , przymierzam sie do kupna mieszkania w inwestycji Plejady Wawel service - prosze o wszlekiego rodzaju informacje, które pozwoliłyby mi dokonac decyzji czy warto! Głównie chodzi mi o dewelopera, kwestie wykonczen, cen, ewentualnych problemów w trakcie budowy. To dla mnie bardzo ważne- chce wiedziec czy WARTO kupić tam mieszkanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PILNE!!!!!Plejady- Wawel Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 15:36 Poczytaj dyskusje na forum o W-S i sam zdecyduj. Odpowiedz Link Zgłoś
sam1313 Re: Plejady- Wawel Service 29.01.08, 18:14 Ja właśnie przymierzam sie kupic u nich mieszkanie na Plejady i nei ukrywam ze po opiniach o nich mam mieszane uczucia :( Dostałem projekt umowy przedwstepnej ale jest tam kilka niejasności : ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donia Re: Plejady- Wawel Service IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.08, 15:57 Nie podpisujcie!!!!!polecam Krakoin sa solidni i podpisuja umowe przedwstępną w formie aktu notarialnego.niestety dowiedziałam sie o tym zbyt poźno. Odpowiedz Link Zgłoś
sam1313 Re: Plejady- Wawel Service 21.02.08, 07:55 NO już podpisałem. Mam nadzieje że nei bedzie "schodów" :( Odpowiedz Link Zgłoś
florekk Re: Plejady- Wawel Service 22.02.08, 08:18 sam1313 czy moglbys odezwac sie do mnie na prv... mail powinien w autorze. F Odpowiedz Link Zgłoś
hipopotamy Re: Plejady- Wawel Service 30.06.08, 14:45 Witam ... prosze o info na temat mieszkan na ul. Tuchoswkiej budynek 4a ... wszytko tam jest ok ? ... wiem ze nie maja odbioru technicznego ... zna ktos moze jakies szczegoly ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jermig Re: Plejady- Wawel Service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.08, 14:54 z tego co wiem, to mieszkania w tym bloku sprzedaje firma Plejady Ska, ale są w ofercie Wawel-Service'u. Jak dla mnie to jakaś kombinacja z wykupem prawie całego bloku, aby wykazać większą sprzedaż wcześniej i uzyskać kredyt lub coś w tym stylu. Jeśli chodzi o same mieszkania - w niektórych ludzie już się urządzają. Co do odbioru technicznego to chyba chodzi o tzw. pozwolenie na użytkowanie. Podobno już wezwali INB do dokonania odbioru, a ten ma 21 dni na wyznaczenie terminu odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
sam1313 Re: Plejady- Wawel Service 10.07.08, 07:42 Dzisiaj ma być pierwsze zebranei wspólnoty jeżeli chodzi o ten blok więc może się czegoś dowiem na temat odbioru. Mieszkania jeszcze są więc można spokojnie przyjść i oglądnąć. Ogólnie OK choć wykończenie pozostawia wiele do zyczenia co przekłada się na spore koszty jak już malujesz i starasz się doprowadzic ściany do nalezytego porządku. Dla wszystkich co kupili a jeszcze nei odebrali: sprawdźcie przy odbiorze wszystko co tylko się da bo jest trochę mankamentów: od ścian (krzywizny, brak rogów) po drzwi (spaczone) a zakończywszy na instalacji elektrycznej (brak napięcie, przewiercone przewody - wiem z własnego doświadczenia. Niestety z tego co wiem to było już kilka firm budowlanych i tym podobnych i jak widac jedna "lepsza" od drugiej - doprosić się o coś to walka z wiatrakami (taka łaske robią żeby zrobic poprawki jakby metr tego mieszkania kosztował 1.000 zł.). Pozdrawiam przyszłych sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Plejady- Wawel Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 22:46 Niestety budynek w dalszym ciagu nei ma odbioru końcowego choc w akcie notarialnym jest zapis że miał byc do końca czerwca. Jezeli ktos sie zastanawia nad kupnem to proponuje się wstrzymać bo główny inwestor nieco gra w ..... z tym odborem a sama firma wykonawcza pana Barana to najgorszy chłam jaki może byc Odpowiedz Link Zgłoś