zielonki 12.11.07, 19:37 Ingarden będzie walił klocek na rondzie grunwaldzkim. Ciekawym niezmiernie Twojej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
helenka17 Opinia: 12.11.07, 19:55 zmień źródła informacji. Obecne wprowadzają Cię w błąd - niestety. H. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: żródełko 12.11.07, 19:58 moje źródełko tak powiada, że wygrali konkurs na koncepcje zagospodarowania. I jeszcze mają im z budżetu za to zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 A to ciekawe 12.11.07, 20:01 ... bo napisałeś coś innego. O klocku itp... H. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: No i co Ty na to Helenko? 12.11.07, 19:57 Po pierwsze: to jednak nie będzie klocek. Po drugie: kto chciał, ten się z opinią Helenki zapoznał, trza być czujnym;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: No i co Ty na to Helenko? 12.11.07, 20:01 Może to tylko plotki. Ulżyło mi. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Przypominam nieśmiało 12.11.07, 20:02 ...w ślad za badaczami mediów,że plotka to jedynie KANAŁ przekazu,a nie TREŚĆ. H. Odpowiedz Link Zgłoś
o13y ano plotki 12.11.07, 20:20 niebawem pewnie zawiśnie na łamach, można się będzie przekonać jak to z tym klockiem. Ale, owszem, klocek to-to nie jest :-) Co do płacenia. Konkursy mają to do siebie, że zwycięzcom sie płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Panno młoda, młoda panno 12.11.07, 20:10 Krygujesz się. A ja mam chyba uprzedzenia. Nie wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 No przecież. 12.11.07, 20:36 Wystawa w Muzeum Inzynierii Miejskiej.Zachęcam. H. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: No przecież. 12.11.07, 20:44 Chciałem sie właśnie za Twoja namową przespacerować tam, a tu psikus. Muzeum Inżynierii Miejskiej Nie istnieje! Coś masz słabych informatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Spada, spada. 12.11.07, 21:39 Brak Kiko daje znać o sobie.Ale niech tam, widzę , że porazka z Adolfem nie pomogła. Zatem wskaż mi - Serdeńko - w którym to miejscu zachęcałam (namawiałam) do przespacerowania się do Muzeum Inzynierii Miejskiej? Czy czasownik ( w bezokoliczniku)"przespacerować" (się)kojarzy Ci się JEDYNIE z Internetem? (hm...) Czy to prawda,że jesli czegoś nie ma w Googlach, to nie wiadomo, czy w ogóle istnieje? Skąd przypuszczenie, że korzystam z informatorów? (bo Ty już potwierdziłeś,że korzystasz)? No i tak. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Chyba to oczywiste. 12.11.07, 21:48 Przykro mi,że takie rzeczy musze Ci tłumaczyć. Jak w googlach nie znajdziesz to tego nie ma! Może jeszcze być w w archigooglach. Jesteś totalnie nieprzystosowana do współczesności. Co oczywiście może mieć też swój urok. Ze swej strony ja zawsze będę Cię namawiał do spacerów bo to zdrowe i jak sie ma oczy otwarte to może być nawet ciekawe. Ale o tym Ty bardzo dobrze przecież wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Przypadkowo 12.11.07, 22:08 wyszukałam nie tak dawno temu przykład czegoś, co istnieje, a w googlach - NIET. Mazowiecki wciąż się kłania Pani Rzecznik krzywi się Kuroń chodzi rozchełstany I wyraża brzydko się Ten Rokita jest za młody A Wałęsie urósł brzuch Michnik już wychodzi z mody A Kaczyńskich to jest dwóch. Było jeszcze coś takiego: "Ta Cywińska ma warkoczyk A Olszewski stroszy brwi Bujak , nawet jak podskoczy To ma metr pięćdziesiąt trzy" Tego nie ma w Googlach.W Archigooglach też. CBDO H. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Przypadkowo 08.10.13, 07:58 To w rzeczywistości szło tak: Mazowiecki wciąż się kłania Pani Rzecznik krzywi się Kuroń chodzi rozchełstany I do tego brzydko klnie Ten Rokita jest za młody A Wałęsie urósł brzuch Michnik już wychodzi z mody A Kaczyńskich to jest dwóch. Ta Cywińska ma warkoczyk A Łapicki czerni brwi Bugaj, nawet jak podskoczy To ma metr pięćdziesiąt trzy Baltzerovitzsch to krótkowidz I niech się odchodza sam. No i już się lepiej robi No i już weselej nam. Niestety poza refremem tej kabaretowej piosenki (prezentowanej mi.in w "Powtórce z rozywki" na antenie radiowe "Trujki" we wczesnych latach 90-tych) nie pamiętam nic. Google także nie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
redaktor.traktor Re: Przypadkowo 08.10.13, 19:43 google nie pamięta, ale autor pewnie tak, jakby co możecie pytać Andrzej Brzeski - kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Także 12.11.07, 22:19 ...i tego nie ma w Googlach: Jalu Kurek "Kraków 422" pzdr. H. Odpowiedz Link Zgłoś