muffinkakr 05.12.07, 16:05 Nie wiem czy w innych Wspólnotach ale w Paryżu mamy już nastrój świąteczny, na dziedzińcu jest ładna oświetlona choinka. Pomyślałam, że może dzieci mogłyby jeszcze ją ubrać ozdobami, co wy na to?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julaa Re: Choinka 06.12.07, 18:37 moim zdaniem choinka wygląda ŻAŁOŚNIE. Polecam wycieczkę na Szuwarową, czy w okolice nowych bloków interbudu na bobrzyńskiego - tam każda latarnia jest owinięta wężem świetlnym, wiszą dzwoneczki i inne cuda. Nie wiem jak wam, ale mi sie to szalenie podoba. Poza tym piękna zieleń a u nas zasuszone "krzakulce" i dwa drzewka na krzyż... A może za mało płacimy na fundusz remontowy i wspólnoty nie stać na ozdoby? Proponuję nowe hasło reklamowe naszej administracji "Takie cuda ty tylko na Szuwarowej" Odpowiedz Link Zgłoś
pajusss Re: Choinka 06.12.07, 18:59 To nie cuda. Mamy żałosną administrację (nasza Pani Sz.), która chyba nie wie na czym polega prawdziwa Administracja - przez "A". Aż miło popatrzeć na ul. Szuwarowej, niestety z zazdrościa. Odpowiedz Link Zgłoś
muffinkakr Re: Choinka 07.12.07, 15:05 Skoro tam jest tak cudownie to napewno znajdzie się chętny co sprzeda Wam mieszkanie, póki co myśle, że nie jest źle. A drzewko zafundował NM i nie ma conarzekać. Oczekuje, że balkony Waszych mieszkać przyćmią blask naszej małej choinki. P.S. Z funduszu nie kupuje sie choinek, to myślałam, że już wszyscy więdzą ale mysliłam się:) Odpowiedz Link Zgłoś
julaa WOOOOWWWWW 08.12.07, 19:39 nie mogłam dziś uwierzyć swoim pięknym oczom! W końcu Święta zawitały na europejskie! Wiedziałam, że administracja czyta to forum, ale nie wiedziałam że tak szybko zareaguje na mojego posta buuuuhaaahahahahaaa A tak poważnie, bardzo ładnie (wprawdzie do Szuwarowej jeszcze nam daleko, ale nie będę tym razem "małostkowa") - BRAWO :) Odpowiedz Link Zgłoś
megosiaaa Re: WOOOOWWWWW 08.12.07, 20:13 Ano fajne te 'dodatkowo oswietlone latarnie' Zaraz Ci co maja okna z wiodokiem na nie napisza "ale mi to cholerstwo spac nie daje" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_z_wielka_teczka apropos ozdób i choinek 11.12.07, 19:09 uważam że ozdobienie choinek przez dzieci byłoby świetnym pomysłem. przez pół roku prowadziłam z dziecmi warsztaty plastyczne i robią niesamowite cuda. Jestem za! Choć obawiam się że zaraz pojawią się posty z negatywnymi opiniami jak to juz tutaj często bywa :) pozdrawiam pomysłodawczynie ozdabiania choinek przez dzieci Odpowiedz Link Zgłoś