mtq 05.08.03, 20:35 To nie żart :-) Śpiewa ją zespół Girls Aloud a tytuł to "No Good Advice". Strasznie fajna, w sam raz do samochodu czy na plażę :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: Spodobała mi się piosenka pop... 05.08.03, 22:06 upadek emteka!!! ta piosenka nie rozni sie od innych, ktore serwuja w esce, regionie, czy trojce. nie jestem nawet w stanie spamietac tytulow i wykonawcow, bo to wszystko praktycznie tak samo brzmi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Spodobała mi się piosenka pop... 05.08.03, 22:44 No ale to jest dobre, ciekawe i ma superowy ten pogłos. I jest typowo popowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: Spodobała mi się piosenka pop... 18.08.03, 09:41 > upadek emteka!!! Na niego nie narzekaj, lepiej popatrz na swój tekst: > ta piosenka nie rozni sie od innych, ktore serwuja w esce, > regionie, czy trojce. > nie jestem nawet w stanie spamietac tytulow i > wykonawcow, bo to wszystko praktycznie tak samo > brzmi Skoro nie słuchasz tego i wogóle się od siebie nie różnią, to skąd wiedziałeś, o którą chodzi O_o ;P _________________________________ Ludożerca nie gardzi człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Spodobała mi się piosenka pop... 05.08.03, 23:01 mtq napisał: > Strasznie fajna, w sam raz do samochodu Do samochodu najlepsze jest "No limits" zespołu 2 Unlimited. Nie wiem czy u nas jakieś radio to jeszcze gra, ale nie tak dawno widziałem to na niemieckim MTV 2. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Spodobała mi się piosenka pop... 05.08.03, 23:42 sciagnalem sobie i wydaje mi sie, ze jest to bardziej lub mniej udany cover innej grupy. nie zaliczamy egzaminu na popaka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: Spodobała mi się piosenka pop... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 23:47 tomcrac napisał: > sciagnalem sobie i wydaje mi sie, ze jest to bardziej lub mniej udany cover inn > ej grupy. nie zaliczamy egzaminu na popaka ;) > a jakiej grupy? to sciagnalbym sobie ten oryginal i porownal;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Spodobała mi się piosenka pop... 05.08.03, 23:57 > a jakiej grupy? nie wiem, ale zaraz poszukam na google, 90% ze to juz bylo Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Spodobała mi się piosenka pop... 06.08.03, 17:39 tomcrac napisał: > > a jakiej grupy? > > nie wiem, ale zaraz poszukam na google, 90% ze to juz bylo Jak znajdziesz to Ci uwierze, może dlatego to jest takie fajne, że ktoś to już kiedyś wymyślił :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Spodobała mi się piosenka pop... 06.08.03, 08:52 A słyszałeś "Sound of the underground"? Jeśli nie, to posłuchaj. Wg mnie "No good advice" to taka sobie piosenka ale "Sound" ma coś w sobie. Ale nie wiem czy akurat dobra do samochodu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Spodobała mi się piosenka pop... 06.08.03, 11:43 Ale refren: "I don't need no good advice I'm already waisted" bardzo głęboki w wymowie - nie ma co;) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Spodobała mi się piosenka pop... 06.08.03, 17:40 Ale to jest w końcu piosenka pop ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Spodobała mi się piosenka pop... 06.08.03, 17:40 kathy38 napisała: > A słyszałeś "Sound of the underground"? Jeśli nie, to posłuchaj. Wg mnie "No > good advice" to taka sobie piosenka ale "Sound" ma coś w sobie. Ale nie wiem > czy akurat dobra do samochodu. ;) A tego samego zespołu? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Spodobała mi się piosenka pop... 07.08.03, 08:47 Tak, to ich pierwszy hit. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Spodobała mi się piosenka pop... 08.08.03, 09:54 Podziel się wrażeniami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Mnie nawet kilka... 17.08.03, 23:16 - Jewel z "Intuition" (to tego bardzo fajny wideoklip) - Fiolka z "Proszę kłam" - Killer z "Naughty boy" (to kolejny po The Rasmus, HIM, Darude czu Bomfunk MCs wykonawca z Finlandii, o którym niebawem moze być głośno) Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Btw, a propos pogłosu.. 18.08.03, 09:44 też mi się czasem tak zdarza, że piosenka się podoba tylko dlatego, że na przykład smyczki fajne w tle lecą.. Bywa ;P _________________________________ Ludożerca nie gardzi człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś