jadzka42 17.12.07, 22:37 Ucho mnie boli a raczej w uchu. Co robic mam? Czy pomoze pare kropli miodu tam do srodka? Poradz mnie biednej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
montenuovo Re: Monti! Pomocy potrzebuje... 17.12.07, 22:45 Jestem. Już szukam w mojej książce o chorobach. Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: Monti! Pomocy potrzebuje... 17.12.07, 22:47 Wiedzialam ze na Cie liczyc moge... ajajajaj Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: Monti! Pomocy potrzebuje... 17.12.07, 22:48 Już wiem to jest wirus uszny. Trzeba wlać miód z propolisem, ale od środka. Tam w gardle jest taka dziura co do nosa prowadzi. Pogmyraj drucikiem i wlej tamże roztwór miodopropolisu. Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: Monti! Pomocy potrzebuje... 17.12.07, 22:51 ale ja mam tylko miod bez propolisa :( Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: Monti! Pomocy potrzebuje... 17.12.07, 22:53 no to miód z papierosem. wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: Monti! Pomocy potrzebuje... 17.12.07, 22:58 to pogmyram wszystko jedno bo z papierosem tez miodu nie mam dziekuje za szybka odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: Monti! Pomocy potrzebuje... 17.12.07, 23:42 no to już nie wiem, można spróbować zakaszleć. to zawsze pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: Monti! Pomocy potrzebuje... 18.12.07, 20:43 na skurcz w stopie tez? to kaszlę. Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: Monti! Pomocy potrzebuje... 18.12.07, 22:33 nie. stanowczo odradzam. na skurcz w stopie dobre jest znaczące chrząkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzina4 Re: Monti! Pomocy potrzebuje... 19.12.07, 08:41 ucho jest zwykle trochę wyżej od gardła, jak tam więc ma dotrzeć ta zbawienna mikstura ? chyba , że delikwent(ka) będzie w tym czasie stała na głowie - a to może już być naprawdę ciekawe!! W takim wypadku sam bym chętnie pomógł. A czy ta dziura do wlewania to w książce jest jednoznacznie zdefiniowana? :)) r4 :))montenuovo napisał: > Już wiem to jest wirus uszny. > Trzeba wlać miód z propolisem, ale od środka. > Tam w gardle jest taka dziura co do nosa prowadzi. > Pogmyraj drucikiem i wlej tamże roztwór miodopropolisu. > > Odpowiedz Link Zgłoś