Dodaj do ulubionych

NA CZYM W NIEDZIELE BOMBY ??

10.08.03, 00:48
Hej to prosze o wpis na czym jeżdzą jutro(dziś bo juz niedziela:P) nowe
tramy :) bede wdzięczny.
Obserwuj wątek
    • Gość: Locutus Re: NA CZYM W NIEDZIELE BOMBY ?? IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 10.08.03, 01:17
      Obstawiam jedynkę :-P Jak na Kalwaryjskiej się tłukły, to na Kocmyrzowskiej też
      mogą. Ewentualnie #19 :-P

Szczerze mówiąc sam się doczekać nie mogę...
    • Gość: ADAŚ Re: NA CZYM W NIEDZIELE BOMBY ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 09:22
      Zaraz wyjdę w teren to się przekonamy.

Aha, ja stawiam na "11" hihihi
      • kalarep Re: NA CZYM W NIEDZIELE BOMBY ?? 10.08.03, 09:50
        No czekam czekam na najświeższe doniesienia :P ... bo siedze w domku do tego
        czasu jak sie nie dowiem:)
        • kuba203 Re: NA CZYM W NIEDZIELE BOMBY ?? 10.08.03, 10:04
          Agent Adaś donosi, że bomby są na 8 :)
          • Gość: mouset Re: NA CZYM W NIEDZIELE BOMBY ?? IP: 217.96.109.* 10.08.03, 12:03
            Ja widziałem 2005, na 13 dwa składy, na 24 - 2019

Myślę ze po remoncie Kocmyrzowskiej puszczą na 1
    • Gość: Locutus Piękny sen. IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 10.08.03, 20:10
      A ja miałem dzisiaj taki piękny sen - w Krakowie było już więcej bombardierów
      niż obecnie i w niedzielę puścili je oprócz #3, #6, #8, #13 i #24 również na
      #2, #5 oraz #10 - jechałem tą ostatnią całą trasę od Poczty Głównej do Os.
      Piastów (tylko nie wiem czemu jechaliśmy przez Plac Centralny). Sen był
      wyjątkowo realistyczny poza tym w okolicach owego placu minęliśmy trolejbus-
      neoplana, a dalej nawalił nam wyświetlacz i zaczął pokazywać linię
      osiemnaście... ale piękna motormanka zaraz go naprawiła. Poza tym wcześniej,
      jak jechałem pod tą Pocztę, śnił mi się skład stopiątek na linii #8 na pętli w
      Prokocimiu - tylko nie wiedziałem, co on tam robi, a prowadziła go moja kobieta
      od angielskiego :-P

Więcej takich snów!!!

Pozdrawiam.
      LOKI
      • Gość: mouset Re: Piękny sen. IP: 217.96.109.* 10.08.03, 20:13
        Gość portalu: Locutus napisał(a):

> A ja miałem dzisiaj taki piękny sen - w Krakowie było już więcej bombardierów
        > niż obecnie i w niedzielę puścili je oprócz #3, #6, #8, #13 i #24 również na
        > #2, #5 oraz #10
        A co z #21 albo #16?

- jechałem tą ostatnią całą trasę od Poczty Głównej do Os.
        > Piastów (tylko nie wiem czemu jechaliśmy przez Plac Centralny).
        Bieńczycka była w remoncie

Sen był
        > wyjątkowo realistyczny poza tym w okolicach owego placu minęliśmy trolejbus-
        > neoplana,
        A na 132?
        • Gość: Locutus Re: Piękny sen. IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 11.08.03, 01:11
          Na #21 i szesnastce stopiątki mnie mijały. Na szesnastce dwuskłady, na #21
          solówki - ale to niedzielny wieczór był...

Za to autobusy mi się w ogóle nie śniły. Tylko trolejbus. Jeden. W dodatku nie
          wiem na jakiej linii :-P

Pzdr.
          LOKI
      • kalarep Re: Piękny sen. 10.08.03, 20:47
        2 to nei taki sen bo już na niej jeździły za to .. 5 .. to piękniutki sen :)
      • Gość: JMA Re: Piękny sen. IP: *.malopolska.mw.gov.pl 11.08.03, 08:57
        Sen o trolejbusie przepiękny.
        Też często mi się śnią,a jeszcze na dodatek tramwaje wąskotorowe i
        normalnotorowe na Rynku Gł.
        • Gość: Locutus Re: Piękny sen. IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 12.08.03, 03:51
          Tylko ten trolejbus miał malowanie poznańskie nie wiem czemu... aha - no i sieć
          trolejbusowa była tylko w obrębie Nowej Huty.
    • Gość: ADAŚ Jeszcze piękniejszy sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 11:33
      A Adaś miał tej nocy jeszcze piękniejszy sen - że był w ramionach swojej
      Gwiazdy.
      • Gość: Locutus NOWY SEN IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 12.08.03, 03:54
        Śniło mi się, że spotkaliśmy się w całym forumowym gronie na pętli w Bieżanowie
        Nowym - od Adasia poprzez Kubę na Miśku K. Skończywszy :-P A Kuba203 mnie wziął
        na stronę i tak zbluzgał, że szok... potem goniłem skunksa na trójce i jakiś
        testowy tramwaj Alstomu na trzynastce - miał plastikowe wytłoczki zamiast
        siedzeń - cosik iście autometowskiego. A na końcu dopadł mnie jakiś osiedlowy
        dresiarz i wbił mi motylka pod żebra... zamroczyło mnie i w tym momencie się
        obudziłem...

Pzdr.
        LOKI
        • Gość: mouset Re: NOWY SEN IP: *.ghnet.pl 12.08.03, 20:34
          Szkoda, że niebyliśmy na pętli Kuźnica kołłątajowska, byłoby jeszcze piękjniej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka