blondziaa 05.01.08, 16:47 Taki jakiś dekadencki nastrój mnie dopadł w tym Nowym Roku, że każdy dzień przybliża nas do śmierci. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.43 A dajże Ty spokój z takim nastrojem - 05.01.08, 18:19 dziewczyno... każdy dzień wnosi coś nowego w nasze zycie , nigdy nie wiesz kogo jutro spotkasz , czy się nie zakochasz , co Cię dobrego czeka za zakrętem ..kazdy dzień jest niepowtarzalny...:) gosia wypij sobie lamkę wina - może Ci sie poprawi humor , a jak nie to dwie...ale nie przeholuj , a zreszta holuj - tylko się nie upijaj na smutno....:D pozdr. g Odpowiedz Link Zgłoś
blondziaa Re: A dajże Ty spokój z takim nastrojem - 05.01.08, 18:32 Wielka dziena za słowa otuchy Gosia, wiele to dla mnie znaczy. Ale życie tak ciężko mnie doświadcza no i jeszcze ten rok tak źle się zaczął. Nie dość, że przespałam północ(próbowałam wszystkiego- piwo, wino i wódzia), to jeszcze teraz dopadła mnie angina. Ech ale los... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: A dajże Ty spokój z takim nastrojem - 05.01.08, 18:50 Blondzia.... to nie są słowa otuchy ..to jest samo życie..:)) No i co z tego , ze przepiłaś i przespałas północ - co się stało .....Wolno Ci było...każdemu wolno , żadnych wyrzutów sobie nie rób , bo nie warto - serio ..pieprz to wszystko , może stało się to przez przypadek a może miałas taka potrzebę ..:) Zupełnie niepotrzebnie się tym zadręczasz ..aż się rozchorowałaś...Sylwester to noc jak każda inna - może tylko więcej hałasu jest i krzyków.... Nie oglądaj się za siebie , bo czasu nie wrócisz , co było to było , trzeba patrzeć na dzień jutrzejszy ...:) gosia no to piję Twoje zdrowie - Blondzia zewnętrzne i wewnętrzne...:)) i pomyśl sobie , ze nie jesteś na tym świecie sama i odosobniona w to ciężkie doswiadczenie przez życie... trzymaj się ! g Odpowiedz Link Zgłoś
blondziaa Re: A dajże Ty spokój z takim nastrojem - 05.01.08, 18:56 Ale jesteś fajna. Dobra biere się w garść, łapę życie za morde i kopę w dupę jak ono mnie. Twarda będę jak Roman Bratny, bo twardym trza być, nie miętkim. Żeby Ci się w tym Nowym Roku dobrze działo. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 I tak trzymać .....!!! 05.01.08, 19:04 Tylko wracaj do sił powolnymi krokami - bo wiesz jak to jest nagle się zerwać- można sie za bardzo naciągnąć ..i znowu upaść...:))) Blondzia - jak lubisz sie czasem napic - to sie napij , napij sie z radością - a wtedy inny wymiar to będzie miało....:) gosia Tobie też - wszystkiego co najlepsze ...i mniej choruj ..a więcej uwierz w siebie ..:) a ja znam taką bajkę - że jak Nowy Rok się kiepsko zaczął - to będzie naprawdę dobrym dla Nas przez pozostałe dni..I wcale to nie jest bajka...:) Bilans musi wyjść na zero.... :D g Odpowiedz Link Zgłoś
ta-aa Re: I tak trzymać .....!!! 14.01.08, 10:19 Ło matusiu weszlam tu niechcący i przeczytalam ostatnią podnioske na duchu Jeny Gosia jaką Ty mnie radość sprawila tym że jak źle sie rok zaczął to potem będzie lepiej ...bo mój początek roku był tak fatalny że aż strach alem podniesła sie na duchu skoro ma być lżej...dziena Gosia...dziena...warto życ ;)) pozdro ;)) Odpowiedz Link Zgłoś