Gość: magda IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 14:50 Co czuje facet,gdy mówi swojemu dziecku (11),że wlaśnie ma nową panienkę i musi ją polubic...,nawet nie stara się tego zrobić dyplomatycznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciek Re: co czuje facet ??? IP: 217.11.134.* 24.01.02, 14:55 Gość portalu: magda napisał(a): > > Co czuje facet,gdy mówi swojemu dziecku (11),że wlaśnie ma nową panienkę i musi > > ją polubic...,nawet nie stara się tego zrobić dyplomatycznie!!! > A co? Jesteś w tej sytuacji? Panienki oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio Re: co czuje facet ??? 24.01.02, 15:04 magda mi raczej na dziecko wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: co czuje facet ??? IP: 217.11.134.* 24.01.02, 15:09 Też o tym pomyślałem, to jest ta druga możliwość. Ale myślę że ta liczba 11 nie za bardzo pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio Re: co czuje facet ??? 24.01.02, 15:12 dlaczego nie? wiesz ilu małolatów po sieci grasuje! a ona coś "cięta" na facetów, chyba w okresie dojrzewania. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: co czuje facet ??? 24.01.02, 15:36 A mnie raczej na mamę tego dziecka :( Odpowiedz Link Zgłoś
d.z. Re: co czuje facet ??? 24.01.02, 15:11 Gość portalu: magda napisał(a): > > Co czuje facet,gdy mówi swojemu dziecku (11),że wlaśnie ma nową panienkę i musi > > ją polubic...,nawet nie stara się tego zrobić dyplomatycznie!!! Cóż... Wydaje mi się (przepraszam za brutalną szczerość), iż raczej nic. Najzwyczajniej w świecie coś oznajmia i tyle. No chyba, że robi to też przy "mamusi". Wtedy mamy do czynienia z próbą dokuczenia lub wzbudzenia zazdrości. Obie próby niestety (to jako facet stwierdzam) niedojrzałe ale niedojrzałych facetów jest wokół mnogość, do wyboru do koloru... Odpowiedz Link Zgłoś