yennzfiolkowymioczami 12.08.03, 21:10 czy są jacyś chętni na spotkanie? (oprócz mnie...) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: forumowicze!!! 12.08.03, 21:10 ujezu, nie krzycz, wszyscy sie przerazili Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: forumowicze!!! 12.08.03, 21:11 przepraszam, ale musiałam, bo Wy ciągle o tych pierogach... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka boto 12.08.03, 21:13 istotny temat zapewnij nam pierogi, to zobaczysz kogo zechcesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: forumowicze!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 21:41 yennzfiolkowymioczami napisała: > przepraszam, ale musiałam, bo Wy ciągle o tych pierogach... tak, jakby nie mozna bylo sie spotkac przy okazji tychze pierogow .. w sobote w blizej nieokreslonych (narazie) planach jest kryspinow Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: forumowicze!!! 12.08.03, 21:46 w sobotę też nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_4 Re: forumowicze!!! 13.08.03, 10:16 Gość portalu: 7 napisał(a): > tak, jakby nie mozna bylo sie spotkac przy okazji tychze > pierogow .. To co? Umawiamy się na pierogi? Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Yenn, obawiam się, że chyba nie da się inaczej 13.08.03, 10:21 i albo połączysz spotkanie z pierogami albo nici. Bo za moment ten wątek też zniknie pod nawałem pierożków ;P _________________________________ Ludożerca nie gardzi człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: forumowicze!!! 13.08.03, 21:36 tosia_4 napisała: > To co? Umawiamy się na pierogi? Ja w zasadzie nic przeciwko nie mam :) A kiedy te pierogi są? Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: forumowicze!!! 13.08.03, 10:15 > ujezu, nie krzycz, wszyscy sie przerazili Ja się nie przeraziłem. Bo spałem. Ale jeśli to ma być takie powszechne, to teraz mogę. _________________________________ Ludożerca nie gardzi człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: forumowicze!!! 13.08.03, 10:38 fama mówi cos o czwartkowym wieczorze w piwnicy pod baranami, trudny prowadzi sprawę... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: forumowicze!!! 13.08.03, 11:02 a jak fama coś ustali to mógłby dać znać? choćby sms-em, bo gdybym był w Krakowie to chętnie bym się z Famą spotkał :) Odpowiedz Link Zgłoś