magazyn1 13.08.03, 20:29 ...od niejakiego Stasiaka z Opoczna.2:O.Ide do parku zly jak fix! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magazyn1 Re: 'PASY' w plecki... 13.08.03, 23:52 Cos fany craxy ucichli.Ni ma sie czym pochwalic co? Ale transprynt pikny macie nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygiel Re: 'PASY' w plecki... IP: *.chello.pl 14.08.03, 13:32 ktory transparent ? nas przynajmniej przekrecil sedzia a wisla sama sie przekrecila.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: 'PASY' w plecki... IP: *.chello.pl 14.08.03, 10:42 magazyn1 napisał: > ...od niejakiego Stasiaka z Opoczna.2:O.Ide do parku zly jak fix! rzeczywiście - od Stasiaka na spółkę z sędzią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magazyn2 Re: 'PASY' w plecki... IP: *.proxy.aol.com 14.08.03, 16:31 Jest takie powiedzonko,znane na Kazmirzu:"hooyowy baletnicy to i maytki w tancu przeszkadzaja!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko_polo Re: 'PASY' w plecki... IP: *.chello.pl 15.08.03, 14:07 na prokocimiu jest takie powiedzenie "w dupie byles, gowno widziales" przeczytaj sobie sport z wyborczej z 14.08.2003 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: 'PASY' w plecki... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.08.03, 19:29 meczu nie widzialem, czytalem relacje w gw i z tego, co pamietam to napisali, ze cracovia cisnela, cisnela, ale strzelic gola nie potrafili. dobra- dwa karne byly z powietrza, ale z artykulu wywnioskowalem, ze nie musialo byc do zera:) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.wawrzek Re: 'PASY' w plecki... 15.08.03, 19:42 ...i o to biega.Najlatwiej zwalic wine na wszystkich,w tym przypadku sedziego,aby ukryc swoja niemote pilkarska. Pilka to taka gierka w ktorej zawsze sie wygra i ze wszystkimi jezeli strzeli sie jedna bramke wiecej!Tak czy nie? I zaden sedzia "drukarz" nie odbierze zwyciestwa bo ile razy moze "kiwnac"aby nie wzbudzic podejrzen? Zobaczy sie w niedziele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko_polo Re: 'PASY' w plecki... IP: *.chello.pl 16.08.03, 01:19 no niby zobaczy sie w sobote ale 2 pilkarzy KSC "odpadlo" po meczu w Opocznie, jeden krwiak drugi zlamany nos, na meczu nie bylem wiec wierze innym kibicom oraz temu co napisala gw - ktora do gazet pro-cracoviackich nie nazlezy jednym slowem wszyscy na ruch, mam nadzieje ze pojada po chorzowianach i sie odkupia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: 'PASY' w plecki... IP: *.chello.pl 16.08.03, 16:05 strasznie naiwny jesteś (13 kartek w meczu !!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: 'PASY' w plecki... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 16:10 no dobra, dobra, to dopiero jeden mecz- nie ma co histeryzowac! zaraz wygracie z ruchem i juz bedziecie w czolowce:) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.wawrzek Re: 'PASY' w plecki... 16.08.03, 18:51 To dzisiaj graja? Zaraz lece na Interie,tam maja II "na zywca" W terminarzu jest niedziela 17:oo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: 'PASY' w plecki... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 18:53 ups.. piszac `zaraz` mialem na mysli najblizsze dni po prostu:))) ja zaraz ide obejrzec mecz wisly na c+, graja ze switem.. powinno byc latwe zwyciestwo Odpowiedz Link Zgłoś
mr.wawrzek Re: 'PASY' w plecki... 16.08.03, 18:59 Hey,marco_polo, na Interii jest podane:Cracovia-Ruch, niedziela 17:3o; Wracajac do transparyntu,chodzi mi o ten pt."Lowcy Psow".Ladny i kulturalny, prawda?Takie "cos" wystawiaja kibice mieniacy sie "pasiakami z krwi i kosci"? Jeszcze raz powtorze,ze jest to chamstwo a ci ktorzy pozwalaja na umieszczenie "tegoz" sa jeszcze wiekszymi cymbalami! Pisze to sympatyk Cracovii od lat 45-ciu,chwilowo w Szikagowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko_polo Re: 'PASY' w plecki... IP: *.chello.pl 16.08.03, 19:43 mr.wawrzek napisał: > Hey,marco_polo, na Interii jest podane:Cracovia-Ruch, niedziela 17:3o; > Wracajac do transparyntu,chodzi mi o ten pt."Lowcy Psow".Ladny i kulturalny, > prawda?Takie "cos" wystawiaja kibice mieniacy sie "pasiakami z krwi i kosci"? > Jeszcze raz powtorze,ze jest to chamstwo a ci ktorzy pozwalaja na > umieszczenie "tegoz" sa jeszcze wiekszymi cymbalami! > Pisze to sympatyk Cracovii od lat 45-ciu,chwilowo w Szikagowie. mecz bedzie o 17 w niedziele bylem dzis na stadionie kilka bitych godzin wiem co mowie, zreszta na kazdym plakacie jest napisane 17... co do flagi "Lowcy Psow", nie ma sie co oszukiwac ze pewien rodzaj kibicow jest na polskich stadionach i raczej sie to nie zmieni w ciagu najblizszych lat, z jednej strony to zle... bo chamstwo itp.. ale z drugiej kibice Cracovii stanowia o jej sile, bo z taka historia jaka klub mial w ciagu ostatnich lat bez wiernych kibicow nigdy nie wyszedlby z dolka, pewna czesc naszych kibicow bardzo wisly nie lubi, sam mialem "przyjemnosc" z kilkoma kiedys, pare dobrych lat temu i do dzis rzutuje to moja niechecia do gts'u , moze nie ufundowalbym takiej flagi, nie popieram doslownego przeslania jakie na niej jest umieszczone ale takie sa czasy.. nie bede sie zaslanial polityczna poprawnoscia, w krakowie juz tak jest albo jestes z nami albo przeciwko nam.. pomijam czy to dobrze czy zle Odpowiedz Link Zgłoś
mr.wawrzek Re: 'PASY' w plecki... 16.08.03, 19:50 Przyjemnie przeczytac takie slowa. Ja wieksze mam pretensje do ludzi ktorzy pozwalaja na wywieszenie czegos takiego.W Buszlandzie nie do pomyslenia.No ale jednak czyms ta Ameryka pozytywnie zakoczyc moze kazdego. W ogole temat kibicow tutaj a w Polsce to temat rzeka i byc moze calkiem nie zrozumialy dla kogos zyjacego w Lechistanie.Trzeba to zobaczyc na wlasne oczki! Pozdrawiam, p.s.moze w przyszlym roku na jakims meczyku sie spotkamy?Moze nawet z Wisla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko_polo Re: 'PASY' w plecki... IP: *.chello.pl 16.08.03, 21:32 ... czego zarowno Tobie jak i sobie samemu zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś