Gość: Zojka IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.12.01, 22:52 Możliwość nauki gry w tenisa ziemnego dzieci od lat 6-ciu i starsze nawet w zimie w podgrzewanym balonie. Fajne i profesjonalne zajęcia w okolicy Kozłówek. Sport to zdrowie. TEL 502-026-985 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: tenis ziemny 30.05.02, 22:43 wstyd Rito wstyd, takie spamy robic, trzeba bylo juz na strone glowna naszego forum dac :-))) i jeszcze tak incognito... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: tenis ziemny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 22:52 do ubiegłego roku miałem jeszcze rakietę set 13,5, drewnianą, z naciągiem jelitowym... czy bym się nadał ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: tenis ziemny IP: *.krakow.pl 30.05.02, 23:16 Moi rodzice kupili kiedyś polsporty drewniane...Póżniej jak zacząłem trenować to kupili mi pro's pro metalową dla dzieci... A na końu tata przywiózł mi z Niemiec rakiete fiberglasowąp ro ace czy jakoś tak wiem że to już jest zbliżona do tych profesjonalnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: tenis ziemny 30.05.02, 23:42 ja gdzies powinienem miec jeszcze zbunkrowana rakiete dunlopa dla 9-10 latka... moze byc, no nie ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: tenis ziemny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 21:36 Wstydzę się tego wątku, a miałam dać ogłoszenie i nie siedzieć przy internecie. Widać dusza rywalizacj i sportu jeszcze nie umarła. Prawdą jest że internet to zaraza. Zojka umarła narodziła się rita Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: tenis ziemny 31.05.02, 22:13 > Zojka umarła narodziła się rita jakbym czytal Omam_isT`a :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: tenis ziemny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 22:55 Trzeba się uczyć od mistrza Mikołaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: tenis ziemny IP: *.client.attbi.com 31.05.02, 22:56 Gość portalu: rita napisał(a): > Trzeba się uczyć od mistrza Mikołaja. Misia hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: tenis ziemny 31.05.02, 23:39 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > Gość portalu: rita napisał(a): > > > Trzeba się uczyć od mistrza Mikołaja. > > Misia hehe Prokomisia hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: tenis ziemny IP: *.client.attbi.com 01.06.02, 00:16 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > Gość portalu: rita napisał(a): > > > > > Trzeba się uczyć od mistrza Mikołaja. > > > > Misia hehe > > Prokomisia hehe No to jest nas dwoch, tylko Kubis sie obija. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: tenis ziemny 01.06.02, 11:27 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > Gość portalu: rita napisał(a): > > > > > > > Trzeba się uczyć od mistrza Mikołaja. > > > > > > Misia hehe > > > > Prokomisia hehe > > No to jest nas dwoch, tylko Kubis sie obija. to potem nic nie dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: tenis ziemny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 21:17 jest trzech Oman_ist Odpowiedz Link Zgłoś