Dodaj do ulubionych

AGH płaci studentom za notatki

IP: *.autocom.pl 20.01.08, 23:28
Moze zamiast płacić studentom, zabrac troche doktorom którzy
przepisują skrypty jeden od drugiego i w efekcie mamy gnioty
dydaktyczne bez spójności i logiki. Poziom polskich skryptów i
podręczników w porównaniu z zachodnimi, woła o pomstę do nieba.
Obserwuj wątek
    • Gość: eso Re: AGH płaci studentom za notatki IP: *.net.autocom.pl 21.01.08, 00:41
      A GW jak co roku odkrywa(odgrzewa?) ten sam temat - rok temu tez
      mial takiego newsa a konkurs jest cykliczny - pasjonujace!
    • Gość: sztteffan AGH płaci studentom za notatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 17:57
      Agh płaci a UJ jak obiecał nagrody za wypełnienie ankiet z ocena wykładowców to na tym etapie zakończył popularyzacje tej inicjatywy... Ale fajnie w gazetach i w TV było że rektor chojnie obdzieli studentów.
    • Gość: sztteffan AGH płaci a UJ obiecuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 18:00
      Agh płaci a UJ jak obiecał nagrody za wypełnienie ankiet z ocena wykładowców to na tym etapie zakończył popularyzacje tej inicjatywy... Ale fajnie w gazetach i w TV było że rektor chojnie obdzieli studentów.
    • Gość: STUDENT SUM AGH płaci studentom za notatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 19:54
      Ja jestem studentem AGH(niestety), bule kasę za to że mogę tak naprawdę zdawać
      egzaminy, bo niczego mnie na tej uczelni nie uczą :( Oczywiście na egzaminy
      uczę sie z wykładów i materiałów z innych uczelni gdyż materiały pokazywane na
      wykładzie są gorsze niż moja dokumentacja do projektów, które oddaje żeby
      tylko zaliczyć, a jeżeli już jakiś wykładowca ma przystępne dla oka materiały
      to oczywiście zasłania sie prawami autorskimi i nie chce sie nimi dzielić - co
      też mnie zmusza do grzebania w necie przed egzaminem :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka