Gość: lys IP: *.ipt.aol.com 17.08.03, 19:14 czy ktos moze mi powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss.forum Re: jak sie wkeja linki 17.08.03, 19:19 Przed adresem zaczynającym się na www musisz dać Powinno pomóc :) -- www.kazimierz.com Amba fatima - było i ni ma! Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: jak sie wkeja linki 17.08.03, 19:20 kriss.forum napisał: > Przed adresem zaczynającym się na www musisz dać > Powinno pomóc :) Nie wyświetliło się... przed www musisz wpisać (tylko bez spacji) "h t t p://" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lys Re: jak sie wkeja linki IP: *.ipt.aol.com 17.08.03, 19:48 kriss.forum napisał: > kriss.forum napisał: > > > Przed adresem zaczynającym się na www musisz dać > > Powinno pomóc :) > > Nie wyświetliło się... przed www musisz wpisać (tylko bez spacji) "h t t p://" > dzieki, bede walczyc Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: jak sie wkeja linki 17.08.03, 21:57 najeżdżamy myszą na linka w adresie, zaznaczamy całość, klikamy prawym guzikiem, klikamy 'copy', w okienku maila klikamy 'paste' chyba że mamy po polsku chyba że o co innego chodziło :) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: jak sie wkeja linki 17.08.03, 22:36 A ja tez mam pytanie, jak sie robi zeby bylo "przeczytaj komentowany artykul"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete79 Re: jak sie wkeja linki IP: *.net.autocom.pl 17.08.03, 22:42 ejno napisała: > A ja tez mam pytanie, jak sie robi zeby bylo "przeczytaj komentowany > artykul"??? to nie jest prosta sprawa! musisz przeczytać artykuł a następnie go skomentować a jeśli na dodatek będzie (ten artykuł) tyczył sie Krakowa to tu Cię umieszczą... Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: jak sie wkeja linki 17.08.03, 22:50 A jak nie to lipa???To jak ja czytam artykul o muzyce to gdzie mnie wwala??? Matko skomplikowane:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peet79 Re: jak sie wkeja linki IP: *.net.autocom.pl 17.08.03, 22:52 ejno napisała: > A jak nie to lipa???To jak ja czytam artykul o muzyce to gdzie mnie wwala??? > Matko skomplikowane:))) jeśli koniecznie chcesz o nim poinformować forum kraków to możesz zrobić tak: założyć nowy wątek i w nim (uwaga, uwaga!) WKLEIĆ LINKA do artykułu o muzyce... (btw, jaki to artykuł)? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka ale 17.08.03, 22:55 o co ty właściwie pytasz? jak przeczytać 'komentowany artykuł' czy gdzie sie ew. twój post znajdzie? ad 1 - klikamy prawym guzikiem na 'przecz kom art', wybieramy otwarcie w nowym oknie, czytamy ad 2 - trafia na forum regionalne/ tematyczne, zależnie od charakteru tekstu, więc jak chcesz sobie z nami pogadać o muzyce, to musisz sama wątek założyć :( Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: jak sie wkeja linki 17.08.03, 23:01 Juz teraz kumam. Muzyka byla tylko przykladem:)))To chyba prosciej wklejac linki:))) Odpowiedz Link Zgłoś