Gość: Edi IP: *.inds.pl 18.08.03, 20:33 Jaka jest wasza ulubiona dzielnica? - Proszę o krótkie uzasadnienie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen Kaźmierz... 18.08.03, 20:35 bo jest piękny i tragiczny... nowa huta (;c)) - bo tam sie wychowałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Srodmiescie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 20:46 tzn. obreb plant. jest przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pekol Re: Kaźmierz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.03, 22:11 zielonki - marszowiec bo tam jest mój przyjaciel Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Kaźmierz... 18.08.03, 22:27 ba, ale to nie dzielnica Krakowa... mój naserdeczniejszy przyjacielu... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Kazimierz IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 22:09 bo tam jest magicznie i odbyło się tam też I spotkanie forumowiczów Kazimierz jest piękny ! Kazimierz ma duszę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: Ulubiona dzielnica IP: *.biezanow.net 18.08.03, 22:44 Bieżanów :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bombel Re: Ulubiona dzielnica IP: *.proxy.aol.com 18.08.03, 23:16 Zwierzyniec,jasna rzecz! Tam wszystko jest,duzo zieleni i przestrzeni nawet Zoo i Rudawa,kopce marszalka i Naczelnika a przede wszystkiem "Pasy" i "Telefonika". Ale jednak naj- jest stary ceglany Kazmirz,piekny w swojej szarosci i brzydocie szczegolnie po kilku yabolkach w ogrodku na Ciemny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Ulubiona dzielnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.03, 20:08 Gość portalu: kuba203 napisał(a): > Bieżanów :D Taaaa no jasne Bieżanów-Strefa Mroku i jeżdżący tam magiczny autobus 143. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Ulubiona dzielnica 19.08.03, 20:11 Gość portalu: verte napisał(a): > Taaaa no jasne Bieżanów-Strefa Mroku i jeżdżący tam magiczny autobus 143. Nie rozumiem, co chcesz od tego autobusu? Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Ulubiona dzielnica 19.08.03, 00:23 Kurdwanow hehehehe, bo jak przyjezdzam do magicznego miasta cudow Krakowa to tam mam gdzie spac :))))Pozdrawiam wszystkie Krakowianki i Krakowiakow:))) „Najbardziej rozpowszechnione we wszechświecie są tlen i głupota” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mycha Re: Ulubiona dzielnica IP: *.netcontrol.pl / 192.168.0.* 20.08.03, 13:33 Zwierzyniec rzecz jasna, bo to rejon mojego dzieciństwa. Dużo zieleni, ukochane Błonia gdzie jeździłam na rowerku,w zimie na sankach oraz grałam w piłkę na lekcjach wf-u i wszędzie miałam blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetero Sapiens Re: Ulubiona dzielnica IP: *.nsw.bigpond.net.au 20.08.03, 13:38 Blonia, bo kiedys pijalem tam piwo pod plachta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Ulubiona dzielnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.03, 14:48 Gość portalu: Hetero Sapiens napisał(a): > Blonia, bo kiedys pijalem tam piwo pod plachta. Błonia są duże owszem ale to jeszcze nie dzielnica. Odpowiedz Link Zgłoś
m_q Podgórze oczywiście 21.08.03, 10:45 To stare - z Kalwaryjską, Krzemionkami, Parkiem Bednarskiego, Cafe Rękawka - bez snobistycznej stonki z Rynku i Kazimierza... www.podgorze.pl Odpowiedz Link Zgłoś