Gość: Iwonka IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 11:22 Czy był ktoś w restauracji włoskiej na Anny, w miejscu gdzie kiedyś była pizzeria Grace? Jak "smakowo", cenowo i w ogóle? Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kati_p Re: Włoska na Św.Anny 30.08.03, 12:50 Jak dla mnie Trattoria Soprano jest Ok. Ceny nie są wygórowane, wnętrze jest ładne, a i jedzonko pyszne. Jestem jak najbardziej ZA tym lokalem. I napewno pójdę tam jeszcze raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Włoska na Św.Anny IP: *.wes.citynet.pl / 10.2.1.* 11.09.03, 17:33 czekałam 40m i odechciało mi się jeść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masz Re: Włoska na Św.Anny IP: 80.188.56.* 01.10.03, 20:58 Soprano jest ok, ale pizza w Casa del Pizza na Malym Rynku jest bnie do pobicia Pozdrowienia od Warszawiaka zakochanego w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
gph totalne nieporozumienie. 02.10.03, 10:23 od razu mówię, że byłem tam, bo ja wiem, z dwa miesiące temu, w każdym bądź razie z pewnością drugi raz się nie wybiorę. podano nam zupę (letnią!!) razem z drugim daniem, na około 10 dań jakie zamówiliśmy dwa były dobre, następne trzy do przełknięcia a reszta do kosza (między innymi zamówiłem pizzę, która z jednej strony była spalona a z drugiej straszyła surowym ciastem - poprosiłem o dopieczenie i.. po 10 minutach kelner przyniósł ją w takim samym stanie) obsługa to iina broszka - być może teraz już się doszkolili, ale wtedy... nie będę opowiadał, żeby im przykrości nie robić. w każdym bądź razie - albo się otwiera knajpę kiedy wszystko jest już dopięte, albo traci się klientów, na których się "dociera" Odpowiedz Link Zgłoś
m_q Bardzo tak sobie... 02.10.03, 14:10 Jedzenie nienajgorsze, ale bez rewelacji. Według mnie w La Stradzie czy Corleone karmią o wiele lepiej. Poza tym wielkość porcji. Dla mnie większość porcji w restauracjach jest za duża. W "Soprano" porcje sa stanowczo za małe, a to mówi samo za siebie. W sumie - są lepsze miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Bardzo tak sobie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 14:27 ponoc - choc jadlam tam i faktycznie! - najlepsza jest Amarone w hotelu pod roza, w sali drugiej. Ceny ok, jedzenie absolutnie wloskie. Odpowiedz Link Zgłoś